Οι κορυφαίες 10 προσωπικές αρχικές σελίδες για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας

Μια εξατομικευμένη αρχική σελίδα είναι μια ιστοσελίδα που μπορείτε να προσαρμόσετε για να εμφανίσετε συγκεκριμένες ροές RSS, ιστότοπους, σελιδοδείκτες, εφαρμογές, εργαλεία ή άλλες πληροφορίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο Web ανοίγοντας αυτόματα ένα νέο παράθυρο ή καρτέλα σε αυτή τη σελίδα που έχει σχεδιαστεί από εσάς και με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές εκεί έξω, το καθένα με το δικό του μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα για να δείτε ποιος μπορεί να σας δώσει τις προσαρμόσιμες επιλογές που πραγματικά αναζητάτε.

Συνιστάται επίσης: Top 10 δωρεάν εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων

NetVibes

Ragnar Schmuck / Getty Images

Η NetVibes προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τα άτομα, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις. Όχι μόνο μπορείτε να προσθέσετε ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων γραφικών στοιχείων στον πίνακα ελέγχου σας, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "φίλτρο" για να προγραμματίσετε αυτόματες ενέργειες μεταξύ τους στο ταμπλό σας - κάπως παρόμοιο με τον τρόπο λειτουργίας του IFTTT . Η αναβάθμιση της προσφοράς προσφέρει στους χρήστες ακόμη πιο δυνατές επιλογές όπως την προσθήκη ετικετών, την αυτόματη αποθήκευση, την πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Προτομή

Εάν απλά ψάχνετε για μια απλή αρχική σελίδα με μια μεγάλη ποικιλία προσαρμόσιμων επιλογών, το Protopage σας καλύπτει. Χρησιμοποιήστε το για να αναζητήσετε μια ποικιλία ιστότοπων / μηχανών αναζήτησης και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εύκολης μεταφοράς και απόθεσης για να αναδιατάξετε τα γραφικά στοιχεία σας. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε μερικά συγκεκριμένα αγαπημένα ιστολόγια ή ιστοτόπους ειδήσεων που θέλετε να ελέγξετε επάνω, κυρίως επειδή μπορείτε να ρυθμίσετε τις τροφοδοσίες που εμφανίζονται με τις τελευταίες αναρτήσεις και τις προαιρετικές μικρογραφίες φωτογραφιών.

Συνιστάται: Μια αναθεώρηση του πρωτοποριακού ως εξατομικευμένη αρχική σελίδα Περισσότερα »

igHome

Το igHome είναι παρόμοιο με το Protopage. Σχεδιάστηκε στην πραγματικότητα για να αντικατοπτρίζει την εμφάνιση και την αίσθηση του iGoogle , που ήταν η εξατομικευμένη σελίδα εκκίνησης της Google που είχε διακοπεί το 2013. Με άλλα λόγια, αν είστε fan Google, το igHome αξίζει να δοκιμάσετε. Έχει ένα καταπληκτικό μενού στο επάνω μέρος που μπορεί να συνδεθεί με το λογαριασμό σας Gmail, το Ημερολόγιό σας Google, τους σελιδοδείκτες σας Google, το λογαριασμό σας στο YouTube, το λογαριασμό σας στο Google Drive και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα: Όλα για το iHome, το τελευταίο iGoogle Αντικατάσταση Περισσότερα »

MyYahoo

Παρά το γεγονός ότι είναι κάπως λιγότερο cool για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μέρες σε σύγκριση με όλες τις νεότερες εφαρμογές shiner στις οποίες έχουμε πρόσβαση, το Yahoo εξακολουθεί να είναι ένα πολύ δημοφιλές σημείο εκκίνησης για το διαδίκτυο. Το MyYahoo είναι από καιρό γνωστό ότι χρησιμεύει ως δημοφιλής δικτυακή πύλη που μπορούν να προσαρμόσουν οι χρήστες σύμφωνα με τα δικά τους ενδιαφέροντα και έχουν ενημερωθεί για να ενσωματωθούν με μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και ιστότοπους, όπως το Gmail, το Flickr, το YouTube και άλλα.

Συνιστάται: Πώς να χρησιμοποιήσετε το MyYahoo ως αναγνώστη RSS Περισσότερα »

Το MSN μου

Παρόμοια με το MyYahoo, η Microsoft έχει τη δική της αρχική σελίδα για τους χρήστες της στο MSN.com. Όταν συνδέεστε με το λογαριασμό σας στη Microsoft, έχετε τη δική σας σελίδα ειδήσεων που μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε, αλλά δεν είναι εξίσου προσαρμόσιμη με μερικές από τις άλλες εναλλακτικές λύσεις που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα που συνοδεύουν τα widgets drag-and-drop. Παρόλα αυτά, μπορείτε να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να ανακατέψετε τμήματα ειδήσεων για συγκεκριμένες κατηγορίες γύρω από τη σελίδα σας και να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές μενού στην κορυφή για πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές όπως Skype, OneDrive, Facebook, Twitter και άλλα. Περισσότερο "

Start.me

Το Start.me προσφέρει έναν υπέροχο πίνακα ελέγχου της πρώτης σελίδας, ο οποίος φαίνεται εξαιρετικός και είναι πολύ ενημερωμένος με τα σημερινά πρότυπα σχεδίασης. Με δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές εξατομικευμένες σελίδες, να διαχειριστείτε σελιδοδείκτες , να εγγραφείτε σε ροές RSS, να χρησιμοποιήσετε εργαλεία παραγωγικότητας, να προσαρμόσετε widget, να επιλέξετε ένα θέμα και να εισαγάγετε ή να εξάγετε δεδομένα από άλλους ιστότοπους και εφαρμογές. Το Start.me έρχεται επίσης με βολικές επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για να υπερφορτώσει την εμπειρία της αρχικής σελίδας σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και να συγχρονιστεί) σε όλες τις συσκευές σας. Περισσότερο "

MyStart

Το MyStart είναι μια αρχική σελίδα που έχει αποσυρθεί για να παρουσιάσει μόνο τα πιο σημαντικά εξατομικευμένα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε πραγματικά - όπως οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι, η ώρα, η ημερομηνία και ο καιρός. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε ως επέκταση προγράμματος περιήγησης ιστού. Διαθέτει ένα απλό πεδίο αναζήτησης (για το Yahoo ή το Google) με μια όμορφη φωτογραφία που αλλάζει κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα καρτέλα. Είναι η τελική σελίδα εκκίνησης για τους χρήστες του διαδικτύου που προτιμούν μια απλούστερη εμφάνιση. Περισσότερο "

Απίστευτο Startpage

Όπως το MyStart, το Incredible StartPage λειτουργεί επίσης ως επέκταση προγράμματος περιήγησης ιστού-ειδικά για το Chrome. Αυτός έχει μια διαφορετική διάταξη, που διαθέτει ένα μεγάλο κουτί στα δεξιά με δύο μικρότερες στήλες στα αριστερά και ένα σημειωματάκι πάνω από αυτό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε και να προβάλετε όλους τους σελιδοδείκτες, τις εφαρμογές σας και τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις. Προσαρμόστε το θέμα σας με wallpapers και χρώματα και μάλιστα δημοσιεύστε απευθείας στο Gmail ή στο Ημερολόγιο Google χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σημειωματάριου. Περισσότερο "

uStart

Αν αγαπάτε την εμφάνιση μιας αρχικής σελίδας με πολλά διαφορετικά προσαρμόσιμα widgets, θα θέλετε να δείτε το uStart. Προσφέρει πιο προσαρμόσιμα κοινωνικά widgets από πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις που αναφέρονται εδώ, συμπεριλαμβανομένων widgets για ροές RSS, Instagram, Facebook, Gmail, Twitter, Twitter Search και όλα τα είδη δημοφιλών ιστοτόπων ειδήσεων. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση της σελίδας σας με διαφορετικά θέματα και μπορείτε να εισαγάγετε δεδομένα από τους σελιδοδείκτες σας Google ή το λογαριασμό NetVibes. Περισσότερο "

Σύμβολο

Τέλος, το Symbaloo είναι μια αρχική σελίδα που υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση στη διάταξή της, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν όλους τους αγαπημένους τους ιστότοπους σε μια διάταξη σε σχήμα πλέγματος συμβολισμένων κουμπιών. Οι δημοφιλείς ιστότοποι προστίθενται και ομαδοποιούνται από προεπιλογή και μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας σε οποιονδήποτε κενό χώρο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε όσες καρτέλες θέλετε, δημιουργώντας "webmixes" για να κρατήσετε μεγάλες συλλογές ιστότοπων εξαιρετικά οργανωμένες και εύκολη στην προβολή.

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau Περισσότερα »