Γιατί θα μπορούσατε ποτέ να δημιουργήσετε ένα μνημόνιο Internet;

Τα Memes είναι ιογενείς περιγραφές που διαδίδονται μέσω υπερσυνδέσμων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πρόκειται για σύγχρονα πολιτιστικά αντικείμενα που γίνονται γνωστά μέσω της «κοινωνικής μόλυνσης». Αυτές οι περιπέτειες μουίμων είναι συνήθως παράλογες φωτογραφίες με χιούμορ και περιηγητικά βίντεο, αλλά τα μεύματα μπορούν επίσης να έχουν βαθιές πολιτικές και πολιτιστικές υποτονές. Εάν τα μνήματα είναι ενδιαφέροντα, σκεφτείτε σίγουρα να ξεκινήσετε τον εαυτό σας. Εδώ είναι διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο σας να δημιουργήσετε ένα μίμ ...

01 από 07

Για την πρόκληση του

Γιατί θα δημιουργούσατε ποτέ ένα μνήμη: για την πρόκληση του !.
Ίσως ένας φίλος σας τόλμησε να φτιάξετε ένα μίμ. Ίσως είστε απλώς περίεργοι πόσο φρικτές φωτογραφίες και βίντεο μπορούν να γίνουν πολιτισμικά φαινόμενα. Ίσως θα θέλατε τη μικρή φήμη να φτιάξετε ένα δημοφιλές μνήμη. Για οποιονδήποτε λόγο, αποφασίζετε ότι θέλετε να αναλάβετε την πρόκληση να βρούμε μια φωτογραφία, να την μετατρέψουμε σε κάτι χιουμοριστικό και να την κάνουμε να γίνει ιό στον ιστό. Είναι ένας καλός λόγος!

02 του 07

Να κάνετε μια πολιτική δήλωση

Γιατί θα δημιουργούσατε ποτέ ένα μίμη: να κάνετε μια πολιτική δήλωση μέσω του χιούμορ.

Ναι, οι πολιτικές και οι πολιτικές εκλογές επηρεάζονται ουσιαστικά από τον ηλεκτρονικό πολιτισμό. Ένα μίμωμα με το πολιτικό χιούμορ που συνδέεται με αυτό μπορεί να μεταδίδει διαγνωστικά ένα ζήτημα ή μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των αυξανόμενων στάσεων και προκαταλήψεων. Τα αποτελέσματα των εκλογών επηρεάστηκαν αναπόφευκτα από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι υποστήριζαν ή επιτέθηκαν στους πολιτικούς μέσω των μιμών και των φωτογραφιών των μωρών.

03 του 07

Προώθηση της ευαισθητοποίησης των σημερινών εκδηλώσεων και ζητημάτων

Γιατί θα δημιουργούσατε ποτέ ένα μίμωμα: Επιθυμείτε να προωθήσετε την ευαισθητοποίηση των σημερινών γεγονότων και θεμάτων.

Ίσως θέλετε να επιστήσετε την προσοχή στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς στην τροφική μας αλυσίδα. Ή ίσως θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με τις περιβαλλοντικές ανησυχίες ή τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Όποια και αν είναι η αιτία που επιθυμείτε να υποστηρίξετε, τα μιμίδια μπορεί να είναι ένας μολυσματικός και (σκούρος) χιούμορς τρόπος για να διαδώσετε το μήνυμά σας.

04 του 07

Για να κερδίσετε χρήματα μέσω διαφήμισης και syndication

Γιατί θα δημιουργούσατε ποτέ ένα μίμη: Να κερδίσετε χρήματα μέσω της διαφήμισης και της κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ οι πιθανότητες θα είναι κατά πρώτον εναντίον σας, είναι δυνατό να μετατρέψετε τα μιμίδια σε πηγή εισοδήματος ως προσοδοφόρα ως εργασία με μερική απασχόληση. Η Rebecca Black, για παράδειγμα, είναι μια ερασιτέχνης τραγουδίστρια, η οποία μοιράζει την απίστευτη ερμηνεία της «Παρασκευής» σε εισόδημα μερικής απασχόλησης μέσω της διαφήμισης στο YouTube (ναι, οι χρήστες έκαναν κλικ και μοιράστηκαν το μουσικό βίντεο της Παρασκευής, το πιστεύουν ή όχι). Σε μια κλίμακα μεγαλύτερης κλίμακας, το δίκτυο I Can Has Cheezburger είναι μια ιδιοκτησία που μοιράζεται με μίμους και έχει μετατρέψει με επιτυχία φωτογραφίες με τίτλο γάτες σε έναν αναγνώστη mecca online. Το διαφημιστικό εισόδημα που δημιουργείται από το δίκτυο ιστοτόπων Cheezburger εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία 4 χρόνια, όλα τα οποία περιστρέφονται γύρω από τα μιμίδια των ζώων. Το 4Chan και το Memestache είναι δύο άλλα παραδείγματα για το πώς τα μιμίδια μπορούν να γίνουν προορισμοί αναγνώστες που παράγουν χρήματα μέσω της διαφήμισης.

05 του 07

Για να διαδώσετε τα μηνύματα υπέρ ή κατά της θρησκείας

Γιατί θα μπορούσατε ποτέ να δημιουργήσετε ένα μνήμη: να διαδώσετε τα προ-θρησκευτικά ή αντι-θρησκευτικά μηνύματα.
Ενώ τα μίγματα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση / επίθεση οποιασδήποτε ιδέας, είναι ιδιαίτερα κοινό το τελευταίο διάστημα ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μεθύδια για να διαδώσουν τα συναισθήματά τους σχετικά με τη θρησκευτική τους πίστη. Ομοίως, οι αθεϊστές και οι μη θρησκευτικοί εξουσιαστές θα χρησιμοποιήσουν μεθύδια για να εξαλείψουν τις υποθέσεις πίσω από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Όπως και με την πολιτική, τα μιμίδια μπορούν να επηρεάσουν τις θρησκευτικές συμπεριφορές με την κωμική στήριξη ή επίθεση σε ένα συγκεκριμένο σύστημα πεποιθήσεων.

06 του 07

Να poke διασκέδαση στους προσωπικούς φίλους σας

Γιατί θα μπορούσατε ποτέ να δημιουργήσετε ένα μνήμη: Επειδή θέλετε να εξαπατήσετε τη διασκέδαση σε έναν φίλο.
Εάν τυχαίνει να έχετε μια κωμική φωτογραφία των φίλων σας σε απρόθυμες πόζες, τότε μπορείτε να διασκεδάσετε με δική τους δαπάνη, δημοσιεύοντας τη διαδικτυακή σελίδα ως επώνυμο μίμ. Στην ιδανική περίπτωση, θα δείξετε καλή γεύση όταν υπογραμμίζετε τις εικόνες των φίλων σας, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να δώσετε στους φίλους σας μια καλή νεύρα μέσω του Ιστού. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα σκληρή, μπορείτε ακόμη και να δημοσιεύσετε την ανεπιθύμητη φωτογραφία σε ένα ανοιχτό φόρουμ μνήμης και να προσκαλέσετε τους ξένους να γράψουν τις εικόνες των φίλων σας για εσάς!

07 του 07

Επειδή είστε θυμωμένοι ότι άλλοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ανεπανάληπτες φωτογραφίες διάσημες!

Γιατί θα μπορούσατε ποτέ να δημιουργήσετε ένα μνήμη: Επειδή είστε θυμωμένοι ότι άλλοι άνθρωποι μπορούν να μετατρέψουν τις ανόητες φωτογραφίες σε ιικές τάσεις !.
Ναι, ας το πούμε όπως είναι: είστε θυμωμένοι ότι η φρικτή φωτογραφία ενός ατόμου μπορεί να γίνει φαινόμενο διαδικτύου. Δεν είναι δίκαιο ότι η διαδικτυακή κίνηση ενός ατόμου μπορεί να γίνει δημοφιλής και να κερδίσει χρήματα, όταν η δική σας κίνηση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα! Κάθε ένας από εμάς διαθέτει προσωπικές φωτογραφίες που είναι πιο συναρπαστικές από τα περισσότερα υπάρχοντα μιμίδια. Και πράγματι, αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος λόγος για να ξεκινήσετε τη δική σας μνήμη: το περιεχόμενό σας είναι εξίσου καλό, αν όχι καλύτερο, από τα σημερινά μιμίδια που είναι εκεί έξω!