Πώς να κατεβάσετε Kik για συσκευές Android

01 από 05

Βρείτε το Kik στο Play Store

Γκρέγκορι Μπαλντίν / Getty Images

Προτού μπορέσετε να επικοινωνήσετε με φίλους με το Kik, πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής στη συσκευή σας Android. Το Kik είναι μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων για χρήστες κινητών που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με άλλους φίλους με την εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή τους. Εκτός από την αποστολή και λήψη μηνυμάτων συνομιλίας, οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται φωτογραφίες, να στέλνουν βίντεο στο YouTube , να σχεδιάζουν και να στέλνουν εικόνες, να αναζητούν και να προωθούν εικόνες και μίμους του Internet και πολλά άλλα.

Πώς να κατεβάσετε Kik σε συσκευές Android

Είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή; Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να ξεκινήσετε με τη λήψη:

  1. Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας Android.
  2. Κάντε κλικ και αναζητήστε το "Kik" στο Play Store.
  3. Επιλέξτε την αντίστοιχη εφαρμογή.
  4. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί "Εγκατάσταση".
  5. Αποδεχτείτε τα δικαιώματα της εφαρμογής, αν σας ζητηθεί, πατώντας "Αποδοχή".
  6. Ανοίξτε την εφαρμογή όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Απαιτήσεις συστήματος Kik για το Android

Πριν κάνετε λήψη του Kik, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας Android υποστηρίζει αυτήν την εφαρμογή ή ότι δεν θα μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε φίλους. Το τηλέφωνό σας ή η συσκευή σας πρέπει να έχουν:

02 του 05

Αποδεχτείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών Kik

Στη συνέχεια, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους υπηρεσίας και την πολιτική απορρήτου του Kik για να συνεχίσετε. Κάντε κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ" για να συνεχίσετε.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους προσεκτικά πριν τις αποδεχτείτε, καθώς εξηγούν τα δικαιώματά σας να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, οποιεσδήποτε ευθύνες μεταφέρετε από τη χρήση του λογισμικού και πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα σας. Μπορείτε να διαβάσετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών Kik και την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών Kik

Υπάρχουν μερικοί από τους όρους των υπηρεσιών και της πολιτικής απορρήτου που πιθανώς θα πρέπει να γνωρίζετε μπροστά. Ωστόσο, μην το αποδεχτείτε ως υποκατάστατο της ανάγνωσης του συνόλου - πρέπει να το διαβάσετε στο σύνολό του για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τα δικαιώματα και τις ευθύνες σας που συνοδεύουν την εφαρμογή Kik.

Είστε υπεύθυνοι για αυτό που δημοσιεύετε
Πιθανώς να μην προκαλεί έκπληξη, αλλά με τη χρήση αυτής της εφαρμογής, συμφωνείτε ότι έχετε το δικαίωμα να μοιράζεστε το περιεχόμενο που στέλνετε (δηλ. Έχετε το δικό σας έργο και δεν παραβιάζετε νόμους περί εμπορικών σημάτων), δεν παρενοχλείτε, καταχρηστικά, επιβλαβές ή χυδαίο. δεν περιέχουν πορνογραφία ή γυμνό. Αυτό δεν είναι all-inclusive, διαβάστε έτσι για να μάθετε τι είναι αποδεκτό και τι δεν είναι για Kik.

Οι πληροφορίες σας συλλέγονται
Το Kik Messenger συλλέγει πληροφορίες σχετικά με εσάς και την κινητή συσκευή σας, σύμφωνα με το 2.10 "Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της τεχνολογίας". Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε και μπορεί να συνδέονται με το όνομα της οθόνης σας.

Οι πληροφορίες σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν
Παρόλο που τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν χωρίς να σας ενημερώσουν πρώτα, ανώνυμα στατιστικά στοιχεία μπορούν και θα χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση και την αναφορά προτύπων χρήσης, σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική απορρήτου. Η Kik δεν πωλεί πληροφορίες πελατών σε τρίτους, σύμφωνα με την Ενότητα 3. Χρήση πληροφοριών.

03 του 05

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό δωρεάν Kik

Είστε πλέον έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Kik. Το Kik είναι ελεύθερο για χρήση και απαιτεί σύντομη εφαρμογή για να συνδεθείτε αν είστε νέος χρήστης. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο μπλε "Δημιουργία νέου λογαριασμού", όπως απεικονίζεται παραπάνω.

Πώς να εγγραφείτε για Kik

Όταν σας ζητηθεί, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε το νέο σας λογαριασμό:

  1. Εισαγάγετε το πρώτο σας όνομα στο πρώτο πεδίο.
  2. Εισαγάγετε το επώνυμό σας στο δεύτερο πεδίο.
  3. Πληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα οθόνης στο τρίτο πεδίο.
  4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τέταρτο πεδίο.
  5. Επιλέξτε τον κωδικό πρόσβασής σας και πληκτρολογήστε τον στο τελευταίο πεδίο.
  6. Κάντε κλικ στο παράθυρο της κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία για να επιλέξετε / τραβήξετε μια φωτογραφία για το λογαριασμό σας.
  7. Πατήστε το πράσινο κουμπί "Εγγραφή" για να δημιουργήσετε το νέο σας λογαριασμό Kik.

04 του 05

Πώς να συνδεθείτε στο Kik στη συσκευή σας Android

Αν έχετε ήδη λογαριασμό Kik, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο γκρι κουμπί "Σύνδεση" από την αρχική σελίδα.
  2. Εισαγάγετε το όνομα της οθόνης σας στο πρώτο πεδίο.
  3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο δεύτερο πεδίο.
  4. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί "Επόμενο" για να συνδεθείτε.

05 του 05

Βρείτε Φίλους στο Kik

Αφού υπογράψετε την πρώτη φορά, η Kik θα σας ζητήσει να βρείτε φίλους για την εφαρμογή μέσω του βιβλίου διευθύνσεων της συσκευής Android. Κάντε κλικ στο κουμπί "Ναι" για να επιτρέψετε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεών σας και να εντοπίσει φίλους που έχουν επίσης Kik στα τηλέφωνά τους.