Τα 7 Best Bitcoin Hardware και Πορτοφόλια Λογισμικού

Ένα καλό πορτοφόλι Bitcoin πρέπει να είναι ασφαλές και να προέρχεται από μια αξιόπιστη εταιρεία

Ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση σε πόρους στο blockchain Bitcoin . Αυτά τα πορτοφόλια διαθέτουν μοναδικά δεδομένα που ξεκλειδώνουν τα ιδιόκτητα Bitcoins και τους επιτρέπουν να χρησιμοποιηθούν κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς ή κατά τη μετατροπή τους σε μετρητά είτε μέσω ηλεκτρονικού χρηματιστηρίου είτε μέσω Bitcoin ATM .

Οι δύο τύποι πορτοφολιών Bitcoin

Εδώ είναι τα επτά καλύτερα Bitcoin πορτοφόλια αξίζει τον έλεγχο.

01 από 07

Ledger Nano S (Πορτοφόλι υλικού)

Πορτοφόλι κρυπτογραφίας Ledger Nano S. Καθολικό

Το Ledger Nano S είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού στην αγορά. Αυτό το πορτοφόλι υποστηρίζει τα Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Dash, Dogecoin, Neo και Zcash εκτός από έναν μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό λιγότερο γνωστών αλκοολών. Όλες οι συναλλαγές με το Ledger Nano S απαιτούν τη χειροκίνητη εισαγωγή ενός τετραψήφιου κωδικού PIN μέσω των κουμπιών υλικού και η συσκευή είναι ανθεκτική σε κακόβουλο λογισμικό, καθιστώντας την πολύ ασφαλή κατά της πειρατείας.

Εκτός από τις δικές του εφαρμογές πρώτου μέρους, το Ledger Nano S υποστηρίζει επίσης μια σειρά από πορτοφόλια λογισμικού όπως το Copay και το Electrum, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το πορτοφόλι υλικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας στις συναλλαγές λογισμικού πορτοφολιού. Το Ledger Nano S είναι μια ασφαλή και κομψή επιλογή για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό πορτοφόλι υλικού Bitcoin (ή altcoin) που μετρά μήκος 60 χιλιοστών και περιβάλλει ένα κέλυφος από ανοξείδωτο ατσάλι.

02 του 07

Ledger Blue (Πορτοφόλι υλικού)

Το πορτοφόλι υλικού Ledger Blue Bitcoin. Καθολικό

Το Ledger Blue διαθέτει όλη την ασφάλεια του Ledger Nano S, αλλά είναι πολύ πιο φιλικό προς το χρήστη χάρη στην ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει και να χρησιμοποιήσει εφαρμογές στη συσκευή. Η διαχείριση των συναλλαγών είναι πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη για το Ledger Blue από το Ledger Nano S. Η διαδικασία εγκατάστασης έχει βελτιωθεί επίσης λόγω της πλοήγησης στην οθόνη αφής.

Το Ledger Blue είναι μια καλή επιλογή πορτοφολιών υλικού για όσους δεν είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένοι από την τεχνολογία ή που έχουν λιγότερη από την τέλεια όραση.

03 του 07

Χρηματοκιβώτιο (Πορτοφόλι υλικού)

Το πορτοφόλι υλικού Treco Bitcoin. Χρηματοκιβώτιο

Η σειρά των πορτοφολιών υλικού Ledger μπορεί να είναι νούμερο ένα, αλλά το Trezor είναι πολύ κοντά στο δεύτερο. Το πορτοφόλι υλικού του Trezor υποστηρίζει τα Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, Dogecoin, Zcash και πολλά άλλα, επιτρέποντας ταυτόχρονα την ενσωμάτωσή τους σε λογισμικό πορτοφολιών τρίτων κατασκευαστών όπως το Electrum και το Copay.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με το πορτοφόλι Trezor απαιτούν επιβεβαίωση μέσω των κουμπιών υλικού της συσκευής και προστίθεται επίσης υποστήριξη για έλεγχο ταυτότητας 2 στοιχείων για επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

04 του 07

Έξοδος (Πορτοφόλι λογισμικού)

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης Exodus. Εξοδος πλήθους

Το Exodus είναι ένα πορτοφόλι ελεύθερου λογισμικού που λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows και Mac. Υποστηρίζει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές cryptocurrencies και διαθέτει ένα καθαρό, εύχρηστο οπτικό σχέδιο που εμφανίζει σαφώς τις συναλλαγές και το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης ολόκληρου του χρήστη.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Exodus είναι η ενσωματωμένη ShapeShift που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν ένα κρυπτογράφηση σε ένα άλλο με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να αφήνει το πρόγραμμα. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αγοράσετε κρυπτοκίνες που δεν υποστηρίζονται από υπηρεσίες όπως το Coinbase. Θέλετε να αγοράσετε κάποια Dash; Απλά ανταλλάξτε κάποια Bitcoin για αυτό μέσα στην Έξοδος.

05 του 07

Electrum (Πορτοφόλι λογισμικού)

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Bitcoin. Electrum

Το πορτοφόλι Electrum είναι ένα από τα παλαιότερα πορτοφόλια λογισμικού, έχοντας κυκλοφορήσει από το 2011. Το Electrum είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη σε υπολογιστές Windows, Mac και Linux. Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή Electrum για Android που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store για smartphones και tablet Android.

Αυτό το πορτοφόλι λογισμικού περιορίζεται μόνο σε Bitcoin, ωστόσο είναι μια πολύ στερεή λύση πορτοφολιών Bitcoin η οποία λαμβάνει συχνές ενημερώσεις και μεγάλη υποστήριξη.

06 του 07

Coinbase (Πορτοφόλι λογισμικού)

Η εφαρμογή Coinbase iPhone και Android. Νομίσματα

Το Coinbase είναι μια μαζικά δημοφιλής υπηρεσία για την αγορά και πώληση Bitcoin , Litecoin, Ethereum και Bitcoin Cash. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του Coinbase για την αγορά και την πώληση crypto, ωστόσο οι επίσημες εφαρμογές smartphone είναι επίσης απίστευτα λειτουργικές και αξίζουν τον έλεγχο.

Οι επίσημες εφαρμογές Coinbase, οι οποίες είναι διαθέσιμες για λήψη δωρεάν για συσκευές iOS και Android, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν στους λογαριασμούς Coinbase και να διαχειριστούν τα χρήματά τους. Οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν Bitcoin και άλλες κρυπτοσυχνότητες σε όλες τις εφαρμογές και μπορούν επίσης να λειτουργούν ως πορτοφόλια λογισμικού για αποστολή και λήψη πληρωμών κατά την πραγματοποίηση αγορών online και αυτοπροσώπως σε καταστήματα πραγματικού κόσμου .

Coinbase γενικά είναι μια μεγάλη επιλογή για τους νέους Bitcoin και cryptocurrency και εφαρμογές τους παρέχουν έναν βολικό τρόπο για να χρησιμοποιήσετε cryptocoins χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν σε μια άλλη υπηρεσία.

07 του 07

Bitpay (Πορτοφόλι λογισμικού)

Bitpay λογισμικό Bitcoin πορτοφόλι. Bitpay

Η Bitpay είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που εστιάζουν στον καταναλωτή στο χώρο Bitcoin. Βοηθούν τις επιχειρήσεις στην αποδοχή των πληρωμών Bitcoin και παρέχουν επίσης στους χρήστες τη δική τους χρεωστική κάρτα Bitpay η οποία μπορεί να φορτωθεί με το Bitcoin για την πραγματοποίηση παραδοσιακών πληρωμών μέσω του δικτύου VISA.

Οι επίσημες εφαρμογές smartphone Bitpay μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση της κάρτας Bitpay, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως πορτοφόλια λογισμικού για την αποθήκευση, την αποστολή και τη λήψη του Bitcoin. Αυτές οι εφαρμογές είναι εντελώς δωρεάν και διατίθενται σε υπολογιστές iOS, Android, Windows Phone, Linux, Mac και Windows.