Πρότυπα σελίδας τίτλου στο Word για Mac

Ένα όμορφα σχεδιασμένο εξώφυλλο είναι συχνά μια αναγκαιότητα με ορισμένους τύπους εγγράφων, είτε δημιουργείτε ένα ακαδημαϊκό χαρτί είτε ένα επιχειρησιακό έγγραφο. Μια σελίδα εξώφυλλου είναι ένα τελειωτικό άγγιγμα που κάνει οποιοδήποτε έγγραφο ξεχωρίζει και το Word προσφέρει πολλά πρότυπα σελίδας τίτλου για να κάνει τη δημιουργία της τέλειας σελίδας τίτλου εύκολη.

Πώς να εισαγάγετε μια σελίδα κάλυψης σε ένα έγγραφο Word for Mac

Η δημιουργία ενός εξώφυλλου από την αρχή μπορεί να απαιτήσει περισσότερο χρόνο και προσπάθεια από ό, τι θέλετε να επενδύσετε. Πρέπει να λάβετε υπόψη τα μεγέθη των γραμματοσειρών, την απόσταση και άλλη μορφοποίηση. Το Word για το Mac σάς σώζει αυτή τη φορά με προεπιλεγμένα στυλ προτύπων σελίδας τίτλου από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και ότι μπορείτε να τσιμπιάσετε και να προσαρμόσετε ανάλογα με τα γούστα σας.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εισαγάγετε μια σελίδα επικάλυψης στο έγγραφο του Word 2011 για Mac:

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα Στοιχεία εγγράφου .
  2. Στην ενότητα "Εισαγωγή σελίδων" της Κορδέλας, κάντε κλικ στην επιλογή " Κάλυψη" για να ανοίξετε μια λίστα πτυσσόμενων προτύπων των επικάλυψης σελίδων.
  3. Κάντε κλικ στο πρότυπο σελίδας επικάλυψης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η συνοδευτική σελίδα θα εισαχθεί στο έγγραφό σας.
  4. Προσαρμόστε την συνοδευτική σελίδα με το κείμενό σας.

Για το Word 2016 (μέρος του Office 365):

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εισαγωγή .
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Εξώφυλλο σελίδας για να ανοίξετε μια γκαλερί αναπτυσσόμενης προβολής των προτύπων των επικάλυψης σελίδων.
  3. Κάντε κλικ στο πρότυπο σελίδας επικάλυψης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η συνοδευτική σελίδα θα εισαχθεί στο έγγραφό σας.
  4. Προσαρμόστε την συνοδευτική σελίδα με το κείμενό σας.

Θέλετε ακόμη περισσότερα πρότυπα σελίδων κάλυψης; Το Microsoft Office Online προσφέρει μια βιβλιοθήκη προτύπων για ολόκληρη τη σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας γραφείου . Μάθετε επίσης πώς μπορείτε να βρείτε τα πρότυπα του Microsoft Word online .