Προγράμματα λογισμικού εγγραφής DVD

Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά τα εργαλεία για να εγγράψετε ταινίες σε DVD

Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα λογισμικού εγγραφής DVD (επίσης γνωστό ως πρόγραμμα εγγραφής DVD) για την αντιγραφή αρχείων βίντεο και προβολής διαφανειών εικόνας σε δίσκο DVD ή Blu-ray. Μπορεί να κάψετε DVD για να φτιάξετε τις δικές σας ταινίες στο σπίτι, να παρακολουθήσετε βίντεο στην τηλεόρασή σας ή ακόμα και μόνο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αγαπημένων σας βίντεο σε ένα δίσκο.

Μόλις έχει ληφθεί βίντεο ή τηλεοπτική εκπομπή στον υπολογιστή σας ή μετά από τη λήψη ενός βίντεο από το διαδίκτυο, οι εφαρμογές λογισμικού εγγραφής DVD συνεργάζονται με τον συγγραφέα / καυστήρα DVD για την καταγραφή των δεδομένων σε DVD. Ωστόσο, πριν από την εγγραφή του DVD, μπορείτε κανονικά να κάνετε κάποιες αλλαγές, να ρυθμίσετε εκ νέου τα βίντεο κλιπ, να προσθέσετε ένα μενού DVD, να ρυθμίσετε το χρώμα και πολλά άλλα.

Παρακάτω είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για αυτές τις εφαρμογές λογισμικού. Ενώ πολλοί είναι ελεύθεροι μόνο κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, σας συνιστούμε να κάνετε λήψη και δοκιμή των προϊόντων προτού αποφασίσετε για μια αγορά.

01 του 06

Nero Video

Διαφημισμένο ότι χρησιμοποιείται για την "καλύτερη ανάλυση και την υψηλότερη ποιότητα βίντεο", αυτό το σχετικά φθηνό καυστήρα DVD από το Nero είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν απλά αλλά επαγγελματικά βίντεο και slideshows.

Σας επιτρέπει να κάψετε βίντεο 4K , Full HD και SD. Υπάρχει ακόμη και ένας δημιουργός μενού δίσκου για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το κάλυμμα του δίσκου σας.

Παίρνετε πρόσβαση σε προηγμένες επεξεργασίες βίντεο, όπως ένα παλιό εφέ ταινίας, αργή κίνηση, μεταβάσεις και κινούμενα σχέδια βασικών καρέ, καθώς και τη δυνατότητα να αφαιρέσετε τις μαύρες μπάρες στις πλευρές του βίντεο με ένα μόνο κλικ.

Το Nero Video υποστηρίζει επίσης την επεξεργασία κάθετων βίντεο που λαμβάνονται από smartphones , θα δημιουργήσει τίτλους ταινιών και αφίσες για τα βίντεό σας και περιλαμβάνει δεκάδες ενσωματωμένα πρότυπα ταινιών για να κάνει τη δημιουργία βίντεο πολύ πιο εύκολη απ 'ό, τι με κάποιο άλλο λογισμικό εγγραφής DVD.

Σημείωση: Το Nero διαθέτει πολλά άλλα προϊόντα, ορισμένα από τα οποία συνδυάζονται σε μεγαλύτερες σουίτες, ενώ άλλα είναι μεμονωμένα προϊόντα. Για παράδειγμα, το Nero Platinum περιλαμβάνει όχι μόνο αυτό το πρόγραμμα, αλλά και το Nero Burning ROM, το Nero MediaHome, το Nero Recode και άλλα εργαλεία. Περισσότερο "

02 του 06

Roxio Δημιουργός NXT

Το Roxio παράγει εύκολο στη χρήση, ισχυρό και δημοφιλές λογισμικό εγγραφής CD και DVD και το Roxio Creator NXT παρουσιάζει αυτό.

Πρόκειται για μια σουίτα all-inclusive, η οποία προσφέρει εγγραφή CD και DVD, λήψη βίντεο, επεξεργασία βίντεο με παρακολούθηση κίνησης, επεξεργασία φωτογραφιών, χειρισμό ήχου και δημιουργία DVD. Στην πραγματικότητα, αυτό το προϊόν Roxio περιλαμβάνει πάνω από 15 άλλα εργαλεία από την ίδια εταιρεία, σε ένα ολοκληρωμένο και προσιτό πακέτο. Περισσότερο "

03 του 06

Adobe Premiere Elements

Η Adobe έχει κάνει ένα όνομα για την ίδια ως μια εφαρμογή λογισμικού επεξεργασίας βίντεο υψηλής ποιότητας. Τώρα, η Adobe πηγαίνει μετά από το καθημερινό χρήστη με Premiere Elements.

Το Adobe Premiere Elements προσφέρει επεξεργασία βίντεο και εγγραφή DVD σε ένα προσιτό πακέτο. Για όσους ενδιαφέρονται να επεξεργαστούν τις τηλεοπτικές εκπομπές ή τα βίντεο τους και στη συνέχεια να τα εγγράψουν σε DVD, η Adobe είναι ένα ωραίο προϊόν.

Παίρνετε βήμα-βήμα βοήθεια κατά μήκος του τρόπου, έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα κι αν είστε αρχάριος συντάκτης βίντεο. Υπάρχουν επίσης μεταβάσεις, θέματα, εφέ, εργαλεία κολάζ βίντεο και κατασκευαστής GIF.

Ορισμένα από τα πιο προηγμένα εργαλεία περιλαμβάνουν ένα μειωτήρα στίγματος για ασταθή βίντεο, τίτλους κίνησης, ανίχνευση προσώπου με pan και zoom και συγχώνευση φωτογραφιών.

Επειδή η Adobe έχει τόσα άλλα προϊόντα με τις ίδιες γραμμές με το Premiere Elements, μπορείτε να περιμένετε σφιχτή ενοποίηση με τα άλλα εργαλεία τους. Αν χρησιμοποιείτε ήδη άλλα προγράμματα Adobe για δημιουργία μέσων, συνιστάται η λήψη του Adobe Premiere Elements για επεξεργασία και εγγραφή βίντεο. Περισσότερο "

04 του 06

Roxio Easy Video Αντιγραφή & Μετατροπή

Ένας άλλος καυστήρας DVD από το Roxio, το Easy Video Copy & Convert, είναι περισσότερο ένα εργαλείο μετατροπής βίντεο , οπότε είναι λίγο πιο εύκολο στη χρήση από κάποια από τα άλλα προγράμματα αυτής της λίστας. Είναι επίσης μια από τις λιγότερο ακριβές επιλογές σας.

Αυτός ο καυστήρας DVD μπορεί να μετατρέψει σε και από πολλές διαφορετικές μορφές βίντεο για να κάνει ένα βίντεο να τρέχει στο τηλέφωνό σας, στον υπολογιστή ή στο tablet σας, εάν δεν λειτουργεί με τη μορφή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Μία από τις "μετατροπές" είναι να αντιγράψετε το βίντεο ένα DVD.

Μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλά αρχεία βίντεο ή πηγές βίντεο (όπως το YouTube) στην ουρά, να προσαρμόσετε τη συμπίεση βίντεο για να εργαστείτε με το μέγεθος του DVD, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ήχου που θέλετε και προαιρετικά να δημιουργήσετε ένα μενού DVD.

Αν χρησιμοποιείτε το Roxio Easy Video Copy & Convert για να εγγράψετε μια ταινία DVD, μπορείτε να προγραμματίσετε να εκτελείται αργότερα-όπως τη νύχτα-έτσι ώστε να μην καταναλώνει όλους τους πόρους του συστήματος του υπολογιστή σας.

Αυτό το πρόγραμμα μπορεί επίσης να αντιγράψει δίσκους, όπως αντιγραφή Blu-ray, CD ήχου, δίσκους δεδομένων, S-VCD και DVD στον υπολογιστή σας. Μια άλλη επιλογή είναι να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας βίντεο στο Facebook και στο YouTube μέσα από το λογισμικό. Περισσότερο "

05 του 06

DVD MovieFactory Pro

Το DVD MovieFactory Pro της Corel (που ανήκε προηγουμένως στο Ulead) σας επιτρέπει να εγγράψετε φωτογραφίες και βίντεο σε DVD για να δημιουργήσετε τις δικές σας ταινίες στο σπίτι. Είναι τιμές λίγο υψηλότερο από μερικούς από αυτούς τους άλλους καυστήρες DVD.

Αυτός ο καυστήρας DVD λειτουργεί με Blu-ray, DVD και άλλους τύπους δίσκων. Όχι μόνο μπορείτε να κάψετε βίντεο σε δίσκους αλλά και να τα αντιγράψετε (αντιγράψετε) στον υπολογιστή σας.

Αν ψάχνετε για έναν πραγματικά γρήγορο τρόπο να εγγράψετε βίντεο σε ένα δίσκο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο gadget επιφάνειας εργασίας Quick-Drop. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε τα βίντεο, τη μουσική και άλλα δεδομένα που θέλετε να γράψετε και το DVD MovieFactory Pro θα το κάνει όλο αυτό για εσάς.

Μπορείτε να εισαγάγετε βίντεο HD από δίσκους HDV, AVCHD και Blu-ray. Το πρόγραμμα διαφημίζεται ως δυνατότητα επεξεργασίας και προεπισκόπησης του βίντεο HD ομαλά, ακόμη και αν δεν διαθέτετε υπολογιστή υψηλής τεχνολογίας.

Λαμβάνετε μεγάλες προεπισκοπήσεις των βιντεοκλίπ σας για εύκολο χειρισμό και το ενσωματωμένο εργαλείο Launcher σάς παρέχει βήμα προς βήμα οδηγίες για απλή δημιουργία DVD.

Ορισμένες από τις επιλογές του μενού DVD που διαθέτετε με το DVD MovieFactory Pro περιλαμβάνουν την προσθήκη αντανακλάσεων, περιστροφής αντικειμένων, κινούμενων αντικειμένων και καλυμμένου κειμένου. Η δυνατότητα αυτόματης ευθυγράμμισης της διαδικασίας δημιουργίας DVD καθιστά εύκολη τη δομή του μενού σας ώστε να φαίνεται επαγγελματικά. Περισσότερο "

06 του 06

Vegas DVD Architect

Vegas DVD Architect είναι σίγουρα ένα επαγγελματικό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο με μια απότομη καμπύλη μάθησης. Ωστόσο, αν έχετε την υπομονή και δεν σας πειράζει να χρησιμοποιήσετε μια μέθοδο δοκιμής και σφάλματος, μπορείτε να κάνετε μερικά εξαιρετικά βίντεο με αυτό το λογισμικό.

Όπως και με τους περισσότερους καυστήρες DVD, το DVD Architect προσπαθεί να κάνει ολόκληρη τη διαδικασία εύκολη εισαγωγή βίντεο στη χρονολογική σειρά και να τα επεξεργαστεί όπως χρειάζεται, να σύρει μενού και κουμπιά στην περιοχή προεπισκόπησης και να εγγράψει το DVD ή Blu-ray όταν είστε έτοιμοι.

Μπορείτε να κάνετε αυτό το πρόγραμμα εγγραφής DVD τόσο προηγμένο όσο και απλό όσο χρειάζεστε. Χρησιμοποιήστε ένα βίντεο και ένα απλό μενού και μπορείτε να τραβήξετε ένα DVD σε χρόνο μηδέν ή να επεξεργαστείτε τμήματα του βίντεο σε κλιπ, να περικόψετε το βίντεο, να επεξεργαστείτε τα μέσα φόντου, να αλλάξετε χρώματα κ.λπ. Περισσότερα »