Οι επιλογές λογισμικού Mac του Mac του 2013

Mac Apps με εξαιρετική αξία

Tom'sHere σε περίπου: Macs, μαθαίνω νέες ή ενημερωμένες εφαρμογές Mac σχεδόν κάθε μέρα. Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, υπάρχουν συνήθως κάποιες πολύ καλές εφαρμογές που νομίζω ότι αξίζουν μια μικρή φήμη, καθώς και μερικοί που, καλά, να είναι ευγενικοί γι 'αυτό, δεν είναι έτοιμοι για πραγματική χρήση.

Όταν βρίσκω μια καλά σχεδιασμένη και άρτια εκτελεσμένη εφαρμογή Mac, την προσθέτω στη λίστα των πιθανών υποψηφίων για τις επιλογές Λογισμικού Mac του Tom . Οι επιλογές μου είναι όλες οι εφαρμογές ποιότητας που προσφέρουν επίσης εξαιρετική αξία και καλύπτουν πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, γραφικών, εκπαίδευσης, παραγωγικότητας, παιχνιδιών και ανάπτυξης.

Κάθε επιλογή λογισμικού ανακοινώνεται αρχικά το Σάββατο στο καθημερινό μου ιστολόγιο, αλλά επειδή οι αναρτήσεις ιστολογίου τείνουν να γλιστρήσουν κάτω στη λήθη, περιγράφω επίσης μια σύντομη περιγραφή κάθε επιλογής σε αυτήν τη λίστα.

Οι κατάλογοι οργανώνονται από τη χρονιά που το λογισμικό αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο blog μου το Σάββατο. Αυτή η λίστα καλύπτει το 2013, αλλά μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές στις ακόλουθες λίστες:

Τα λογισμικά του Tom's Mac Picks 2016

Οι επιλογές λογισμικού Mac του Tom 20 15

Οι επιλογές λογισμικού Mac του Mac του 2014

Λογισμικό Mac του Tom του 2012 επιλέγει

Tom's Mac Picks 2011

Οι επιλογές λογισμικού του Tom για Mac 2008 - 2010

Δημοσίευση: 2/1/2013

Ενημερώθηκε: 3/21/2015

McCad EDS-Lite

Το McCad EDS-Lite από την Vamp, Inc., είναι ένα σύνολο εργαλείων αυτοματισμού μηχανικής σχεδίασης που καλύπτουν σχηματική σύλληψη, προσομοίωση και σχεδιασμό PCB. Το καλύτερο από όλα, McCad EDS-Lite είναι δωρεάν. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για την ονομασία "Lite". τα εργαλεία έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το επαγγελματικό πακέτο εργαλείων σχεδιασμού. Η διαφορά είναι τα επιβαλλόμενα όρια στον αριθμό των σχηματικών φύλλων, τμημάτων και δικτύων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ενιαίο σχέδιο. Ως επί το πλείστον, αυτοί οι περιορισμοί δεν πρέπει να παρεμβάλλονται σε μικρά οικιακά έργα ή ως εργαλείο μάθησης για φοιτητές ηλεκτρολόγων.

SoundSoap 3

Το SoundSoap είναι ένα σύστημα ήχου μείωσης θορύβου που μπορεί να εξαλείψει θόρυβο, σκάψιμο, σκασίματα, σκίσιμο και θόρυβο φόντου από εγγραφές, κασέτες και δίσκους LP.

Το SoundSoap είναι διαθέσιμο ως αυτόνομο app και ως plugin που λειτουργεί με πολλούς από τους πιο δημοφιλείς σταθμούς ήχου και βίντεο, όπως Logic, ProTools, Final Cut Pro X, Premiere και πολλά άλλα. Περισσότερο "

DoubleTake

Το DoubleTake είναι μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή ραφής για τη δημιουργία πανοραμικών εικόνων. DoubleTake αυτοματοποιεί ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας για να πάρει τις άκρες ακριβώς δεξιά, αλλά έχει επίσης ελέγχους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνουν ραφές εξαφανίζονται μπροστά στα μάτια σας. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι σας για τη δημιουργία πανοραμικών εικόνων, δώστε στο DoubleTake ένα στροβιλισμό.

ArtRage 4

Το ArtRage 4 είναι μια εφαρμογή ζωγραφικής και σχεδίασης για Mac, PC και συσκευές iOS που παρέχει ένα από τα πιο ρεαλιστικά διαθέσιμα περιβάλλοντα ζωγραφικής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε ένα δισκίο γραφικών με ένα στυλό που μοιάζει με πίεση που μιμείται την πίεση που εφαρμόζεται σε βούρτσες, μολύβια, στυλό μελάνης, μαχαίρια παλετών και άλλα εργαλεία του εμπορίου. Το ArtRage 4 μπορεί να γίνει γρήγορα η αγαπημένη σας εφαρμογή ζωγραφικής.

Tweetbot

Το Tweetbot είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος πελάτης Twitter που επιτρέπει μεγάλη προσαρμογή. Το Tweetbot υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς, λίστες και συγχρονισμούς μέσω iCloud. Έχει επίσης ένα εντυπωσιακό σύστημα αναζήτησης.

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα-πελάτη Twitter με περισσότερες δυνατότητες από τον τυπικό πελάτη Twitter, δώστε στο Tweetbot μια δοκιμή.

Star Walk HD

Το Star Walk HD είναι μια εφαρμογή iPad για τον εντοπισμό ουράνιων αντικειμένων. Παρόλο που δεν συμπεριλαμβάνουμε συνήθως εφαρμογές iPad εδώ, το Star Walk HD παίρνει το νεύμα αυτή την εβδομάδα λόγω της ικανότητάς του να σας βοηθήσει να εντοπίσετε έναν νέο επισκέπτη στο ηλιακό μας σύστημα, Comet ISON.

Ο κομήτης ISON μπορεί να είναι ο κομήτης του αιώνα ή απλώς ένας άλλος κομήτης. πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε. Εν τω μεταξύ, το Star Walk HD μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τον κομήτη, ο οποίος μόλις τώρα γίνεται ορατός με γυμνό μάτι.

HoudahSpot 3.8

Το HoudahSpot 3.8 είναι ένα μπροστινό μέρος για τη μηχανή αναζήτησης Spotlight ενσωματωμένη στο OS X. Το HoudahSpot έχει ενημερωθεί για να υποστηρίξει το OS X Mavericks και τις νέες ετικέτες Finder . Με το HoudahSpot, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υποκείμενες δυνατότητες του Spotlight, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ειδικά κόλπα ή να θυμάστε τις τοξικές εντολές. Περισσότερο "

DiskMaker X

Το DiskMaker X μπορεί να δημιουργήσει bootable OS X Mavericks, Mountain Lion ή εγκαταστάτες Lion σε ένα κενό DVD διπλής στρώσης, το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα το OS X Mavericks σε οποιοδήποτε Mac που διαθέτει μονάδα DVD. Περισσότερο "

Pixelmator 3.0 FX

Το Pixelmator είναι μια αγαπημένη εφαρμογή εδώ στο About Macs για πολλά χρόνια, και ο νικητής των πολλαπλών Βραβείων Readers Choice. Η νεώτερη έκδοση, Pixelmator 3.0 FX, διαθέτει μια νέα μηχανή επεξεργασίας που είναι γρήγορη και εξαιρετικά απόκριση σε σχεδόν κάθε εργασία που μπορείτε να πετάξετε σε αυτήν. Το Pixelmator έχει επίσης κάποια νέα χαρακτηριστικά που μπορεί να σας κάνουν να αναρωτιέστε γιατί σκεφτήκατε ποτέ ότι η ακριβή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας. Περισσότερο "

Sandvox 2.8.6

Το Sandvox είναι μια εφαρμογή ανάπτυξης ιστοσελίδων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μεγάλες ιστοσελίδες ή απλά blogs, όλα με την προσωπική σας πινελιά. Η Sandvox παρέχει εργαλεία σχεδιασμού ιστοσελίδων τόσο για casual χρήστες όσο και για επαγγελματίες. Με την πλήρη υποστήριξη του WYSIWYG, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα έναν ιστότοπο. Στη συνέχεια, αν θέλετε, μπορείτε να σκάψετε με τα εργαλεία HTML για να προσθέσετε ειδικές δυνατότητες και δυνατότητες.

Comic Life 3

Το Comic Life 3 είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κωμικού βιβλίου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα ένα κόμικ από τις φωτογραφίες και τα έργα τέχνης. Παρέχει όλα τα εργαλεία δημιουργίας πλαισίων που θα χρειαστείτε, όπως πανό, γραμματοσειρές, μπαλόνια και λεζάντες.

Η κόμικ ζωή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ιστορία για να πάτε με φωτογραφίες της οικογένειας ή dudles. Είναι επίσης μια μεγάλη εφαρμογή storyboarding για τους βυζαντινούς βιντεογράφους.

Όνυχα 4

Το Acorn 4 της Flying Meat, Inc. είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους επεξεργαστές εικόνας για Mac και δεν κοστίζει ούτε ένα χέρι ούτε ένα πόδι. Ακόμα καλύτερα, είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να χειριστεί σχεδόν τίποτα που μπορείτε να το πετάξετε.

Triumph Audio Editor

Ο επεξεργαστής ήχου Triumph είναι λίγο διαφορετικός από τους τυπικούς σταθμούς ψηφιακής ήχου (DAWs). Χρησιμοποιώντας στρώματα, το Triumph σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εφέ, EQ και άλλες παραμέτρους επεξεργασίας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τον ήχο να ακούει τις επεξεργασίες σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε πολλά αρχεία ήχου, όλα σε διαφορετικές μορφές, για να δημιουργήσετε ένα κομμάτι. Δεν χρειάζεται να κάνετε τον ήχο σε μια κοινή μορφή μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το έργο σας.

Εάν χρειάζεστε έναν επεξεργαστή ήχου με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και μια καθαρή διασύνδεση, το Triumph αξίζει μια ματιά και μια ακρόαση.

Dupin

Το Dupin σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα διπλά κομμάτια στη βιβλιοθήκη του iTunes. Αλλά δεν σταματά εκεί. Το Dupin σας δίνει επίσης τα εργαλεία για να εξετάσετε και να επιλέξετε ποιο κομμάτι είναι ο φύλακας και ποιο αξίζει να καταστραφεί. Η Dupin θα επαναπληθίσει επίσης τις λίστες αναπαραγωγής σας με τα κομμάτια των φύλακα όταν αφαιρούνται τα διπλά.

Εάν βρεθείτε με περισσότερα διπλά κομμάτια στη βιβλιοθήκη του iTunes που μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα με το χέρι, δώστε στον Dupin μια δοκιμή.

Ψυχραιμία

Η έκθεση είναι ένα εργοστάσιο διασκέδασης ανόητων φωτογραφιών. Πάρτε μία ή περισσότερες από τις εικόνες σας, προσθέστε διατάξεις φόντου, πλαίσια και φίλτρα για να δείτε την εικόνα να φαίνεται σωστά ανόητη και, στη συνέχεια, προσθέστε το κομμάτι αντίστασης: αυτοκόλλητα. Θέλετε να δείτε ποια θα ήταν η γάτα ή ο σύζυγός σας με γυαλιά, μουστάκι ή πειρατικό καπέλο; Η έκθεση προσθέτει τέτοιες λεπτομέρειες σε φωτογραφίες τόσο εύκολα όσο γίνεται. Περισσότερο "

Μεσημεριανό Mansion HD Επεισόδιο 1

Midnight Mansion HD: Το Επεισόδιο 1 είναι ένα κλασικό παιχνίδι πλατφόρμας που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε 5 διαφορετικά στοιχειωμένα αρχοντικά σε αναζήτηση θησαυρού. Σαν να μην είναι αρκετά στοιχειωμένο, κάθε αρχοντικό είναι γεμάτο από μυστικά, παγίδες, παζλ και μια συλλογή κατοίκων που είναι έξω για να σας πάρουν προτού να πάρετε τον θησαυρό.

Τα γραφικά, τα ηχητικά εφέ και το παιχνίδι είναι κορυφαία και οι περιπέτειες θα σας κρατήσουν διασκεδαστικές για ώρες. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε. Περισσότερο "

Geekbench 3

Το Geekbench 3 είναι ένα κορυφαίο εργαλείο για τη συγκριτική αξιολόγηση συστημάτων Mac, Windows, Linux και iOS. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει 15 νέα εργαλεία συγκριτικής αξιολόγησης που θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε την απόδοση και να λάβετε πραγματικά αποτελέσματα.

CustomMenu

Το CustomMenu είναι ένα πρόσθετο μενού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σύστημα μενού το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή, αρχείο ή φάκελο στο Mac σας. Μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές που εκτελούνται ήδη (εκτός των εφαρμογών πλήρους οθόνης , οι οποίες δεν παρέχουν πρόσβαση στη γραμμή μενού).

Το CustomMenu είναι ευπροσάρμοστο, καθώς και εύκολο στη δημιουργία και διαχείριση. Η πραγματοποίηση αλλαγών στο μενού είναι τόσο εύκολη ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να αποφασίσετε πού να τοποθετήσετε ένα στοιχείο του μενού παρά να αποφασίσετε ποια θέλετε να προσθέσετε.

Snapheal

Το Snapheal είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων σχεδιασμένη για ρετουσάρισμα φωτογραφιών και αφαίρεση ανεπιθύμητων στοιχείων. Εκτελεί τη μαγεία του με εύχρηστα εργαλεία. δεν απαιτείται πολύπλοκη ρύθμιση. Λειτουργεί επίσης καλά με το iPhoto και άλλα συστήματα διαχείρισης εικόνας.

Ημερολόγιο Plus

Το Calendar Plus είναι ένα ημερολόγιο γραμμής μενού που παρέχει γρήγορη πρόσβαση στα γεγονότα iCal, Google Calendar και Facebook, καθώς και πρόγνωση καιρού για 7 ημέρες. Με το Calendar Plus στη γραμμή μενού σας μπορείτε να δείτε γρήγορα τα επερχόμενα γεγονότα και δεσμεύσεις ή απλά να ελέγξετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία χωρίς να ανοίξετε μια εφαρμογή ή να μεταβείτε σε μια τοποθεσία web.

Τα ζόμπι έφαγαν τους φίλους μου

Τα Zombies Ate My Friends είναι ένα φανταχτερό αγόρι μέσα από την πόλη Festerville που έχει προσβληθεί από ζόμπι. Η δουλειά σας είναι να διασώσετε τους επιζώντες κρατώντας παράλληλα το δικό σας μυαλό να εμφανιστεί στο μενού του δείπνου.

WeatherMan

Εάν πρέπει να γνωρίζετε τις τρέχουσες ή μελλοντικές καιρικές συνθήκες, το WeatherMan μπορεί να παρέχει τις πληροφορίες με μεγάλη λεπτομέρεια. Ο Weatherman είναι προσβάσιμος από τη γραμμή μενού ή ως μια εφαρμογή με πολλά παράθυρα που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε δυναμικά τις καιρικές συνθήκες.

Ροή

Το F.lux είναι ένα σύστημα διαχείρισης χρωμάτων που μπορεί να τροποποιήσει την ισορροπία λευκού της οθόνης για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Η αλλαγή της ισορροπίας λευκού της οθόνης σας από μια πιο δροσερή ημερήσια περιοχή έως μια πιο ζεστή ρύθμιση της νύχτας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της διάρκειας των οφθαλμών καθώς εργάζεστε με το Mac σας. Το F.lux σάς επιτρέπει να επιλέξετε δύο διαφορετικές ρυθμίσεις ισορροπίας λευκού και στη συνέχεια να αλλάζετε μεταξύ τους κατά την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα. Περισσότερο "

Καφεΐνη

Η καφεΐνη από το Lighthead είναι μια μικρή εφαρμογή που μπορεί να κρατήσει το Mac σας ξύπνιο, ακόμα κι αν ο παράθυρος προτιμήσεων Energy Saver έχει ρυθμιστεί για να αφήσει το Mac σας να κάνει έναν υπνάκο. Η καφεΐνη κάθεται στη γραμμή μενού, οπότε είναι εύκολη η πρόσβαση όταν τη χρειάζεστε. Μπορείτε να ορίσετε το χρόνο "ξύπνιοι" από 5 λεπτά για αόριστο χρονικό διάστημα. το εικονίδιο της γραμμής μενού σάς ενημερώνει αν η καφεΐνη εκτελείται.

TotalFinder

Το TotalFinder είναι μια προσθήκη Finder που φέρνει καρτέλες, μια προβολή διπλού παραθύρου (που ονομάζεται DualMode), επιπλέον προβολές Finder και αρκετά περισσότερα για Mac. Επειδή πρόκειται για plug-in, το TotalFinder δεν αντικαθιστά το Finder. προσθέτει απλώς περισσότερα χαρακτηριστικά.

Αναδυόμενο παράθυρο

Το παράθυρο αναδυόμενων παραθύρων σας επιτρέπει να σύρετε συχνά χρησιμοποιούμενους φακέλους στο πλάι της οθόνης σας, όπου γίνονται μικρές καρτέλες. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση σε ένα φάκελο κάνοντας απλώς κλικ στην καρτέλα του. Το παράθυρο αναδυόμενων παραθύρων υποστηρίζει μεταφορά και απόθεση, ώστε να μπορείτε να μετακινείτε στοιχεία από και έξω από τις καρτέλες. Εάν θέλετε να ενισχύσετε τη ροή εργασίας σας και να καθαρίσετε την επιφάνεια εργασίας σας, το παράθυρο αναδυόμενων παραθύρων είναι μια εύχρηστη και φθηνή λύση.

Monosnap

Το Monosnap είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής και screenshot που σας διευκολύνει να δημιουργήσετε μια οθόνη προβολής, ειδικά εάν είστε αρχάριος. Οι δυνατότητες σύλληψης οθόνης είναι επίσης πολύ καλές. μπορείτε να τραβήξετε γρήγορα εικόνες πλήρους οθόνης, παραθύρων ή προσαρμοσμένων στιγμιότυπων. Η λειτουργία οθόνης έχει ένα ενσωματωμένο loupe 8x που σας επιτρέπει να βελτιώσετε την επιλογή μιας εικόνας προτού καταγράψετε το στιγμιότυπο οθόνης.

PhotoBulk

Το PhotoBulk είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας χύμα που μπορεί να πάρει το σκάνδαλο από την εκτέλεση επαναλαμβανόμενων ακολουθιών επεξεργασίας σε πολλές εικόνες. Το PhotoBulk υποστηρίζει υδατογραφήματα, αλλαγή μεγέθους και βελτιστοποίηση εικόνας. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί και να χρησιμοποιηθεί, και εκτελεί τα βασικά του καθήκοντα γρήγορα και καλά.

Evernote

Το Evernote είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα συγχρονισμού, λήψης σημείων και οργανωτικών συστημάτων για υπολογιστές Mac και υπολογιστές, καθώς και συσκευές iOS και Android. Εάν χρειάζεται να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις σημειώσεις και τα δεδομένα σας, το Evernote μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα συστήματα που βασίζονται σε σύννεφο.

Αποσυνδεθείτε

Το Unclutter είναι ένα εικονικό τσέπη που περιέχει αρχεία, φακέλους, σημειώσεις και τα τρέχοντα περιεχόμενα του πρόχειρου του Mac σας, όλα σε εύχρηστους πίνακες που κρύβονται στη γραμμή μενού. Το Unclutter είναι εύκολο στη χρήση. Είναι εκτός δρόμου όταν δεν το χρειάζεστε και γρήγορα προσβάσιμο όταν το κάνετε.

PhotoSweeper

Το PhotoSweeper είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που μπορεί να βρει διπλές ή παρόμοιες εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο Mac σας. Με την υποστήριξη για τις βιβλιοθήκες iPhoto, Aperture και Lightroom, καθώς και τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες σε φακέλους, το PhotoSweeper μπορεί να είναι απλώς το εργαλείο καθαρισμού που χρειάζεστε για να χειριστείτε τις φωτογραφίες σας.

Νόστιμη βιβλιοθήκη 3

Η Delicious Library 3 είναι μια πολύ cool εφαρμογή καταλογογράφησης που μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλα τα βιβλία, τα βίντεό σας, τη μουσική σας και σχεδόν όλους τους τύπους μέσων. Με την υποστήριξη για σαρωτές γραμμωτού κώδικα, κάμερες web και συσκευές iOS, η Delicious Library 3 κάνει σχεδόν διασκεδαστική τη διαδικασία καταλογογράφησης.

Audio Hijack Pro

Το Audio Hijack Pro σας επιτρέπει να εγγράφετε ήχο από το Mac σας και να το αποθηκεύετε ως αρχείο ήχου σε ένα από τα πολλά φορμά. Μπορείτε να εγγράψετε ήχο από σχεδόν οποιαδήποτε πηγή μπορεί να αναπαράγει το Mac σας, όπως το iTunes, το DVD Player, το YouTube, το Messenger, το Safari ή το Skype. Περισσότερο "

Οι διαδρομές στο σκοτάδι

Οι διαδρομές μέσα στο σκοτάδι είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στις ημέρες του 1993, το σύστημα 7, και ένα από τα αρχικά 3D shooters πρώτου προσώπου για το Mac. Η τρέχουσα έκδοση ξαναγράφηκε για το OS X , αλλά παίζει και αισθάνεται όπως το πρωτότυπο.

Έκδοση συστήματος TinkerTool 2

Το TinkerTool System Release 2 είναι ένα εύχρηστο βοηθητικό σύστημα για τη διάγνωση, την επιδιόρθωση και την περιποίηση με το λειτουργικό σύστημα Mac σας για να το λειτουργήσει ακριβώς όπως σας αρέσει. Το σύστημα TinkerTool περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο έκτακτης ανάγκης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη λειτουργία εκκίνησης ενός χρήστη για Mac για την εύκολη επισκευή δίσκων, αρχείων και πληροφοριών λογαριασμού χρήστη. Περισσότερο "

Xcode 4

Το Xcode είναι το περιβάλλον ανάπτυξης για Mac και συσκευές iOS. Το Xcode έχει όλα όσα χρειάζεστε, όπως συντάκτες κώδικα, εργαλεία ανάπτυξης UI και εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων και προφίλ, και είναι μακράν το προτιμώμενο περιβάλλον για την ανάπτυξη της επόμενης μεγάλης εφαρμογής.

Feedly

Η Feedly είναι μια από τις καλύτερες αντικαταστάσεις RSS για το Google Reader, κάτι που αρκεί για να το ελέγξουμε. Αλλά ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε ποτέ το Google Reader, η Feedly είναι ένας από τους καλύτερους αναγνώστες RSS που είναι διαθέσιμοι για Mac. Διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση interface, μια ευχάριστη οπτική διάταξη και είναι εύκολο να το προσαρμόσετε. Η Feedly μπορεί να κρατήσει συγχρονισμένες τις ροές RSS σε όλες τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των Mac, iOS και Android.

Αρχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Email Archiver σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα PDF των ηλεκτρονικών μηνυμάτων Apple Mail ή Outlook για Mac. Το Email Archiver δεν κάνει αλλαγές στο υπάρχον σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. απλά δημιουργεί PDF εκδόσεις κάθε email και τις αποθηκεύει σε ένα φάκελο που επιλέγετε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε πάντα τη δυνατότητα πρόσβασης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τώρα και στο απώτερο μέλλον.

Ονομάστε Mangler

Το όνομα Mangler είναι ένα από τα χειρότερα αρχεία μετονομασίας χρησιμότητας που διατίθενται, με δύο χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από πολλούς από τους ανταγωνιστές του. Το όνομα Mangler μπορεί να λειτουργήσει με πολύ μεγάλο αριθμό αρχείων γρήγορα. Διαθέτει επίσης ένα εύχρηστο interface που σας επιτρέπει να δημιουργείτε απλούς ή περίπλοκους κανόνες για την εκτέλεση μετονομασίας αρχείων.

Songbird

Το Songbird είναι ένα δωρεάν media player που μπορεί να αναπαράγει μουσική, βίντεο και podcasts. Το Songbird μπορεί να συγχρονιστεί με την υπάρχουσα βιβλιοθήκη του iTunes και να σας προσφέρει νέες πηγές μουσικής για αγορά. Το Songbird συνεργάζεται με συσκευές iOS και Android καθώς και με το Mac OS.

Autodesk Inventor Fusion

Το Autodesk Inventor Fusion είναι μια δωρεάν εφαρμογή 3D CAD για Mac. Έχει ισχυρά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να φέρετε ένα απλό σχέδιο 2D σε έναν 3D κόσμο. Το Inventor Fusion συνοδεύεται από εργαλεία σχεδίασης 2D, εργαλεία rendering για να βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να σχεδιάσετε ένα 2D σχέδιο σε μια γενική προσέγγιση ενός 3D μοντέλου και ένα ολοκληρωμένο σύστημα 3D rendering που θα σας φέρει στιλβωμένο και πανίσχυρο έργο που ολοκληρώθηκε Περισσότερα »

LibreOffice: Επιλογή λογισμικού Mac του Tom

Το LibreOffice είναι μια σουίτα γραφείου ανοιχτού κώδικα που διατίθεται για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Mac OS X. Υπάρχουν έξι βασικές εφαρμογές: επεξεργασία λέξεων, υπολογιστικό φύλλο, σχεδίαση, βάση δεδομένων, παρουσίαση και συντάκτης μαθηματικών εξισώσεων.

Το LibreOffice ενσωματώνει επίσης συστήματα διαχείρισης περιεχομένου με βάση το CMIS και υποστηρίζει την ηλεκτρονική αποθήκευση των εγγράφων LibreOffice, για εύκολη συνεργασία με άλλους χρήστες. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για άλλες μορφές αρχείων του Office. Το LibreOffice έχει πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Office.

XBMC

Το XBMC είναι μια εφαρμογή κέντρο HTPC που μπορεί να μετατρέψει το Mac και μια συσκευή iOS στο κέντρο ελέγχου του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας. Έχει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για πολλά από τα τελευταία πρότυπα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο. Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε ως DVR / PVR για να εγγράψετε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Θράσος

Το Audacity είναι ένας ελεύθερος επεξεργαστής πολλαπλών κομματιών ήχου που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εφέ, γεννήτριες ήχου και εργαλεία ανάλυσης που μπορούν να κάνουν το επόμενο έργο ήχου ή πολυμέσων σας ένα αεράκι για να το βάλει μαζί. Για όσους από εσάς είστε νέοι σε πολλαπλά κομμάτια ήχου επεξεργαστές, η ιστοσελίδα του Audacity περιλαμβάνει πολλά μαθήματα για κοινά και ασυνήθιστα καθήκοντα που μπορείτε να εκτελέσετε με τα εργαλεία του. Περισσότερο "

BackupLoupe

Το BackupLoupe από τη ζώνη soma παρέχει μια λεπτομερή ματιά στα αντίγραφα ασφαλείας του Time Machine. Μπορείτε να δείτε τα συνολικά στατιστικά στοιχεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, να εντοπίσετε τα αρχεία που έχουν ταφεί σε βάθος στα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας, ακόμη και να ανακαλύψετε πότε δημιουργήθηκε αντίγραφο ασφαλείας για κάθε έκδοση ενός αρχείου, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε μια έκδοση για επαναφορά.

Εάν χρησιμοποιείτε το Time Machine, προσθέστε το BackupLoupe στο οπλοστάσιό σας των εργαλείων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Περισσότερο "

InfoClick

Το InfoClick είναι το σύστημα αναζήτησης που θα έπρεπε να συμπεριλάβει η Apple στην εφαρμογή Mail της. Με τη διερευνητική αναζήτηση της InfoClick, θα μπορείτε να βρείτε αυτό το αόριστο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γνωρίζετε ότι βρίσκεται στην εφαρμογή Mail σας κάπου. Περισσότερο "

Πρέπει να κοιμηθώ

Το I Sleep είναι ένα εύχρηστο βοηθητικό πρόγραμμα που μπορεί να αποτρέψει το Mac να κάνει μια αναβολή όταν υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει. Χρησιμοποιώντας διάφορους αισθητήρες, πρέπει να μπορώ να εντοπίσω αν βρίσκεστε ακόμα στο γραφείο σας ή αν ο Mac είναι απασχολημένος με εργασίες που δεν πρέπει να διακόπτονται. αν ναι, θα πρέπει να κοιμηθώ θα αποτρέψει τον ύπνο να συμβεί. Περισσότερο "