Επιλέγοντας έναν οικοδεσπότη του Blog - BlueHost Review

Το BlueHost Shared Hosting Works αλλά δεν είναι τέλειο για Bloggers

Η επιλογή φιλοξενίας ιστολογίου μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αλλά η κοινή χρήση BlueHost φιλοξενίας είναι μια φθηνή επιλογή για bloggers αρχαρίων ή bloggers που δεν βασίζονται στη διαθεσιμότητα των blog τους στους επισκέπτες.

Χαρακτηριστικά

Το BlueHost παρέχει ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών, ένα αξιοπρεπές χώρο και απεριόριστα ονόματα τομέα στους χρήστες του. Προσφέρεται ένα cPanel, το οποίο σας διευκολύνει να διαχειριστείτε και να διατηρήσετε τις ανάγκες φιλοξενίας του ιστολογίου σας. Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη λίστα χαρακτηριστικών της BlueHost στην ιστοσελίδα BlueHost.

Ώρα λειτουργίας και διαθεσιμότητα

Το uptime του BlueHost αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι οι αναπροσαρμογές των χρηστών του είναι υψηλότερες από όσες αναφέρουν πραγματικά πολλοί χρήστες. Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται ότι οι τοποθεσίες τους δεν είναι ξαφνικά διαθέσιμες πολύ συχνά.

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση της BlueHost είναι πολύ ανταγωνιστική με άλλα πακέτα φιλοξενίας από τους ανταγωνιστές. Τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται σε συνδυασμό με την τιμή κάνουν το BlueHost καλή αξία για τα χρήματα (εφ 'όσον είστε εντάξει με το blog σας να μην είναι διαθέσιμο μερικές φορές). Μπορείτε να μάθετε για την τρέχουσα τιμολόγηση της BlueHost στη σελίδα τιμολόγησης της BlueHost στην ιστοσελίδα της.

Εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών σχετικά με το BlueHost είναι η εξυπηρέτηση πελατών του. Εάν κάτι συμβαίνει με το ιστολόγιό σας λόγω προβλήματος στο back-end, οι επαναλήψεις εξυπηρέτησης πελατών δεν θα σας βοηθήσουν. Εάν κάτι πάει στραβά, αυτό είναι λάθος του BlueHost, ίσως να μην σας βοηθήσουν. Πρόσφατα, ένας πελάτης της BlueHost διαμαρτυρήθηκε ότι η BlueHost της διαγράφει πλήρως το ιστολόγιό της χωρίς την άδειά της (επαληθευμένη ιστορία) και δεν μπορούσε να την επαναφέρει. Αν χρησιμοποιείτε τη φιλοξενία BlueHost για το ιστολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε μια αξιόπιστη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας .

Συμπέρασμα

BlueHost κοινή φιλοξενία είναι ένα καλό blog φιλοξενία επιλογή για αρχάριους bloggers. Είναι φθηνό και προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, καθώς αυξάνεται το ιστολόγιό σας, αυξάνεται η επισκεψιμότητά σας, τα αρχεία σας μεγαλώνουν και εξαρτάτε περισσότερο από το ιστολόγιό σας για να κερδίσετε χρήματα, να προσελκύσετε πελάτες ή για άλλο λόγο, ίσως είναι καιρός να μετακομίσετε σε διαφορετικό οικοδεσπότη. Αν χρησιμοποιείτε WordPress και χρειάζεστε βοήθεια αν κάτι πάει στραβά στο back-end του blog σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριζόμενο φορέα φιλοξενίας WordPress.