Κομψή Gadgets Οι σκληροί εργαζόμενοι θα αγαπήσουν

Αυτές οι μοντέρνες ιδέες δώρων τεχνολογίας είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν

Χρειάζεται να αγοράσετε ένα δώρο για έναν συνάδελφο, ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο που απολαμβάνει τη δουλειά τους και τους αρέσει να φαίνονται καλά ενώ το κάνουν; Αυτά τα πέντε μοντέρνα προϊόντα τεχνολογίας συνδυάζουν επιτυχώς την παραγωγικότητα και το στυλ και είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσουν ακόμα και το πιο επιλεκτικό άτομο.

01 από 05

Ασύρματο καλώδιο φόρτισης Qi της Belkin

Ασύρματο καλώδιο φόρτισης Qi της Belkin. Belkin

Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο απογοητευτικά από το να αναγκάζεστε να χειρίζεστε πολλά καλώδια και καλώδια ρεύματος σε ένα χώρο εργασίας. Το ασύρματο τελάρο φόρτισης Qi της Belkin εξομαλύνει τη διαχείριση συσκευών, προσφέροντας μια κομψή πλατφόρμα για τους χρήστες smartphone να χρεώνουν τις συσκευές τους απλά τοποθετώντας τους στο ταμπόν . Πείτε αντίο σε όλα τα σπατάλη χρόνου που αφιερώνετε σε άλλες συσκευές και προσπαθείτε να βρείτε το σωστό καλώδιο.

Το Qi Wireless Pad Υποστήριξης υποστηρίζει όλα τα τελευταία τηλέφωνα Windows και Android καθώς και τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Apple 8, 8 Plus και X της Apple . Περισσότερο "

02 του 05

Πορτοφόλι κρυπτογραφίας Ledger Nano S

Πορτοφόλι κρυπτογραφίας Ledger Nano S. Καθολικό

Η αγορά και η εξόρυξη Bitcoin είναι ένα πράγμα, αλλά το προστατεύει από τους χάκερ και το κακόβουλο λογισμικό είναι ένα άλλο.

Το Ledger Nano S παρέχει όχι μόνο έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους διασφάλισης του Bitcoin και άλλων κρυπτοσυχνοτήτων όπως το Litecoin, το Ethereum και το Bitcoin Cash, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο cool με τον εκσυγχρονισμένο σχεδιασμό του και τη βούρτσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Περισσότερο "

03 του 05

Harman Kardon Ταξιδιώτης

Harman Kardon Ταξιδιώτης. Χάρμαν Καρντόν

Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που οι συχνές επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να αντιμετωπίσουν είναι η ανάγκη να μεταφέρουν πολυάριθμες συσκευές για μια ποικιλία διαφορετικών καθηκόντων.

Η Harman Kardon προσπάθησε να λύσει αυτό το πρόβλημα με τη νέα συσκευή Traveler που λειτουργεί ως ισχυρό ηχείο Bluetooth, τράπεζα ισχύος για την επαναφόρτιση άλλων συσκευών όπως κινητό τηλέφωνο και μικρόφωνο για τη συμμετοχή σε κλήσεις συνδιάσκεψης. Είναι πραγματικά ένα all-in-one.

Ο ταξιδιώτης Harman Kardon φαίνεται εκπληκτικός με το αλουμινένιο και δερμάτινο περίβλημα του και μόλις 300g, δεν θα ζυγίσει μια τσάντα ή μια βαλίτσα. Ένα τέλειο δώρο για τον επιχειρηματία ή τη γυναίκα που του αρέσει να εργάζεται με στυλ. Περισσότερο "

04 του 05

Fitbit Ionic

Fitbit Ιονική Fitness Tracker. Fitbit

Το Fitbit Ionic είναι ο τέλειος συνδυασμός στυλ, γυμναστικής και επιχειρηματικότητας με τη γκάμα σχεδίων, την τεχνολογία παρακολούθησης και την αυξημένη λειτουργικότητα.

Αυτή η τελευταία συσκευή από τη Fitbit βελτιώνεται σε προηγούμενες συσκευές με ενσωματωμένο GPS, καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δυνατότητα τοπικής αποθήκευσης και αναπαραγωγής μουσικής.

Ο πραγματικός ισχυρισμός της για φήμη όμως είναι η νέα υποστήριξη για τις εφαρμογές που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν επαφές χωρίς πληρωμές, να μεταδίδουν μουσική Pandora, να διαβάζουν τα οικονομικά και τα αθλητικά νέα και να ελέγχουν τον καιρό. Μπορεί ακόμη και να λαμβάνει σημαντικές ειδοποιήσεις κοινωνικών μέσων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορεί να συνδεθεί με smartphones για να διαβάσει κείμενα και να δημιουργήσει ειδοποιήσεις τηλεφωνικών κλήσεων.

Ένα Ιονικό Fitbit θα είναι το ιδανικό δώρο για έναν μοντέρνο φίλο ή μέλος της οικογένειας που τείνει να αφήσει την εργασία, την καταλληλότητα και την κοινωνική ζωή να επικαλύπτονται. Περισσότερο "

05 του 05

Ο Χάρμαν Κάρντον διεκδικεί ομιλητή

Ο Harman Kardon επικαλείται ομιλητή Powered by Cortana της Microsoft. Χάρμαν Καρντόν

Η συσκευή Google Home και η συσκευή Alexa του Amazon μπορεί να έχουν πολύ buzz, αλλά ούτε και ο δροσερός παράγοντας του νέου Invoke του Harman Kardon. Αυτό το premium ηχείο υποστηρίζεται από τον ψηφιακό βοηθό της Microsoft, Cortana , και διαθέτει υποστήριξη για κλήσεις Skype, Spotify και έξυπνες οικιακές συσκευές εκτός από μια σειρά άλλων υπηρεσιών.

Το Harman Kardon Invoke μπορεί επίσης να διαχειρίζεται προγραμματισμούς και υπενθυμίσεις που μπορούν στη συνέχεια να αποκτήσουν πρόσβαση σε υπολογιστές Windows 10 της Microsoft όπως το Surface Pro, κονσόλες παιχνιδιών Xbox One, τηλέφωνα με Windows και συνδεδεμένες εφαρμογές σε κινητές συσκευές iOS και Android . Αυτό είναι ένα έξυπνο ηχείο που είναι εξίσου λειτουργικό και κομψό. Περισσότερο "