Skitch Screen Capture App: Επιλογή Λογισμικού Mac του Tom

Το Skitch εκτελεί λήψεις οθόνης, σήμανση και άλλα

Το Skitch είναι μια θαυμάσια εφαρμογή λήψης και σήμανσης οθόνης από τους ανθρώπους της Evernote. Το Skitch μπορεί να χρησιμεύσει ως η κύρια εφαρμογή καταγραφής οθόνης, αντικαθιστώντας εύκολα το παλαιότερο βοηθητικό πρόγραμμα Grab που περιλαμβάνεται στο Mac. Ακόμα καλύτερα, πηγαίνει Αρπάξτε αρκετά καλύτερα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να σχολιάσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με βέλη, κείμενο, σχήματα και σφραγίδες. Μπορείτε ακόμα να εκτελέσετε βασική περικοπή, χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε την εικόνα στον αγαπημένο σας επεξεργαστή εικόνας .

Pro

Ενάντιος

Το Skitch συνδυάζει μια εφαρμογή λήψης οθόνης με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που σας επιτρέπει να καταγράφετε και στη συνέχεια να επεξεργάζεστε την εικόνα σας, όλα στην ίδια εφαρμογή. Υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετές εφαρμογές λήψης οθόνης που χρησιμοποιούν αυτή την ίδια ιδέα, αλλά το Skitch είναι διαθέσιμο δωρεάν, το οποίο δεν αποτελεί αμελητέο πλεονέκτημα. Δεν χρειάζεται καν να είστε χρήστης της Evernote για να εκμεταλλευτείτε το Skitch, αν και θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Evernote για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud και συγχρονισμού.

Η διασύνδεση χρηστών του Skitch

Επειδή μία από τις κύριες λειτουργίες αυτής της εφαρμογής είναι να συλλάβει το περιεχόμενο της οθόνης του Mac σας , η διεπαφή χρήστη για τη λειτουργία λήψης είναι ένα σημαντικό θέμα. Στην ιδανική περίπτωση, μια εφαρμογή λήψης οθόνης μπορεί να παραμείνει εκτός δρόμου ενώ εργάζεστε για να ρυθμίσετε την εικόνα που θέλετε να καταγράψετε και, στη συνέχεια, να σας επιτρέψει να καλέσετε εύκολα την εφαρμογή όταν χρειάζεται.

Το Skitch παραμένει εκτός δρόμου όταν καταγράφει ολόκληρη την οθόνη ή ακόμα και μια χρονομετρημένη οθόνη. Ωστόσο, όταν θέλετε να αρπάξετε άλλα βασικά πλάνα, όπως ένα καθορισμένο παράθυρο, ένα μενού ή μια καθορισμένη περιοχή, το Skitch απαιτεί να είναι το κέντρο της προσοχής.

Αυτό δεν είναι κακό, απλά δεν είναι αυτό που αναμένεται κανονικά. Από την άλλη πλευρά, ο Skitch λειτουργεί πολύ καλά στις προηγμένες λειτουργίες σύλληψής του μόλις το συνηθίσετε με κάποιες από τις ιδιαιτερότητες, όπως το να έχει ολόκληρη η οθόνη σας αχνά και να επικαλύπτεται με διασταυρώσεις όταν καταγράφει μια περιοχή της οθόνης. Παίρνω τη χρήση crosshairs, αλλά γιατί είναι η εφαρμογή που κάνει τις εικόνες στην οθόνη πιο δύσκολο να δει;

Ο εκδότης

Ο επεξεργαστής Skitch είναι εκεί που πιθανότατα θα ξοδέψετε τον περισσότερο χρόνο, αν υποθέσετε ότι πρόκειται να επεξεργαστείτε το captured screenshot. Ο επεξεργαστής είναι ένα ενιαίο παράθυρο με μια γραμμή εργαλείων στην κορυφή, μια πλαϊνή μπάρα που περιέχει εργαλεία σχολιασμού και επεξεργασίας και μια γραμμή πληροφοριών κατά μήκος του κάτω μέρους. Το μεγαλύτερο μέρος του παραθύρου επεξεργασίας λαμβάνεται από την περιοχή της εικόνας, όπου θα εκτελέσετε τις επεξεργασίες σας.

Τα εργαλεία σχολιασμού περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε βέλη, κείμενο και βασικά σχήματα, όπως τετράγωνα, στρογγυλά ορθογώνια και οβάλ. Μπορείτε να σχεδιάσετε την εικόνα χρησιμοποιώντας έναν δείκτη ή δείκτη. Υπάρχουν πολλά γραμματόσημα, συμπεριλαμβανομένου του ερωτηματικού, που εγκρίθηκαν και απορρίφθηκαν. Υπάρχει επίσης ένας pixelator χειρός, ο οποίος σας επιτρέπει να αποκρύψετε ευαίσθητες περιοχές μιας εικόνας

Τα εργαλεία σχολιασμού λειτουργούν καλά και είναι εύκολα κατανοητά. Το τελευταίο εργαλείο στην πλαϊνή μπάρα είναι για την περικοπή της εικόνας σας. Το Skitch μπορεί είτε να περικόψει μια εικόνα είτε, χρησιμοποιώντας το ίδιο εργαλείο, να αλλάξει το μέγεθος της εικόνας . Η αλλαγή μεγέθους διατηρεί την ίδια αναλογία εικόνας με το πρωτότυπο, ώστε να διασφαλιστεί ότι η εικόνα δεν θα παραμορφωθεί καθώς αλλάζετε το μέγεθός της. Το εργαλείο περικοπής σκιαγραφεί την εικόνα, τοποθετώντας σημεία έλξης στις γωνίες. Στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε κάθε γωνία για να ορίσετε την περιοχή που θέλετε να διατηρήσετε. Μόλις το κουτί καλλιέργειας είναι εκεί που θέλετε, μπορείτε να εφαρμόσετε την καλλιέργεια.

Λειτουργίες καταγραφής

Το Skitch υποστηρίζει ένα ωραίο μείγμα καταστάσεων λήψης:

Η μόνη λειτουργία λήψης που θα ήθελα να δω, είναι η πλήρης οθόνη με χρονοδιάγραμμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λογική προσέγγιση χρησιμοποιώντας το στιγμιότυπο Crosshair στιγμιότυπο, και στη συνέχεια να ορίσετε ολόκληρη την οθόνη με το crosshairs. Η δυσκολία έρχεται με το ρολόι αντίστροφης μέτρησης να μην είναι ορατό όταν χρησιμοποιείτε το στιγμιαίο στιγμιότυπο Crosshair με αυτόν τον τρόπο.

Τελικές σκέψεις

Το Skitch παίρνει μια προσέγγιση μεσαίου εδάφους στην αρένα της εφαρμογής λήψης οθόνης. Δεν προσπαθεί να είναι μια εφαρμογή powerhouse, με τόσες πολλές καμπάνες και σφυρίχτρες που θα χρειαστείτε έναν λεπτομερή οδηγό χρήσης μόνο για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Αντ 'αυτού, η Skitch προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή εργαλείων και χαρακτηριστικών που είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση και καθιστά κάθε εργαλείο εύκολο στη χρήση και κατανόηση.

Παρόλο που έχω δώσει Skitch μερικά χτυπήματα κατά τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης, γενικά το βρήκα ένα πολύ χρήσιμο app, ένα που μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει τις ενσωματωμένες λειτουργίες screenshot της Mac. Μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει το ξεχωριστό βοηθητικό πρόγραμμα Grab που είναι κρυμμένο στο φάκελο / Applications / Utilities.

Ίσως το μόνο που θέλω να διορθώσουν οι λαοί της Evernote είναι οι επαχθείς δυνατότητες αποθήκευσης / εξαγωγής. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Evernote, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τα στιγμιότυπα οθόνης στο λογαριασμό σας. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι ή αν προτιμάτε να αποθηκεύσετε μια εικόνα απευθείας στο Mac σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή εντολή Εξαγωγή. Έλα, Evernote; απλώς χρησιμοποιήστε μια μόνο εντολή Αποθήκευσης όπως όλοι οι άλλοι και χρησιμοποιήστε το παράθυρο διαλόγου Αποθήκευση για να επιλέξετε το σημείο στο οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε την εικόνα. είναι τόσο δύσκολο;

Το Skitch είναι δωρεάν και διατίθεται από το Mac App Store.

Δείτε άλλες επιλογές λογισμικού από τις επιλογές Λογισμικού Mac του Tom .