Μάθετε πώς μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα από διαφορετικό λογαριασμό στο Mac OS X Mail

Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για το πεδίο Mail From

Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς ή περισσότερες από μία διευθύνσεις ανά λογαριασμό στο Mac OS X Mail ή το macOS Mail, μπορείτε να επιλέξετε τη διεύθυνση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για ένα μήνυμα που στέλνετε. Αυτό αλλάζει τη διεύθυνση που χρησιμοποιείται στην κεφαλίδα Από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποστολή μηνύματος από διαφορετικό λογαριασμό στο Mac OS X Mail ή macOS Mail

Στις ρυθμίσεις Mail, έχει οριστεί μια προεπιλεγμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή είναι η διεύθυνση που εμφανίζεται πιο συχνά στο πεδίο Από από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να αλλάξετε τον λογαριασμό ή τη διεύθυνση που χρησιμοποιείται για την αποστολή ενός μηνύματος στην εφαρμογή Mail σε Mac OS X ή macOS:

Αν διαπιστώσετε ότι αλλάζετε σε έναν λογαριασμό συχνότερα από ό, τι χρησιμοποιείτε την προεπιλογή, χρησιμοποιήστε την πιο συχνά χρησιμοποιούμενη διεύθυνση στην προεπιλογή.

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη διεύθυνση για χρήση στο πεδίο Από:

  1. Επιλέξτε Mail > Προτιμήσεις από τη γραμμή μενού της εφαρμογής Mail
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Σύνθεση .
  3. Δίπλα στο στοιχείο Αποστολή νέων μηνυμάτων από , επιλέξτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως νέα προεπιλογή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Αυτόματα επιλέξτε το καλύτερο λογαριασμό για να έχετε την εφαρμογή Mail να επιλέξει τον καλύτερο λογαριασμό βάσει του γραμματοκιβωτίου που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, αν απαντάτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα εισερχόμενα του Gmail, ο Mac επιλέγει μια διεύθυνση Gmail για το πεδίο Από.