Ακολουθήστε τους κανόνες του Google AdSense στο ιστολόγιό σας ή άλλος

Διαχωρίστε τους κανόνες του AdSense και αποχαιρέστε τα μελλοντικά κέρδη

Το Google AdSense είναι ένα δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας εσόδων από ιστολόγια επειδή είναι εύκολο να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα AdSense, να ενσωματώσετε εύκολα διαφημίσεις στο ιστολόγιό σας και οι διαφημίσεις δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ωστόσο, η Google έχει κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποφύγετε την απαγόρευση από το πρόγραμμα AdSense.

01 από 05

Μην αυξάνετε τεχνητά τα κλικ

Τα κλικ σε διαφημίσεις Google πρέπει να εμφανίζονται εξαιτίας του πραγματικού ενδιαφέροντος του χρήστη. Οι εκδότες του Google AdSense μπορούν τεχνητά να αυξήσουν τον αριθμό των κλικ στις διαφημίσεις του Google AdSense που εμφανίζονται στους ιστότοπούς τους, αλλά η Google παρακινεί τη συμπεριφορά αυτή και τερματίζει τους λογαριασμούς AdSense των ατόμων που κάνουν τα εξής:

Επιπλέον, η Google δεν επιτρέπει την τοποθέτηση διαφημίσεων σε ιστότοπους ενηλίκων, βίαιους, σχετικούς με τα ναρκωτικά ή κακόβουλα προγράμματα. Μια πλήρης περιγραφή των τύπων απαγορευμένων τοποθεσιών περιλαμβάνεται στις Πολιτικές προγράμματος του AdSense.

02 του 05

Να μην εμφανίζονται περισσότερες διαφημίσεις από περιεχόμενο

Η Google δεν περιορίζει πλέον τον αριθμό των διαφημίσεων που μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα μόνο ιστολόγιο ή ιστοσελίδα, αλλά εξακολουθεί να θέτει περιορισμούς. Η Google διατηρεί το δικαίωμα να περιορίζει τις διαφημίσεις ή να απαγορεύει τους λογαριασμούς AdSense σε ιστοσελίδες που θεωρεί απαράδεκτες, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

03 του 05

Μην αγνοήσετε τις Οδηγίες ποιότητας του Webmaster

Η Google ενδέχεται να μην επιτρέψει διαφημίσεις σε ιστολόγια ή ιστοσελίδες που δεν ακολουθούν τις οδηγίες ποιότητας για webmasters του AdSense. Περιλαμβάνουν:

04 του 05

Μην δημιουργείτε περισσότερους από έναν Λογαριασμό AdSense

Μπορεί να είναι δελεαστικό να δημιουργήσετε ξεχωριστούς λογαριασμούς στο Google AdSense και να δημοσιεύσετε διαφημίσεις και από τους δύο λογαριασμούς στο ίδιο ιστολόγιο, αλλά αυτό αποτελεί παραβίαση των πολιτικών Google. Ενώ μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα από ένα ιστολόγια ή ιστότοπους στο λογαριασμό σας στο Google AdSense, ενδέχεται να μην έχετε περισσότερους από έναν πραγματικούς λογαριασμούς.

05 του 05

Μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε τους αναγνώστες στο να σκέφτονται τις διαφημίσεις AdSense δεν είναι οι διαφημίσεις

Η απόκρυψη διαφημίσεων συνδέσμων κειμένου εντός του περιεχομένου των αναρτήσεων ιστολογίου σας για να κάνουν οι αναγνώστες να πιστεύουν ότι δεν είναι διαφημίσεις αποτελεί παραβίαση των πολιτικών του Google AdSense. Κατώτατη γραμμή: Μην προσπαθήσετε να αποκρύψετε τις διαφημίσεις για να αυξήσετε τα κλικ.