Εξοικονομήστε χρήματα στο iTunes Με την επιλογή "Ολοκλήρωση του άλμπουμ μου"

Πάρτε μειωμένη μουσική όταν αγοράζετε το υπόλοιπο άλμπουμ

Η αγορά ενός άλμπουμ μπορεί μερικές φορές να είναι μια δεύτερη σκέψη όταν έχετε ήδη αγοράσει μερικά τραγούδια από τον ίδιο καλλιτέχνη. Αν έχετε ήδη τραγούδια στη βιβλιοθήκη του iTunes που αποτελούν εν μέρει ένα μουσικό άλμπουμ καλλιτεχνών, δεν χρειάζεται να αγοράσετε το όλο θέμα στο iTunes Store για να ολοκληρώσετε τη συλλογή.

Υπάρχει μια επιλογή στο iTunes που ονομάζεται "Complete My Album" που θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Αυτό το πολύ βολικό, αλλά συχνά παραβλέπεται χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει τα κομμάτια που απομένουν σε ένα άλμπουμ αντί να χρειάζεται να αγοράσει την πλήρη συλλογή και πάλι με ένα υψηλότερο συνολικό κόστος.

Εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου σε χειροκίνητα κομμάτια κερασιάς για να ολοκληρώσετε το επιλεγμένο άλμπουμ σας, η τιμή μειώνεται για να αντικατοπτρίζει πόσα τραγούδια παραμένουν. Σε σύγκριση με την αγορά ολόκληρου του άλμπουμ σε κανονική τιμή λιανικής πώλησης, αυτή η επιλογή συνήθως λειτουργεί πολύ πιο φθηνή.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι δεν προσφέρονται όλα τα άλμπουμ με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι πάντα οικονομικά αποδοτική από την αγορά μεμονωμένων τραγουδιών για την ολοκλήρωση ενός άλμπουμ. Έτσι, είναι ακόμα καλύτερο να συγκρίνετε τις δύο μεθόδους για να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση.

Κατευθύνσεις

Το "Ολοκλήρωση του λευκώματος μου" είναι διαθέσιμο στην ενότητα Store του iTunes στον υπολογιστή σας ή στο Mac.

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Apple μέσω της επιλογής Λογαριασμός> Σύνδεση ... στο iTunes.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Καταστήματος στην κορυφή του iTunes.
  3. Επιλέξτε Μουσική από το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος.
  4. Εντοπίστε την ενότητα MUSIC QUICK LINKS στη δεξιά πλευρά του iTunes και επιλέξτε το σύνδεσμο Ολοκλήρωση του λευκώματος μου .
  5. Επιλέξτε ένα άλμπουμ από τη λίστα στην επόμενη σελίδα. Θα δείτε μόνο κάτι εδώ αν έχετε λευκώματα που μπορούν να συμπληρωθούν με αυτή τη μέθοδο.
  6. Χρησιμοποιήστε το κουμπί <τιμή> Αγορά κάτω από την εικόνα άλμπουμ για να ολοκληρώσετε το άλμπουμ. Μπορείτε να δείτε τι εξοικονομείτε συγκρίνοντας την τιμή με αυτή που βρίσκεται δίπλα στην κανονική τιμή .

Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε ένα άλμπουμ από το iPhone, το iPad ή το iPod touch μέσω της εφαρμογής iTunes Store.

  1. Αναζητήστε το άλμπουμ στην εφαρμογή Store iTunes που θέλετε να αγοράσετε με έκπτωση.
  2. Πατήστε το κουμπί που αντιπροσωπεύει τη μειωμένη τιμή. Θα γνωρίζετε ότι μειώνεται αν βλέπετε και υψηλότερη τιμή στο κείμενο Ολοκλήρωση του λευκώματος μου .