Έχετε αυτό που χρειάζεται να είναι ένας επιτυχημένος πάροχος VPS;

Ο Παγκόσμιος Ιστός διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή σχεδόν όλων των χρηστών του υπολογιστή. Οι νέοι το χρησιμοποιούν ως τον πιο προφανή τρόπο για να αποκτήσουν πληροφορίες και γεγονότα οποιουδήποτε είδους. Είτε συλλέγει πληροφορίες για ένα θέμα, διατηρώντας την επαφή με καλούς παλιούς φίλους, στέλνοντας έγγραφα, επικοινωνώντας με απροσδόκητες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, διατηρώντας εισιτήρια αεροπλάνων, κρατάτε κάθισμα σε ατμομηχανές ή λεωφορεία, ο ιστός είναι η πρώτη επιλογή σήμερα. Αυτό έχει ανοίξει δρόμο για την ανάπτυξη εκατομμυρίων ιστοτόπων και weblogs που καθιστούν τις πληροφορίες, και οι περιοχές που έχουν μεγάλες απαιτήσεις εύρους ζώνης και αποθήκευσης αναζητούν κατά κύριο λόγο VPS φιλοξενία, αντί για κοινή φιλοξενία.

Γιατί πρέπει να γίνετε πάροχος VPS;

Υπάρχουν πολλές μορφές φιλοξενίας ιστοσελίδων που κυμαίνονται από την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων , τον VPS (Virtual private server), μέχρι τους dedicated servers, και φυσικά υπάρχουν και πάροχοι δωρεάν φιλοξενίας, αλλά επειδή κανείς δεν θέλει να δει αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις και να βασίζεται σε δωρεάν υπηρεσίες που μπορεί να διαταράξει οποιαδήποτε στιγμή, δεν μιλάμε για δωρεάν φιλοξενία εδώ.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την κοινή φιλοξενία, επειδή τυχόν μολύνσεις κακόβουλου λογισμικού ή πρόβλημα ασφάλειας που επηρεάζει έναν ιστότοπο σε κοινόχρηστο διακομιστή μπορεί να αποτελέσει πιθανή απειλή για κάθε έναν ιστότοπο στον κοινόχρηστο διακομιστή.

Οι εξειδικευμένοι εξυπηρετητές επιλύουν αυτό το πρόβλημα, αλλά είναι αρκετά δαπανηρές και δεν προτιμούνται από τους περισσότερους ιδιοκτήτες ιστότοπων και ακόμη και εταιρείες μικρού μεγέθους. και δεν προτιμώνται από τους περισσότερους ιδιοκτήτες ιστότοπων, ακόμη και μικρού μεγέθους εταιρείες.

Ωστόσο, ένας VPS δηλαδή εικονικός ιδιωτικός διακομιστής προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων, συνδυάζοντας τις δυνατότητες ενός dedicated server, με ένα ελαφρώς υψηλότερο κόστος από αυτό ενός κοινόχρηστου διακομιστή φιλοξενίας.

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων βασικά στοχεύουν στην αγορά φιλοξενίας ιστοσελίδων VPS, διότι μόλις ολοκληρωθεί η οργάνωση, οι προκλήσεις είναι πολύ λιγότερες σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και τα πρωτόκολλα για τη δημιουργία τους είναι επίσης αρκετά εύκολο να εργαστούν.

Το VPS απομυθοποιήθηκε

Αν είστε νέος στο χώρο φιλοξενίας, ο εικονικός ιδιωτικός εξυπηρετητής είναι ένας τεράστιος εξυπηρετητής φιλοξενίας κατηγοριοποιημένος σε πολυάριθμους μικροεικονικούς διακομιστές, καθένας από τους οποίους διαθέτει το δικό του λειτουργικό σύστημα. Κάθε πελάτης μπορεί να εργάζεται σε έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή ξεχωριστά και χωριστά, χωρίς να ασχολείται πραγματικά με δραστηριότητες άλλων πελατών, σε αντίθεση με το κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας.

Οι λογαριασμοί αυτοί μπορούν να διαχειριστούν, να ξαναρχίσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω των πελατών που κατέχουν συνολική διαχείριση του τμήματος που κατέχουν. Αλλά, αν είστε πάροχος VPS, τα κακά νέα είναι ότι τέτοιοι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα λογισμικού, το οποίο μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει απειλές για την ασφάλεια.

Φυσικά, το καλό είναι ότι μπορούν να εφαρμόσουν ακόμη και κάθε είδους λειτουργικότητα χωρίς να επηρεάσουν τις ενέργειες των άλλων πελατών που χρησιμοποιούν το ίδιο VPS.

Γιατί πρέπει να στοχεύσετε την αγορά VPS;

Η VPS εγγυάται ολοκληρωμένη εξειδικευμένη διαχείριση στους webmasters, και μάλιστα τους επιτρέπει να δημιουργήσουν οποιοδήποτε είδος λογισμικού που πραγματικά θέλουν. Αυτό δεν επιτρέπεται από την κοινή φιλοξενία, οπότε ένας πελάτης προφανώς θα εξετάσει το VPS. Ως εκ τούτου, εάν είστε πάροχος φιλοξενίας VPS, μπορείτε απλά να σκεφτείτε πόσους πελάτες VPS μπορείτε να βρείτε εύκολα.

Οι χρήστες του VPS απολαμβάνουν ανεξάρτητη διαχείριση πάνω στις μηχανές τους, οι οποίες προστατεύονται από τους κωδικούς πρόσβασης ασφαλείας σε επίπεδο root που περιορίζονται μόνο σε αυτούς. Υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα της VPS, αλλά στο μειονέκτημα, πρέπει να αντιμετωπιστούν όλα τα είδη των ζητημάτων ασφάλειας, καθώς και υψηλότερο μηνιαίο κόστος από το κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας.

Ως εκ τούτου, είναι αρκετά προφανές ότι οι πελάτες αρχαρίων δεν θα εξετάσουν μια λύση VPS και μόνο εκείνοι που έχουν εγκατεστημένους ιστότοπους και σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις θα αναζητήσουν τις υπηρεσίες σας. Αλλά, σε περίπτωση κοινής φιλοξενίας, πολλοί πελάτες που αγοράζουν αρχικά ένα πακέτο κοινόχρηστου πακέτου δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν το online επιχειρηματικό τους εγχείρημα και δεν το ανανεώνουν, το οποίο δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα των κακής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχετε εσείς. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι πελάτες VPS σας δίνουν επαναλαμβανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αρκεί να τις κρατάτε ευτυχείς όσον αφορά τις υπηρεσίες και την απόδοση των διακομιστών.

Τελευταίο, αλλά σίγουρα το λιγότερο, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι θα χρειαστείτε μια καλή σχέση στην αγορά για να μεγαλώσετε στην αγορά φιλοξενίας VPS, οπότε αρχικά δεν πρέπει να στοχεύετε σε υψηλότερα περιθώρια κέρδους και μάλλον προσπαθήστε να ορίσετε το όνομά σας.

Ως εκ τούτου, θα συνιστούσατε να τρέχετε τέτοιες καλές προσφορές και να παραχωρείτε freebies κατά τα αρχικά στάδια και να εξασφαλίζετε κορυφαία υποστήριξη πελατών & μηδενικές διακοπές κατά τους αρχικούς 6-12 μήνες.