Πλατφόρμα σύγκρισης πλατφόρμας

Μάθετε ποια Πλατφόρμα Blogging είναι σωστή για το Blog σας

WordPress.com (Δωρεάν, Φιλοξενείται από Wordpress):

Το WordPress.com είναι μια δωρεάν πλατφόρμα blogging που παρέχει ένα περιορισμένο ποσό προσαρμογής μέσω δωρεάν προτύπων που μπορείτε να κατεβάσετε για το ιστολόγιό σας. Είναι πολύ εύκολο να μάθει και παρέχει αυτόματες λειτουργίες, όπως plug-in αποκλεισμού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Akismet), αυτόματο pinging και πολλά άλλα. Από την αρνητική πλευρά, ένας δωρεάν λογαριασμός WordPress.com δεν επιτρέπει διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους σε ιστολόγια, οπότε η δημιουργία εσόδων από το δωρεάν WordPress blog σας μέσω διαφήμισης δεν είναι επιλογή.

WordPress.org (Απαιτείται πληρωμή από τρίτο μέρος):

Το WordPress.org προσφέρει δωρεάν πλατφόρμα blogging, αλλά οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν για να φιλοξενήσουν τα blog τους μέσω ενός ξενιστή ιστότοπου τρίτου μέρους, όπως το BlueHost . Για bloggers με ορισμένες τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται προηγμένη προσαρμογή, το WordPress.org είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η ίδια η εφαρμογή είναι η ίδια με την WordPress.com, αλλά οι επιλογές προσαρμογής την καθιστούν πολύ δημοφιλής μεταξύ των bloggers εξουσίας, των bloggers των επιχειρήσεων και άλλων.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε μια πλήρη επισκόπηση του WordPress .

Blogger:

Το Blogger είναι εύκολο. Πολλοί bloggers αρχάριων επιλέγουν να ξεκινήσουν τα πρώτα τους blogs με το Blogger, επειδή είναι δωρεάν, πολύ εύκολο στη χρήση και επιτρέπει στις διαφημίσεις να βοηθούν στη δημιουργία εσόδων από τα ιστολόγια. Το μειονέκτημα του Blogger είναι ότι είναι επιρρεπές σε διακοπές, επομένως μπορεί να μην έχετε πάντα πρόσβαση στο ιστολόγιό σας όταν θέλετε.

TypePad:

Το TypePad είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αλλά δεν είναι δωρεάν. Παρόλο που δεν απαιτεί φιλοξενία τρίτου μέρους, έχει κόστος που συνδέεται με αυτό. Με αυτό είπε, TypePad προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και υψηλό επίπεδο προσαρμογής χωρίς τις τεχνικές γνώσεις κάποιων άλλων προσαρμόσιμων επιλογών λογισμικού blogging .

Τύπος που κινείται:

Το Move Type είναι μια μεγάλη πλατφόρμα blogging, αλλά απαιτεί από τους χρήστες να αποκτήσουν ακριβές άδειες χρήσης. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι δυσκίνητη και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα δεν είναι τόσο πλούσια όσο παρέχουν οι άλλες πλατφόρμες blogging. Πολλοί άνθρωποι όπως το κινητό τύπο, επειδή υποστηρίζει πολλά blogs χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ξανά και ξανά.

LiveJournal:

Το LiveJournal απαιτεί από τους χρήστες να καταβάλλουν μηνιαία αμοιβή και παρέχει περιορισμένο αριθμό χαρακτηριστικών και προσαρμογής.

Tumblr:

Το Tumblr επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν γρήγορα εικόνες, εισαγωγικά, συνδέσμους, βίντεο, ήχο και συζητήσεις στα δικά τους Tumblelogs. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να μοιραστούν και να ξαναγράψουν τις δημοσιεύσεις Tumblr άλλων χρηστών. Tumblr είναι δωρεάν αλλά όχι τόσο ισχυρή όσο άλλες εφαρμογές blogging.

Προτάσεις από την Σχετικά με το Blogging:

Για τους bloggers που αναζητούν μια δωρεάν πλατφόρμα blogging που επιτρέπει τη δημιουργία εσόδων, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε το Blogger. Εάν η δημιουργία εσόδων δεν είναι σημαντική για εσάς, τότε το WordPress.com μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Για τους bloggers που θέλουν την πλήρη προσαρμογή και την προηγμένη δυνατότητα των λειτουργιών (και δεν φοβούνται τις τεχνικές προκλήσεις και τις εξωφρενικές δαπάνες), το WordPress.org είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Για τους bloggers που δεν χρειάζονται πολλά χαρακτηριστικά και μάλλον απλώς δημοσιεύουν αποσπάσματα, εικόνες και βίντεο χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, το Tumblr είναι μια καλή επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες που σας βοηθούν να επιλέξετε πλατφόρμα Blogging:

Κατώτατη γραμμή, αποφασίστε ποιοι είναι οι στόχοι σας για το ιστολόγιό σας εκ των προτέρων για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη πλατφόρμα blogging για εσάς από την αρχή. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις έξι ερωτήσεις οι μπλόγκερ θα πρέπει να αναρωτηθούν όταν επιλέγουν μια πλατφόρμα blogging για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια εφαρμογή είναι κατάλληλη για εσάς.