Πώς να επαναφέρετε ένα μήνυμα στο Mac OS X Mail

Έχετε αντιγράψει ποτέ κείμενο από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε σε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επρόκειτο να στείλετε;

Είχατε ποτέ να στέλνετε σχεδόν το ίδιο μήνυμα σε άλλο παραλήπτη-στιγμιαία, αν είναι δυνατόν; Έχει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ποτέ ξεπερασμένη και παλιά για μια επαφή-με μια νέα εύκολα διαθέσιμη; Έχετε στείλει ποτέ μήνυμα από λάθος λογαριασμό και με λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη γραμμή Από -γραμμή, για να καταργήσετε την εγγραφή σας από μία από αυτές τις ενοχλητικές λίστες αλληλογραφίας σε έναν διακομιστή λίστας μαρκαρίσματος; Έχει στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε ποτέ σε εσάς για αποτυχία παράδοσης - ενδεχομένως δικαιολογώντας μια άλλη δοκιμή;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ίσως χρειαστεί να στείλετε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι σημαίνει η επανάληψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο macOS Mail

Στο macOS και το OS X Mail της Apple, η επαναχρησιμοποίηση ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε (ή όντως, οποιουδήποτε email) είναι ιδιαίτερα εύκολο.

Μπορείτε να στείλετε ξανά τα μηνύματα που έχετε στείλει πριν και ακόμα και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε. Πριν από την παράδοση του νέου μηνύματος, μπορείτε να το επεξεργαστείτε (και να αλλάξετε τον παραλήπτη, για παράδειγμα, ή μια ημερομηνία).

Επαναλάβετε ένα μήνυμα στο Mac OS X Mail

Για να στείλετε ένα μήνυμα (δεν πρέπει να είναι δικό σας) ξανά στο Mac OS X Mail:

  1. Ανοίξτε το φάκελο " Αποστολή " στο OS X Mail.
    • Μπορείτε επίσης να στείλετε ξανά τα απεσταλμένα μηνύματα από άλλους φακέλους.
    • Μπορείτε επίσης να στείλετε ξανά οποιοδήποτε μήνυμα λάβατε (αλλά δεν το στείλατε απαραίτητα). λάβετε υπόψη ότι το μήνυμα που αποστέλλετε χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδικασία επαναδιατύπωσης θα προέρχεται από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ωστόσο, όχι από τον αρχικό αποστολέα.
    • Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση macOS και OS X Mail για να εντοπίσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε αν δεν το εντοπίσετε αμέσως. η αναζήτηση από τον παραλήπτη, για παράδειγμα, ή το θέμα μπορεί να είναι χρήσιμη.
  2. Επισημάνετε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε ξανά.
  3. Επιλέξτε Μήνυμα | Αποστολή ξανά από το μενού.
    • Μπορείτε επίσης να πατήσετε το Command-Shift-D ή να κάνετε κλικ στο email που θέλετε να στείλετε ξανά στη λίστα μηνυμάτων, να κάνετε κλικ στο δεξί κουμπί του ποντικιού και να επιλέξετε Send Again από το μενού περιβάλλοντος που εμφανίστηκε.
    • Στο Mac OS X Mail 1.x, επιλέξτε Αρχείο | Ανοίξτε ως νέο μήνυμα από το μενού.
  4. Επεξεργαστείτε το μήνυμα και στείλτε το (ξανά) όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Άλλες επιλογές για επαναχρησιμοποίηση κειμένου σε αλληλογραφία OS X

Αν θέλετε να επαναχρησιμοποιήσετε όχι ολόκληρα μηνύματα, αλλά μόνο τμήματα ενός κειμένου, πιθανώς μόνο λέξεις ή απλά μέρη λέξεων, το macOS σας επιτρέπει να ρυθμίσετε αποσπάσματα κειμένου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αποσπάσματα κειμένου (που βρέθηκαν στις ρυθμίσεις αντικατάστασης κειμένου ) στα μηνύματα που συνθέτετε στο macOS Mail με εξαιρετικό και παραγωγικό αποτέλεσμα.

Η επανεκπομπή σας διευκολύνει επίσης να ορίσετε και να χρησιμοποιήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως πρότυπα μηνυμάτων os macOS Mail : το μόνο που χρειάζεται είναι να τα αποθηκεύσετε σε ένα φάκελο "Πρότυπα".

Πάνω από αυτό, οι προσθήκες μπορούν να βοηθήσουν. Το Mail Act-On , για παράδειγμα, σας επιτρέπει να απαντάτε με τα πρότυπα.

(Ενημερώθηκε τον Αύγουστο του 2016, δοκιμάστηκε με OS X Mail 9)