Τι σημαίνει HRU;

Αυτό το συγχέοντας αρκτικόλεξο αντιπροσωπεύει μια πολύ απλή ερώτηση

Μήπως κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα με "HRU" σε αυτό; Αυτό το ακρωνύμιο είναι στην πραγματικότητα μια ερώτηση, οπότε θα πρέπει να ξέρετε τι σημαίνει για να απαντήσετε σωστά.

HRU σημαίνει:

Πώς είσαι?

Αυτό που προκαλεί σύγχυση σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο ακρωνύμιο είναι ότι οι λέξεις "είναι" και "εσείς" δεν εκπροσωπούνται από τα πρώτα τους γράμματα. Αντ 'αυτού, το ακρωνύμιο χρησιμοποιεί τους όρους "R" και "U" του διαδικτύου , οι οποίοι ακούγονται ακριβώς όπως οι αντίστοιχες λέξεις "είναι" και "εσείς".

Πώς χρησιμοποιείται το HRU

Ακριβώς όπως και στις συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο, η αποστολή του HRU σε ένα μήνυμα κειμένου ή η απόσπαση του ως απάντηση σε κάποιον online είναι ένας ασφαλής και φιλικός τρόπος για να χαιρετήσετε κάποιον και να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε αυτό που έχουν να πουν για τον εαυτό τους. Το ακρωνύμιο μπορεί ή όχι να συνοδεύεται από ένα ερωτηματικό μετά από αυτό, αλλά πάντα αντιπροσωπεύει μια ερώτηση ανεξάρτητα από τη χρήση της στίξης.

Για τους ξένους που συναντώνται στο διαδίκτυο για πρώτη φορά μέσω μηνυμάτων, ιστότοπων που χρονολογούνται, κοινωνικών δικτύων ή άλλων διαδικτυακών κοινοτήτων, το άνοιγμα με το HRU μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την μπάλα να κυλήσει με τη συνομιλία. Οι φίλοι, οι συνάδελφοί σας και άλλα άτομα που γνωρίζετε προσωπικά μπορούν επίσης να τα χρησιμοποιήσουν για να βοηθήσουν στην έναρξη μιας συνομιλίας ή απλώς να κάνουν check in μαζί σας.

Παραδείγματα HRU

Παράδειγμα 1

Ηλεκτρονικό χρήστη # 1: "Hey παιχνίδι"

Ηλεκτρονικό χρήστη # 2: "Είμαι πολύ καλός, thx. Hru;"

Ηλεκτρονικό χρήστη # 1: "Δεν είναι κακό, απλά chillin."

Το παραπάνω παράδειγμα αντιπροσωπεύει μια εξαιρετικά απλή συνομιλία μεταξύ δύο πλήρων αγνώστων που μόλις συνδεθούν στο διαδίκτυο. Και οι δύο χρησιμοποιούν το HRU για να δείξουν ενδιαφέρον για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και να συνεχίσουν να κουβεντιάζουν.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: "Λυπάμαι ότι δεν έγραφα ολόκληρη την εβδομάδα, ήταν πολύ απασχολημένος."

Φίλος # 2: "Np hun, αυτό συμβαίνει.

Φίλος # 1: "Καλά, αλλά χρειάζομαι ένα ποτό σύντομα! Θέλετε να βγείτε;"

Το δεύτερο παράδειγμα παραπάνω αντιπροσωπεύει μια συνομιλία που δύο στενοί φίλοι μπορεί να έχουν μέσω μηνύματος κειμένου. Ο Φίλος # 2 κάνει check in με το Friend # 1 χρησιμοποιώντας το HRU, αφού δεν ακούει όλη του την εβδομάδα.

Μια άλλη εναλλακτική λύση για το slang

Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα στη χρήση του HRU online ή σε μηνύματα κειμένου είναι ότι λιγότεροι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν το νόημά τους λόγω του ότι είναι ένα από αυτά τα λιγότερο δημοφιλή ακρωνύμια. Οι πιθανότητες είναι ότι ακόμη και μερικοί από τους περισσότερους καταλαβαίνω ανθρώπους, εθισμένους στο smartphone, δεν θα ξέρουν τι σημαίνει.

Μια λύση σε αυτό είναι η χρήση της ελαφρώς πιο προφανής εναλλακτικής λύσης της HRU: Πώς R U. Αυτή η φράση slang είναι πολύ πιο εύκολη στην ανάγνωση και την αποκωδικοποίηση. Πρακτικά όλοι όσοι είναι συνδεδεμένοι στη σύγχρονη τεχνολογία γνωρίζουν ότι η χρήση του R σημαίνει "είναι" και το U σημαίνει "εσύ", έτσι είναι πιθανότερο να πάρετε μια καλύτερη απάντηση.

Πότε και πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το HRU

Σε αντίθεση με πολλά άλλα αρκτικόλεξα αργκό έξω εκεί, το HRU είναι ένα φιλικό και ευγενικό αρκτικόλεξο - αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε ή με οποιονδήποτε. Ακολουθούν ορισμένες γενικές οδηγίες.

Χρησιμοποιήστε το HRU όταν:

Μην χρησιμοποιείτε το HRU όταν: