Πώς να αναζητήσετε τα δικά σας tweets στη ροή Twitter

Το Twitter , το πιστεύετε ή όχι, έχει μέλισσα, εδώ και σχεδόν εννέα χρόνια. Από το ξεκίνημά της το 2006, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα και έχει αλλάξει τον τρόπο που σπάμε και ανακαλύπτουμε νέα σε πραγματικό χρόνο.

Είναι σχετικά εύκολο να παράγετε χιλιάδες και χιλιάδες tweets εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Twitter για χρόνια ή αν είστε απλά ένας πολύ ενεργός χρήστης. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των tweet σας πηγαίνοντας στο προφίλ σας και κοιτάζοντας τον αριθμό σας "Tweets" λίγο κάτω από την κεφαλίδα σας (ή μετακινηθείτε λίγο στο προφίλ σας εάν βρίσκεστε στο κινητό για να δείτε τον αριθμό σας να εμφανίζεται στην κορυφή).

Πολλοί άνθρωποι που έχουν δραστηριοποιηθεί στο Twitter εδώ και χρόνια έχουν δεκάδες χιλιάδες tweets. Αυτό είναι πολύ tweeting!

Με χιλιάδες tweets που χρονολογούνται χρόνια πίσω, θα ήταν πολύ χρονοβόρο να μεταβείτε πίσω από τη ροή του προφίλ σας για να αναζητήσετε κάτι συγκεκριμένο που προηγουμένως έχετε tweeted . Υπάρχει πολύ πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να το κάνετε.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσω των δικών σας tweets στο Twitter, περιηγηθείτε στα ακόλουθα στιγμιότυπα οθόνης για ένα σύντομο φροντιστήριο σχετικά με το πώς ακριβώς γίνεται.

01 από 04

Μεταβείτε στη σελίδα Σύνθετης αναζήτησης του Twitter

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Ίσως έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τη λειτουργία αναζήτησης που βλέπετε στην κορυφή σχεδόν κάθε ιστοσελίδας Twitter ή καρτέλα εφαρμογής για κινητά, αλλά για πιο συγκεκριμένες αναζητήσεις, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στη σελίδα Σύνθετης αναζήτησης του Twitter. Σας επιτρέπει να συμπληρώσετε μια ποικιλία πεδίων ώστε να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης.

Για να αναζητήσετε τα δικά σας tweets, υπάρχουν τουλάχιστον δύο πεδία που θα πρέπει να συμπληρώσετε. Το πρώτο βασικό είναι το πεδίο Από αυτά τα λογαριασμούς που παρατίθεται στην ενότητα Άτομα .

02 από 04

Εισαγάγετε το δικό σας Twitter Handle στο πεδίο 'Από αυτά τα λογαριασμούς'

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Στο πεδίο Από αυτά τα λογαριασμούς , πληκτρολογήστε το δικό σας χειριστήριο Twitter (όνομα χρήστη) - χωρίς το σύμβολο "@". Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης που θα λάβετε θα είναι μόνο από το δικό σας λογαριασμό.

Τώρα, θα πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον ένα άλλο πεδίο στη σελίδα για να καθορίσετε μέρος ενός tweet ή tweets που ψάχνετε για να διαβάσετε τα αποτελέσματά σας. Αν έχετε απλά μια βασική λέξη ή φράση για αναζήτηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρώτο πεδίο Όλα αυτά τα λόγια .

Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση με:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα πεδία αναζήτησης που παρέχονται και ίσως ακόμη και να παίξετε μαζί τους για να δείτε τα διαφορετικά αποτελέσματα που παίρνετε.

03 του 04

Πατήστε "Αναζήτηση" μετά την πλήρωση σε τουλάχιστον ένα άλλο πεδίο

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Μόλις συμπληρώσετε το χειριστήριό σας Twitter (χωρίς το σύμβολο "@") στο πεδίο Από αυτά τα λογαριασμούς και συμπληρώστε τουλάχιστον ένα άλλο πεδίο, μπορείτε να πατήσετε το μπλε κουμπί αναζήτησης στο κάτω μέρος για να δείτε τα αποτελέσματά σας, τα οποία θα εμφανίζονται απευθείας στο Κελάδημα.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αναζητήσετε τυχόν tweets σχετικά με το Facebook από το λογαριασμό @ Twitter. Θα πληκτρολογούσατε "" στο πεδίο Από αυτά τα λογαριασμούς και τη λέξη "Facebook" στο πεδίο Όλα αυτά τα λόγια .

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε tweets από πολλούς λογαριασμούς. Μπορείτε να το κάνετε πληκτρολογώντας πολλαπλές λαβές Twitter στο πεδίο Από αυτά τα λογαριασμούς και διαχωρίζοντάς τα με κόμμα και κενό.

04 του 04

Προαιρετική εναλλακτική λύση: Κατεβάστε το αρχείο Twitter για να αναζητήσετε τα tweets σας

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Η Σύνθετη αναζήτηση του Twitter είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος αναζήτησης μέσω των δικών σας tweets ή για οποιεσδήποτε tweets καθόλου για αυτό το θέμα, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα tweets που έχετε tweeted κάνοντας λήψη του αρχείου Twitter.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του u u u και στην καρτέλα Λογαριασμός , μετακινηθείτε προς τα κάτω σε ένα κουμπί με τίτλο Request your archive . Όταν πατήσετε αυτό, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι το αίτημά σας έχει σταλεί και το αρχείο σας θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν είναι έτοιμο.

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν λάβετε το αρχείο σας, αλλά όταν το κάνετε, θα έχει τη μορφή αρχείου ZIP που μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Από εκεί, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια λίστα με όλα τα tweets σας από την πρώτη ημέρα σε μορφή υπολογιστικού φύλλου, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αναζήτηση ως εναλλακτική λύση στη χρήση της σελίδας Σύνθετης αναζήτησης του Twitter.