Ξέρετε ότι μπορείτε να εγγραφείτε στο Twitch Prime δωρεάν;

Γνωρίζατε ότι όλοι οι χρήστες του Amazon Prime λαμβάνουν δωρεάν συνδρομή Twitch;

Πέρα από τις δωρεές , οι συνδρομές είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τους θεατές να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους ταινίες Twitch . Αυτά όχι μόνο δίνουν στον παίκτη μια επαναλαμβανόμενη πηγή εισοδήματος, αλλά δίνουν επίσης στον συνδρομητή μια ποικιλία ψηφιακών ανταμοιβών, όπως νέες emotes, κονκάρδες, μια εμπειρία προβολής χωρίς διαφημίσεις και πρόσβαση σε αποκλειστικές θυγατρικές Twitch.

Ενώ οι συνδρομές Twitch ξεκινούν από 4,99 δολάρια το μήνα (με $ 9,99 και 24,99 δολάρια), υπάρχει πραγματικά ένας τρόπος για να ξεκλειδώσετε μια δωρεάν συνδρομή μέσω των υπηρεσιών Amazon Prime ή Twitch Prime που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο όπως η πληρωμένη έκδοση και παρέχει επίσης όλα τα επιπλέον οφέλη. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν συνδρομή Twitch.

Τι είναι η συνδρομή Twitch;

Μια συνδρομή Twitch είναι μια επαναλαμβανόμενη πληρωμή που γίνεται σε μεμονωμένα κανάλια στην υπηρεσία συνεχούς ροής Twitch. Ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να υποστηρίζει οικονομικά τα streamers, ώστε να μπορούν να μεταδίδουν ροή περιεχομένου πιο συχνά ή ακόμα και μετάβαση σε ροή στο Twitch πλήρους απασχόλησης. Οι συνδρομητές ανταμείβονται για την υποστήριξή τους με αυξημένη κατάσταση στο chat room του συγκεκριμένου καναλιού με τη μορφή νέων emotes και άλλων ψηφιακών προϊόντων.

Τι είναι το Amazon Prime;

Η Amazon Prime είναι μια premium συνδρομητική υπηρεσία συνδρομής που παρέχεται από την Amazon, η οποία δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση στην μεγάλη βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, βιβλίων και τραγουδιών της εταιρείας στα προγράμματα Prime Video , Prime Music και Prime Reading αντίστοιχα. Εκτός από τα streaming media, οι συνδρομητές του Amazon Prime κερδίζουν επίσης απεριόριστη αποθήκευση σε cloud , μειωμένη ναυτιλία στις αγορές του Amazon, περιορισμένη πρόσβαση στο Audible και συμμετοχή Twitch Prime που προσφέρει μηνιαίες ανταμοιβές, δωρεάν προβολή στο Twitch και δωρεάν μηνιαία συνδρομή Twitch άλλα οφέλη.

Είναι το Amazon Prime και το Twitch Prime διαφορετικό;

Το Twitch Prime και το Amazon Prime είναι τεχνικά διαφορετικά προγράμματα, ωστόσο η εγγραφή σε ένα ξεκλειδώνει αυτόματα μία εγγραφή στο άλλο. Κάποιος μπορεί επίσης να ερμηνεύσει το Twitch Prime ως μέρος του Amazon Prime με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είναι το Amazon Video. Το Amazon Prime είναι η ομπρέλα κάτω από την οποία εκτελούνται όλα τα άλλα προγράμματα της Prime της εταιρείας (όπως το Twitch Prime).

Πώς να εγγραφείτε με το Amazon / Twitch Prime

Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon στον ιστότοπο του Amazon, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της Amazon Prime και κάντε κλικ στο κίτρινο κουμπί που λέει Ξεκινήστε την 30ήμερη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση Prime . Ο ιστότοπος θα επιβεβαιώσει ότι θέλετε να ξεκινήσετε την δωρεάν δοκιμή του προγράμματος για ένα μήνα. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η περίοδος, ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής σας θα χρεωθεί με το συνηθισμένο ποσό των 10,99 δολαρίων το μήνα.

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να εγγραφείτε για το Amazon Prime είναι από την επίσημη σελίδα του Twitch Prime στον κεντρικό ιστότοπο του Twitch. Αυτή η σελίδα θα προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή του Amazon Prime και θα σας καθοδηγήσει για να εγγραφείτε για αυτό με τον ίδιο τρόπο με την προαναφερθείσα σελίδα του Αμαζονίου.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τους λογαριασμούς σας Amazon και Twitch πριν εγγραφείτε στην Amazon Prime. Επίσης, εάν είστε ήδη συνδρομητής του Amazon Prime, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το λογαριασμό Twitch με τον λογαριασμό σας στο Amazon για να ξεκλειδώσετε το Twitch Prime. Δεν χρειάζεστε ξεχωριστές συνδρομές του Amazon Prime για τους λογαριασμούς σας Amazon και Twitch.

Πώς να συνδέσετε τον λογαριασμό Twitch σας στο Amazon

Η σύνδεση των λογαριασμών σας Twitch και Amazon είναι απαραίτητη για να ξεκλειδώσετε το Twitch Prime και επίσης να χρησιμοποιήσετε αμειβόμενες λειτουργίες όπως bits (cheers). Δείτε πώς να το κάνετε.

  1. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι και στους δύο λογαριασμούς σας Amazon και Twitch στο ίδιο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Σύνδεση λογαριασμού Twitch σε αυτή τη σελίδα εδώ.
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται και κάντε κλικ στο μωβ κουμπί Επιβεβαίωση . Οι λογαριασμοί σας πρέπει τώρα να συνδεθούν.

Οι λογαριασμοί Twitch και Amazon πρέπει να συνδεθούν μόνο μία φορά. Μόλις ολοκληρωθεί, η σύνδεση θα λειτουργήσει σε άλλες συσκευές όπου χρησιμοποιείτε το Twitch, όπως στο Xbox One ή στο iPhone .

Πώς να διεκδικήσετε την δωρεάν εγγραφή σας Twitch

Η δωρεάν συνδρομή Twitch χορηγείται αυτόματα στους χρήστες Twitch Prime αμέσως μόλις τελειώσει η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και αρχίζουν να καταβάλλουν το μηνιαίο τέλος. Δεν υπάρχει δυνατότητα δωρεάν συνδρομής κατά τη δοκιμαστική περίοδο. Αφού αρχίσετε να πληρώνετε την καταβολή του Prime, κάντε τα παρακάτω για να εξαργυρώσετε την δωρεάν συνδρομή σας:

  1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε έναν υπολογιστή και μεταβείτε στο κανάλι Twitch στο οποίο θέλετε να εγγραφείτε.
  2. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης υπάρχει ένα μωβ κουμπί Εγγραφή . Κάντε κλικ σε αυτό.
  3. Αφού γίνει κλικ, πρέπει να εμφανιστεί ένα μικρό κουτί που περιέχει μια ποικιλία επιλογών συνδρομής.
  4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Πρωτεύουσα μέσα στο πλαίσιο.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή δωρεάν για να ξεκινήσετε την δωρεάν εγγραφή Twitch για αυτό το κανάλι.

Σημείωση: Σε αντίθεση με τις καταβληθείσες συνδρομές Twitch, η δωρεάν υπηρεσία δεν ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Οι δωρεάν συνδρομές πρέπει να ανανεώνονται μη αυτόματα.

Πώς να ανανεώσετε τη δωρεάν εγγραφή Twitch σας

Δεδομένου ότι οι δωρεάν συνδρομές Twitch δεν ανανεώνονται αυτόματα από μόνα τους, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε ξανά το κανάλι που επιλέξατε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να επανεγγραφείτε χειροκίνητα κάθε 30 ημέρες. Η διαδικασία είναι ίδια με τον τρόπο που κάποιος θα εγγραφεί για ένα κανάλι για πρώτη φορά. Η δέσμη συνδρομών σας θα συνεχιστεί για όσο διάστημα η συνδρομή στον ίδιο λογαριασμό ανανεώνεται εντός 30 ημερών από τη λήξη της.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν εγγραφή Twitch σας

Για να ακυρώσετε την δωρεάν συνδρομή σας, περιμένετε απλώς το τέλος της τρέχουσας περιόδου εγγραφής 30 ημερών. Μετά από τις 30 μέρες, η συνδρομή θα λήξει και θα είναι ελεύθερη για χρήση σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι Twitch με ενεργοποιημένες συνδρομές (π.χ. θυγατρικές Twitch και συνεργάτες).

Πώς να αλλάξετε από μια πληρωμένη συνδρομή σε δωρεάν

Οι χρήστες στο Twitch μπορούν να αλλάξουν από μια συνδρομητική συνδρομή στην ελεύθερη συνδρομή τους χωρίς να σπάσουν τη σειρά συνδρομών τους σε ένα κανάλι. Δείτε πώς να το κάνετε.

  1. Μεταβείτε στη σελίδα Συνδρομές στην ιστοσελίδα Twitch.
  2. Στην δεξιά άκρη του προφίλ του καναλιού που έχετε επιλέξει, θα εμφανιστεί ένα μωβ κουμπί που ονομάζεται Πληροφορίες πληρωμής . Κάντε κλικ σε αυτό.
  3. Κάντε κλικ στο Do not Renew για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Η εγγραφή σας θα παραμείνει ενεργή για το υπόλοιπο του τρέχοντος μήνα συνδρομής, αλλά θα σταματήσει να εργάζεται την ημέρα μετά την τελευταία ημέρα.
  4. Μετά την λήξη της συνδρομής σας, εγγραφείτε στο ίδιο κανάλι με την δωρεάν επιλογή σας ως συνήθως. Η δωρεάν συνδρομή σας θα αναλάβει την πληρωμένη συνδρομή εάν ενεργοποιηθεί εντός 30 ημερών από την τελευταία ενεργή ημέρα της προηγούμενης συνδρομής.

Πόσα χρήματα έχει ο Streamer;

Η δωρεάν συνδρομή Twitch που παρέχεται από την Twitch / Amazon Prime εκτιμάται μόνο στα 4,99 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδο συνδρομής. Αυτή η εγγραφή λειτουργεί ακριβώς όπως και αν πληρώσατε από την τσέπη σας, έτσι ώστε το streamer να λάβει το 50% του συνολικού ποσού δωρεάς , περίπου $ 2,50, και ο Twitch κρατά τα υπόλοιπα.