Πριν αγοράσετε μια τηλεόραση

Πριν αγοράσετε μια νέα τηλεόραση, κάντε ένα σχέδιο και εξετάστε παράγοντες όπως η τιμή, ο τύπος και το μέγεθος. Η αγορά ιδεών μπορεί να οδηγήσει σε κακές επιλογές, οπότε όταν ξέρετε τι θέλετε, να είστε ο έξυπνος καταναλωτής και να επιμείνετε στο σχέδιό σας.

Τιμή

Πριν βγείτε στο ηλεκτρονικό κέντρο σούπερ γειτονιάς σας, ρίξτε μια ματιά στον τραπεζικό λογαριασμό σας και κάντε μια μικρή ανάλυση του προϋπολογισμού. Μια οθόνη επίπεδης οθόνης 60 ιντσών μπορεί να κυριαρχεί στα νυχτερινά σας όνειρα, αλλά δεν αξίζει να σας βάλουμε σε οικονομικό κίνδυνο. Ναι, πολλά καταστήματα προσφέρουν άτοκη χρηματοδότηση για ένα χρόνο, αλλά αν δεν μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές - Μην ανησυχείτε, δεν έχει σημασία πόσο πρέπει να περάσετε, υπάρχει μια καλή τηλεόραση που σας περιμένει εκεί έξω.

Πού πηγαίνει - Μέγεθος και Βάρος

Μετρήστε το χώρο όπου θα τοποθετήσετε την τηλεόραση. (Σημείωση: Ένας σωλήνας 32 "δεν χωράει σε ένα 24" χώρο) Ορισμένες τηλεοράσεις ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά και μπορεί να είναι δύσκολο να κινηθούν. Εάν πρέπει να πάρετε σκάλες για να φτάσετε στην κατοικία σας, χρησιμοποιήστε κάποια παραπλανητική συλλογιστική - αυτό που ανεβαίνει πρέπει να κατέρχεται. Αποφασίστε για το μέγεθος του δωματίου και επιλέξτε την καλύτερη επιλογή για την αίθουσα πριν πάτε σε ένα κατάστημα. Επειδή τα καταστήματα είναι πιθανώς μεγαλύτερα από τον χώρο διαβίωσης, η τηλεόραση θα εμφανιστεί μικρότερη στο κατάστημα.

Τύπος τηλεόρασης

Όταν εξετάζετε την τιμή, το μέγεθος και το βάρος, πιθανότατα θα αναπηδήσετε εμπρός και πίσω μεταξύ των διαφόρων τύπων τηλεοράσεων. Θέλετε να πάτε HD με plug and play δυνατότητες; Θέλετε ένα επίπεδο πάνελ ή κάτι που κάθεται σε ένα περίπτερο μέσων ή στο πάτωμα; Γνωρίζοντας τι τύπο τηλεόρασης θέλετε δεν περιορίζει μόνο την αναζήτησή σας, θα σας βοηθήσει να καθορίσετε την καλύτερη τιμή στην επιλεγμένη ομάδα σας. Ωστόσο, είναι καλύτερο να επισκεφθείτε ένα κατάστημα για να δείτε μόνοι σας τον τύπο που σας αρέσει περισσότερο.

Χαρακτηριστικά

Εκτός από μια μεγάλη εικόνα σε μια ακόμη καλύτερη τιμή, τι θέλετε από την τηλεόραση σας; Θέλετε να είναι έτοιμο για ψηφιακό καλώδιο, να έχετε γονικό έλεγχο ή να είναι συμβατό με την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή; Τι γίνεται με το καλύτερο ενσωματωμένο ήχο ή εικόνα στην εικόνα; Σκεφτείτε μια τηλεόραση σαν να αγοράζετε ένα αυτοκίνητο όταν εξετάζετε επιπλέον κουδούνια και σφυρίχτρες - παίρνετε αυτό που πληρώνετε και όσο πιο πολλά χαρακτηριστικά τόσο υψηλότερη είναι η τιμή.

Είσοδος και έξοδο ήχου / βίντεο

Αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά την εξέταση μιας τηλεόρασης. Ένας απλός κανόνας είναι ότι τα μοντέλα χαμηλότερης τιμής δεν έχουν τόσα εισροές / εκροές με υψηλότερες τιμές. Αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα, εάν έχετε πολλαπλές συσκευές εισόδου όπως αποκωδικοποιητή, συσκευή αναπαραγωγής DVD , βίντεο , ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κλπ. Υπάρχουν λύσεις για οποιαδήποτε πρόκληση καλωδίωσης, αλλά κοστίζουν χρήματα για την επίλυση. Εξετάστε το κόστος καθορισμού του ενδεχόμενου προβλήματος εισόδου / εξόδου πριν από την αγορά και σκεφτείτε τις πιθανές προσθήκες.

Διάρκεια εγγύησης & amp; Εκτεταμένες εγγυήσεις

Οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν εφάπαξ ανταλλακτικά, εγγύηση εργασίας 90 ημερών, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια εκτεταμένη εγγύηση μέσω του κατασκευαστή, του καταστήματος λιανικής πώλησης ή των επιχειρήσεων τρίτων. Οι εγγυήσεις είναι σημαντικές επειδή διορθώνουν ελαττώματα με ελάχιστο ή καθόλου κόστος για τον καταναλωτή. Οι εκτεταμένες εγγυήσεις μπορεί να είναι δαπανηρές και πριν αγοράσετε ένα, επικοινωνήστε με την εταιρεία ασφάλισης κατοικίας ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών για να διαπιστώσετε εάν προσφέρουν κάποιο είδος προστιθέμενης προστασίας, καταβάλλοντας επιπλέον ασφάλιστρο ή αγοράζοντας με την κάρτα.

Πού να αγοράσετε

Θέλετε να αγοράσετε από τοπικό κατάστημα λιανικής πώλησης, μέσω του κατασκευαστή ή μέσω διαδικτύου; Τα καταστήματα λιανικής πώλησης είναι ωραία επειδή μπορείτε να δείτε το μοντέλο σας πριν το πάρετε στο σπίτι και συναντάτε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πωλητή. Η αγορά σε απευθείας σύνδεση ή μέσω του κατασκευαστή είναι παρόμοια στο ότι αγοράζετε συνήθως από το σπίτι. Ενώ οι τιμές των κατασκευαστών είναι συχνά υψηλότερες, τα ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν μερικές από τις χαμηλότερες τιμές. Ανεξάρτητα από το πού αγοράζετε, εξετάστε τις χρεώσεις αποστολής και τα τέλη εμπλουτισμού, εάν επιστραφεί το στοιχείο.

Κατανόηση του επαγγελματία πωλήσεών σας

Μήπως μια επαγγελματική εργασία πωλήσεων με προμήθεια ή όχι; Είναι πραγματικά ειδικοί στον τομέα τους ή συμπληρώνουν από άλλο τμήμα; Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρετε. Ωστόσο, εάν είστε οπλισμένοι με μια θήκη γνώσης και εστιάζεστε σε αυτό που θέλετε, είναι λιγότερο πιθανό ότι θα μιλήσετε για να αγοράσετε κάτι που δεν θέλετε ή δεν χρειάζεται. Λάβετε υπόψη σας, οι επαγγελματίες πωλήσεων κάνουν μόνο τη δουλειά τους και δεν έχει σημασία πόσο σκληρά ωθούν, είναι η απόφασή σας.