Τι είναι το Internet Troll; Πώς πρέπει να ασχοληθώ με τους τρουλούς;

Ένα «troll» στο Διαδίκτυο είναι ένας καταχρηστικός ή ενοχλητικός άνθρωπος που σκοπίμως επιδιώκει να πάρει μια άνοδο από τους άλλους, είτε online είτε στην πραγματική ζωή.

Ένας troll θα χρησιμοποιήσει την τιμή σοκ για να προωθήσει τα επιχειρήματα σε συνομιλίες, συνήθως σε θέματα του Facebook και σε δημόσιες συζητήσεις στο διαδίκτυο. Ονομάστηκε μετά από τα κακά πλάσματα troll των παραμυθιών των παιδιών, ένας troll διαδικτύου είναι κάποιος που ανακάμπτει το δράμα και καταχραστεί την ηλεκτρονική ανωνυμία τους σκοπίμως σπέρνοντας μίσος, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, misogyny ή απλά απλοϊστοί μεταξύ άλλων. Trolls όπως ένα μεγάλο ακροατήριο, έτσι ώστε συχνές blog ιστοτόπους, ειδησεογραφικά sites, φόρουμ συζήτησης, και το παιχνίδι συνομιλίας. Οι τρόλοι ευδοκιμούν σε περιβάλλοντα όπου τους επιτρέπεται να κάνουν δημόσιες παρατηρήσεις.

Στο ελαφρύτερο τέλος του φάσματος των troll, οι trolls μπορούν να είναι προσωπικοί φίλοι που τους αρέσει να γκρινιάζουν και να αστειεύονται με τους φίλους τους online. Σε αυτή την καλοήθη περίπτωση, «σταματήστε να με τραυματίζετε» θα σημαίνει «σταματήστε να με ενοχλείτε, ή δεν θα σας προσκαλέσω στο πάρτι γενεθλίων μου». Στο πιο σκληρό άκρο του φάσματος των συχνοτήτων, οι τρουλικοί είναι σκληροί και κακόβουλοι χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή κοινότητα σε φωτιά με μίσος και διαφωνία.

Οι θλιβερές αλήθειες των Trolls Διαδικτύου:

  1. Οι σοβαροί τρουλικοί είναι άνοοι σε κριτική και λογικά επιχειρήματα. Οι πραγματικοί τρούλοι δεν μπορούν να τεκμηριωθούν, ανεξάρτητα από το πόσο υγιές είναι το λογικό σας επιχείρημα.
  2. Σοβαροί τρόλελοι δεν αισθάνονται τύψεις όπως εσείς και εγώ. Έχουν κοινωνιοπαθητικές τάσεις και, κατά συνέπεια, ευχαριστούν άλλους ανθρώπους που έχουν ενοχλήσει συναισθήματα.
  3. Οι Τρόλλοι, γενικά, θεωρούνται ξεχωριστοί από την κοινωνική τάξη.
  4. Οι Τρόλλοι δεν συμμορφώνονται με την εθιμοτυπία ή τους κανόνες κοινής ευγένειας.
  5. Οι Τρόλλοι θεωρούν τον εαυτό τους πάνω από την κοινωνική ευθύνη.
  6. Οι Τρόλλοι κερδίζουν ενέργεια από την προσβολή τους.
  7. Οι τρουλούς κερδίζουν ενέργεια όταν θυμώνεστε.
  8. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε ένα online troll είναι να τον αγνοήσετε ή να αφαιρέσετε την ικανότητά του να δημοσιεύει online.

Πώς πρέπει να ασχοληθώ με τους διαύλους του διαδικτύου;

Δεν μπορείτε να κερδίσετε με ένα συρόμενο. Το δημόσιο μέτρο εναντίον τους απλά τροφοδοτεί την παιδική τους ανάγκη για προσοχή. Υπάρχουν μόνο 3 αξιόπιστοι τρόποι αντιμετώπισης των trolls, που όλα εστιάζουν στην αφαίρεση του κοινού τους, στην αφαίρεση της εξουσίας τους και στην απομάκρυνσή τους από την προσοχή που αναζητούν.

  1. Για ένα casual ή αναδυόμενο σε απευθείας σύνδεση συρόμενο: αγνοήστε εντελώς τις καταχωρίσεις του ατόμου. Παρόλο που είναι δύσκολο για τους περισσότερους χρήστες να αφήσουν ένα troll να έχει την τελευταία λέξη, αυτή η τακτική παίρνει με επιτυχία τον άνεμο από ένα απλό πανί troll.
  2. Για την επανάληψη των παραβατών: ανατρέξτε στους επόπτες του συστήματος. Εάν αρκετοί άνθρωποι αναφέρουν τα διόδια, αυτό θα παρακινήσει συχνά τους συντονιστές να αναλάβουν δράση (βλ. Αριθμό 3 παρακάτω)
  3. Έχετε τους συντονιστές να αφαιρέσουν την ικανότητα του troll να δημοσιεύει online. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι το troll κλωτσέται από το σύστημα ή μπλοκάρεται από τη διεύθυνση IP . Ακόμα καλύτερα είναι όταν ο συγγραφέας επιτρέπεται να συνεχίσει την απόσπαση, αλλά χωρίς να τον γνωρίζει: όλες οι δημοσιεύσεις του διαγράφονται από την άποψη όλων των άλλων. Αυτό θα δελεάσει τον συγγραφέα να σπαταλά τις προσπάθειές του, ενώ εξακολουθεί να αισθάνεται περήφανος για τις παιδαριώδεις θρήκες του. Αυτή η κίνηση συντονιστή καλείται μερικές φορές "muting" ή "bonzo-ing" ο δράστης.

Πού βρίσκετε Trolls Διαδικτύου;

Οι διαδικτυακοί trolls είναι δυστυχώς συνηθισμένοι. Μπορούν να βρεθούν όπου οι χρήστες του διαδικτύου αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Trolls θα καταχραστούν τους άλλους σε ειδήσεις blogs, πολιτικά φόρουμ συζήτησης, κοινότητες χομπίστα online, σελίδες Facebook, συνομιλίες μηχανή αναζήτησης torrent , και σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι συνομιλίας. Οι τρούλς έχουν γίνει πολύ συνηθισμένοι σε ιστοτόπους ειδήσεων. Πολλές πηγές ειδήσεων στο διαδίκτυο αποφεύγουν τώρα να χρησιμοποιούν ανοικτά χαρακτηριστικά σχολίων, επειδή τόσοι πολλοί trolls διαδικτύου θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τόπο για να δημοσιεύσουν καταχρηστικά σχόλια ως απαντήσεις σε άρθρα ειδήσεων.

Πως ακριβώς καταστρέφεται η κατάχρηση άλλων;

Οι τρουλικοί του Διαδικτύου επιδιώκουν να είναι ενοχλητικοί και ενοχλητικοί χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις ακόλουθες τεχνικές:

  1. Οι Τρόλλοι θα δημοσιεύσουν καταχρηστικές και ενοχλητικές παρατηρήσεις που απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο άτομο (γνωστό και ως " φλεγόμενο " άλλο πρόσωπο)
  2. Οι Τρόλλοι θα προκαλέσουν ευρεία επιχειρήματα και θα προκαλέσουν θυμωμένες απαντήσεις κάνοντας αμφιλεγόμενες δηλώσεις. (π.χ. ρατσισμός, θρησκευτική μισαλλοδοξία, φανατισμένες ή ελιτιστικές απόψεις, misogyny, ακραίες πολιτικές απόψεις)
  3. Οι Τρόλλοι θα κυριαρχούν ναρκιστικά στις συνομιλίες, προσπαθώντας να καταστούν οι ίδιοι το κέντρο της προσοχής. (π.χ. μη σταματά σχόλια για τον εαυτό τους και τα επιτεύγματά τους, επαναλαμβανόμενες εγωκεντρικές δηλώσεις και καυχησιολογία)
  4. Οι Trolls θα ξεκινήσουν πολλά εκτός θέματος θέματα, επιδιώκοντας να εκτροχιάσουν τους χρήστες από το επίκεντρο μιας online κοινότητας.

Γιατί οι άνθρωποι απολαμβάνουν το τράβηγμα;

Είναι ένα είδος βιαστικής εξουσίας ή ταξίδι εγώ για να είναι ένα troll. Η ύπαρξη σε απευθείας σύνδεση είναι ένας τόπος που είναι σε μεγάλο βαθμό απαλλαγμένος από αντιληπτικές συνέπειες ... ένα ανασφαλές πρόσωπο μπορεί να πάρει μια αίσθηση της δύναμης σε απευθείας σύνδεση, χωρίς ποτέ να χρειάζεται να αντιμετωπίσει κάποιον άμεσα. Με το Διαδίκτυο να είναι ένας κόσμος φαντασίας για μερικούς, οι δειλοί χρήστες μπορούν να σφυρηλατήσουν ένα alter ego για τους εαυτούς τους και να δράσουν τα συναισθήματα θυμού και ανεπάρκειας. Είναι λυπηρό και ατυχές το γεγονός ότι οι προηγμένες επικοινωνίες μας αναδεικνύουν και τη σκοτεινή πλευρά πολλών ανθρώπων.