Λίστα γενικών κοινωνικών δικτύων

Μια λίστα με τα κοινωνικά δίκτυα που βασίζονται σε φίλους

Τα γενικά κοινωνικά δίκτυα ή τα κοινωνικά δίκτυα που βασίζονται σε φίλους είναι αυτά που δεν επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή θέση, αλλά δίνουν έμφαση στη διατήρηση της σχέσης με τους φίλους σας. Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι το MySpace και το Facebook, αλλά υπάρχουν και πολλά δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα με φίλους, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών κοινωνικών δικτύων.

43 Πράγματα

43things.com

43 Τα πράγματα είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που επικεντρώνεται στη ρύθμιση των στόχων. Τα μέλη συνδέονται με τους στόχους που επιδιώκουν να επιτύχουν και τους στόχους τους οποίους έχουν ήδη ολοκληρώσει. Στα 43 πράγματα, μπορείτε να μοιραστείτε τους στόχους με τη δημιουργία ενός στόχου και να καλέσετε φίλους για να τις ολοκληρώσετε μαζί σας. Περισσότερο "

Badoo

Το Badoo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διεθνή κοινωνικά δίκτυα με μεγάλο χρηστικό εύρος στην Ευρώπη. Βασισμένο στο Λονδίνο και απευθυνόμενο σε ένα κοινό πλήθος, το Badoo παραιτείται από τη διαφήμιση στον ιστότοπό του, υπέρ της χρέωσης μιας μικρής αμοιβής για τη διαφήμιση προφίλ σε ένα πιο εξέχον διάστημα, αν και το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο είναι απολύτως ελεύθερο να το χρησιμοποιήσει. Περισσότερο "

Bebo

Το Bebo είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης με μεγάλη βάση στις ΗΠΑ, το Canda, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Το Bebo αγοράστηκε από την AOL το 2008 για 850 εκατομμύρια δολάρια και έχει στενή συνεργασία με το AOL Instant Messenger , το Skype και τους Windows Live Messengers. Διαθέτει επίσης Bebo Music, Bebo Authors και Bebo Mobile. Περισσότερο "

Facebook

Αρχικά ένα κοινωνικό δίκτυο για φοιτητές, το Facebook έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο. Εκτός από τη δικτύωση με φίλους και συναδέλφους, η πλατφόρμα Facebook επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια μεταξύ τους και να ενσωματώνουν ακόμη και άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Flixster στο προφίλ τους στο Facebook. Περισσότερο "

Friendster

Ξεκίνησε το 2002, το Friendster είναι ένα από τα προηγούμενα κοινωνικά δίκτυα και αργότερα χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο για τη δημιουργία του MySpace. Ενώ το Facebook και το MySpace έχουν φτάσει στην κυριαρχία στην αμερικανική αγορά, η Friendster παραμένει ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως, ειδικά στην Ασία. Περισσότερο "

Hi5

Το Hi5 είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με μια μεγάλη διεθνή βάση που παίρνει το όνομά του, επιτρέποντας στους χρήστες να δίνουν υψηλά πέντε στους άλλους χρήστες. Αυτά τα ψηλά πεντάρια είναι ένα συναισθηματικό εργαλείο όπου μπορείτε να εκφράσετε την ευτυχία, να χαμογελάτε σε έναν φίλο ή να τους δώσετε ένα χαστούκι στην πλάτη. Περισσότερο "

Ο χώρος μου

Μεγάλος χαιρετισμός ως βασιλιάς των κοινωνικών δικτύων , MySpace έχει χάσει σταθερά το έδαφος στο Facebook κατά το παρελθόν έτος. Ωστόσο, ενώ το Facebook έχει επικεντρωθεί στην προσθήκη χρησιμότητας στο κοινωνικό δίκτυο, το MySpace εξακολουθεί να βασιλεύει υπέρτατη στην προβολή της δημιουργικής σας μοναδικότητας, γεγονός που το καθιστά δημοφιλές σε ανθρώπους που τους αρέσει να διακοσμούν τα προφίλ τους. Περισσότερο "

Netlog

Ένα κορυφαίο διεθνές κοινωνικό δίκτυο, το Netlog στοχεύει στην ευρωπαϊκή νεολαία. Με στόχο να γίνει ο τελικός προορισμός για νέους, το Netlog επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν το προφίλ τους σε blog posts, εικόνες, βίντεο και εκδηλώσεις για να μοιραστούν με τους φίλους τους. Περισσότερο "

Νινγκ

Το Ning είναι σαν το κοινωνικό δίκτυο των κοινωνικών δικτύων. Αντί να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να προσθέσετε φίλους , το Ning σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο. Είναι ιδανικό για χώρους εργασίας που θέλουν να δημιουργήσουν μια μικρή κοινότητα και οικογένειες που θέλουν να συμβαδίζουν μεταξύ τους. Μάθετε πώς να δημιουργήσετε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο στο Ning. Περισσότερο "

Orkut

Η προσπάθεια της Google να εμπλακεί στη μάστιγα της κοινωνικής δικτύωσης, το Orkut δεν ήταν ποτέ σε θέση να πιάσει στη Βόρεια Αμερική. Ωστόσο, έχει γίνει αρκετά δημοφιλής στη Βραζιλία και την Ινδία, καθιστώντας το έτσι ένα βιώσιμο διεθνές κοινωνικό δίκτυο. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συνδεθούν μέσω του Λογαριασμού τους Google.

Piczo

Στοχεύοντας στους εφήβους, ο Piczo είναι ένας κορυφαίος επαγγελματίας στην κοινωνική δικτύωση. Δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα προσαρμογής των προφίλ με ενδιαφέροντα και διακοσμήσεις τους με λαμπερό κείμενο χωρίς πολύ τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται, η Piczo επικεντρώνεται στην προβολή της δημιουργικότητάς σας. Περισσότερο "

Pownce

Το Pownce είναι μια ενισχυμένη (αν και πολύ λιγότερο δημοφιλής) μορφή του Twitter. Όπως το Twitter, επιτρέπει το μικρο-blogging, αλλά επιτρέπει μακρύτερα μηνύματα, υποστήριξη συζητήσεων και ενσωματωμένα αρχεία και βίντεο, μεταξύ άλλων. Περισσότερο "

Επανένωση

Ένα κοινωνικό δίκτυο με έμφαση στο παρελθόν, η Ρεϊνιόν επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας για την εύρεση φίλων και παλαιών συμμαθητών. Ως εκ τούτου, παίρνει επίσης διακριτικό στόχο στους χρήστες ενηλίκων κοινωνικής δικτύωσης και διαθέτει μια αντίστροφη αναζήτηση αναζήτησης για να επιτρέψει στους ανθρώπους να μάθουν ποιος τους ψάχνει, αν και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του κοινωνικού δικτύου απαιτούν ένα premium (δηλ. Αμοιβή) λογαριασμό. Η Ρεϊνιόν έχει επίσης πυροβοληθεί για κάποιες ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, σύμφωνα με τη Wikipedia. Περισσότερο "

Tagged

Αρχικά στοχεύοντας στους μαθητές γυμνασίου να είναι η έκδοση του σχολείου του Facebook, η Tagged άνοιξε τον εαυτό της σε όλους. Ως εκ τούτου, τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια ταχεία αύξηση στα διαγράμματα κοινωνικής δικτύωσης. Το Tagged είναι γρήγορο να υιοθετήσει νέες μορφές μέσων για να διακοσμήσει τα προφίλ Tagged και έχει εταιρικές σχέσεις με τα Slide, RockYou και PhotoBucket μεταξύ άλλων. Περισσότερο "

Κελάδημα

Περισσότερο από μια υπηρεσία μικρο-blogging με χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter έχει γίνει κάτι πολιτιστικού φαινομένου τον περασμένο χρόνο. Με τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις κατάστασης στο Twitter στο κινητό σας, το Twitter είναι σε θέση να ενημερώνει τους ανθρώπους και μάλιστα χρησιμοποιείται από τον Μπαράκ Ομπάμα για να ενημερώνει τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2008. Περισσότερο "

Xanga

Ενώ πολλά κοινωνικά δίκτυα σας επιτρέπουν να φιλοξενήσετε ένα blog, το Xanga μοιάζει περισσότερο με ένα δίκτυο blog με χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από την εστίαση στην προσαρμογή, το Xanga σάς επιτρέπει να συμμετάσχετε σε δακτυλογράφους blog, να ωθήσετε τους συναδέλφους bloggers και να συμβαδίσετε με ένα μίνι-blog που ονομάζεται παλμός. Περισσότερο "