Μεταφορά του iTunes Αγορών σε άλλο λογαριασμό με αυτά τα απλά βήματα

Πώς να επανατοποθετήσετε ένα αναγνωριστικό της Apple σε άλλο άτομο

Είναι σχετικά εύκολο να μοιραστείτε μια μουσική βιβλιοθήκη του iTunes με την οικογένειά σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Αρχική κατανομή . Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό iTunes που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να επιτρέψει την πρόσβαση στο δικό σας προσωπικό αναγνωριστικό της Apple .

Αυτές οι μέθοδοι δεν λειτουργούν εάν θέλετε να μεταβιβάσετε την κατοχή ψηφιακής μουσικής απευθείας σε κάποιον στην οικογένειά σας, όπως ο σύντροφός σας ή το παιδί σας.

Ίσως να έχετε μεταβεί σε υπηρεσία ροής μουσικής και δεν προγραμματίζετε πλέον να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας στο iTunes ή τη μουσική του. Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι εύκολο να μεταφέρετε ψηφιακό περιεχόμενο σε άλλο αναγνωριστικό της Apple, αλλά δεν είναι επειδή κάθε τραγούδι που αγοράστηκε από το iTunes Store συνδέεται με ένα συγκεκριμένο αναγνωριστικό της Apple, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει. Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι αυτό το σύστημα είναι άδικο, αλλά είναι απαραίτητο να αποφευχθεί η διανομή περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Επανατοποθέτηση λογαριασμού iTunes

Η καλύτερη λύση είναι να αλλάξετε τα στοιχεία του λογαριασμού για το αναγνωριστικό σας της Apple, πράγματι να το αναθέσετε σε ένα διαφορετικό άτομο. Το αναγνωριστικό δεν αλλάζει αλλά οι λεπτομέρειες πίσω από αυτό. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον νέο κάτοχο να χρησιμοποιεί τη δική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ρυθμίζει πιστωτικές πληροφορίες και να εξουσιοδοτεί υπολογιστές και συσκευές. Εσείς και το μέλος της οικογένειάς σας μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές χρησιμοποιώντας το λογισμικό iTunes, αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες χρησιμοποιώντας μόνο το πρόγραμμα περιήγησης. Για να γινει αυτο:

  1. Μεταβείτε στον ιστότοπο My Apple ID σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας στα κατάλληλα πεδία.
  3. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την εξουσιοδότηση δύο παραγόντων, σας ζητείται να εισαγάγετε έναν εξαψήφιο κωδικό ασφαλείας που αποστέλλεται σε μια άλλη συσκευή σας.
  4. Σε καθένα από τα πεδία, αφαιρέστε τα προσωπικά σας στοιχεία και καταχωρίστε τις πληροφορίες για το άτομο που θα κατέχει το αναγνωριστικό στο μέλλον. Τα τμήματα που περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία είναι λογαριασμός, ασφάλεια, συσκευές και πληρωμή & αποστολή.

Αφού αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την αλλαγή πριν τεθεί σε ισχύ.

Το άτομο στο οποίο αναδιατάξατε το αναγνωριστικό της Apple έχει πλέον πλήρη κυριότητα και έλεγχο της μουσικής του iTunes που αγοράσατε στο παρελθόν.

Να είσαι προσεκτικός

Πριν να λάβετε αυτά τα βήματα, συνειδητοποιήστε ότι τα πάντα στο παρελθόν ή στο παρόν που είναι συνδεδεμένα με αυτό το αναγνωριστικό της Apple πρόκειται να εγκαταλείψουν τον έλεγχό σας. Αν το μεταφέρετε σε ένα στενό μέλος της οικογένειας, αυτό μπορεί να είναι εντάξει μαζί σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την προοπτική αυτή, μην αναθέσετε εκ νέου τον λογαριασμό. Δεν θα έχετε πρόσβαση σε αυτό το αναγνωριστικό της Apple στο μέλλον.