Χάρτες YouTube για την παρακολούθηση των πιο προβαλλόμενων βίντεο

Πώς να βρείτε τα πιο δημοφιλή βίντεο στο YouTube

Τα διαγράμματα του YouTube και η κατάταξη δημοτικότητας αποτελούν όλο και πιο σημαντικό εργαλείο για την εύρεση των πιο δημοφιλών βίντεο και καναλιών του YouTube. Τα πιο πρόσφατα διαγράμματα, βέβαια, δημοσιεύονται στο γιγαντιαίο δίκτυο κοινής χρήσης βίντεο, σε μια σελίδα που ονομάζεται σωστά το YouTube Charts.

Υπάρχουν όμως και άλλες πηγές κατάταξης, διαγράμματα και λίστες δημοφιλών βίντεο στο δίκτυο που αξίζουν επίσης το σελιδοδείκτη για να μάθετε τι είναι ζεστό και ποιοτικό στο βίντεο στο Διαδίκτυο. Αυτές οι πηγές καθίστανται ολοένα και πιο χρήσιμες για την ανίχνευση των ιογενών τάσεων βίντεο καθώς μεγαλώνει ο video giant.

YouTube Skyrockets Ανάπτυξης

Η Google ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2013 ότι περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι επισκέπτονταν κάθε μήνα τον τεράστιο ιστότοπό της για την κοινή χρήση βίντεο, γεγονός που αποτελεί πραγματικά ορόσημο στην εξέλιξη του YouTube από τότε που ξεκίνησε το 2005. Η ανάπτυξη των διαγραμμάτων YouTube και των υπηρεσιών κατάταξης ήταν δύσκολη, το περιεχόμενο και οι χρήστες επεκτείνονται, οπότε οι άνθρωποι συχνά αγωνίζονται καθώς βυθίζονται μέσα από τον τεράστιο όγκο υλικού που είναι διαθέσιμος για να παρακολουθήσουν.

Το YouTube προσπαθεί να οργανώσει το περιεχόμενό του γύρω από τα κανάλια, τα οποία είναι ομάδες βίντεο που έχουν δημιουργηθεί, επιλεγεί ή επιμεληθεί από τους δημιουργούς καναλιών. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά κανάλια που η περιήγηση στα κανάλια μπορεί να είναι εξίσου απογοητευτική με την ατομική προβολή βίντεο.

Για να βοηθήσετε στον εντοπισμό των τάσεων δημοτικότητας, ελέγξτε αυτές τις σελίδες και σκεφτείτε τις επιλογές τους για μελλοντική αναφορά και βελτίωση της εμπειρίας του σεναρίου καναλιών YouTube.

Τα ίδια τα διαγράμματα και τις βαθμολογίες του Google

Βαθμολογίες και διαγράμματα βίντεο τρίτων