Καλύτερες πηγές για την λήψη των εξωφύλλων CD και έργων τέχνης

Μπορεί να πιστεύετε ότι οι media players όπως το iTunes, το Windows Media Player κ.λπ., μπορούν να βρουν και να κατεβάσουν όλη την τέχνη του άλμπουμ που χρειάζεστε για τη ψηφιακή σας μουσική βιβλιοθήκη. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που θα χρειαστεί να κοιτάξετε πιο μακριά για να συμπληρώσετε με επιτυχία τη μουσική συλλογή σας με τα σωστά καλύμματα CD.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να έχετε μια συλλογή ψηφιακής μουσικής που αποτελείται κυρίως από πολλές παλιές αναλογικές εγγραφές που έχετε, για παράδειγμα, ψηφιοποιημένες εγγραφές βινυλίου και κασέτες . Έπειτα, υπάρχουν σπάνιες συλλογές, εγγραφές με bootleg και διαφημιστική τέχνη άλμπουμ για αυτούς τους τύπους συλλογών ήχου είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν χρησιμοποιώντας κοινές μεθόδους που προσθέτουν αυτόματα ετικέτες μεταδεδομένων. Λογισμικό ετικέτας MP3 και προγράμματα διαχείρισης μουσικής για παράδειγμα που έχουν ενσωματωμένα εργαλεία ID3.

Για να σας βοηθήσει με αυτή την εργασία, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα (χωρίς συγκεκριμένη σειρά), η οποία παρουσιάζει μερικούς από τους καλύτερους πόρους στο Διαδίκτυο για την εξεύρεση εξώφυλλου για τη ψηφιακή σας μουσική βιβλιοθήκη.

01 από 03

Discogs

Το Discogs είναι μία από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων για ήχο. Αυτός ο πλούσιος πόρος του αρχείου ήχου μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για μη εγγραφές όπου οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων όπως το iTunes ή το Windows Media Player μπορεί να μην είναι σε θέση να βρουν τα σωστά έργα τέχνης. Εάν έχετε δύσκολες εμπορικές εκδόσεις, bootlegs, λευκή ετικέτα (promo) υλικό κ.λπ., τότε ίσως μπορέσετε να προμηθευτείτε το σωστό άλμπουμ χρησιμοποιώντας Discogs.

Ο ιστότοπος είναι εύκολος στη χρήση για την εξεύρεση εξώφυλλων άλμπουμ όχι μόνο για ψηφιακές εκδόσεις μουσικής αλλά για παλαιότερα μέσα όπως δίσκους βινυλίου, CD κ.λπ. Για ψηφιακή μουσική μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την αναζήτηση σας με μια εύχρηστη επιλογή φιλτραρίσματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβάλλετε μόνο συγκεκριμένες μορφές ήχου όπως AAC, MP3, κλπ. Περισσότερα »

02 του 03

Musicbrainz

Το Musicbrainz είναι μια άλλη ηλεκτρονική βάση δεδομένων ήχου που διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο μουσικών πληροφοριών με τα έργα τέχνης που περιλαμβάνονται. Αρχικά σχεδιάστηκε ως εναλλακτική λύση για το CDDB (σύντομη για τη βάση δεδομένων Compact Disc) αλλά έχει πλέον εξελιχθεί σε μια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια μουσικής που αθλητικά παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες και τα άλμπουμ απ 'ότι τα απλά CD μεταδεδομένα. Για παράδειγμα, η αναζήτηση για τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη θα παρέχει συνήθως πληροφορίες όπως όλα τα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν από αυτά (συμπεριλαμβανομένων των συλλογών), μορφές ήχου, ετικέτες μουσικής, πληροφορίες φόντου (σχέσεις με άλλους) και το πολύ σημαντικό εξώφυλλο! Περισσότερο "

03 του 03

AllCDCovers

Ο ιστότοπος του AllCDCovers χρησιμοποιεί έναν καθαρό οδηγό με φλας για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εύρεσης των σωστών έργων τέχνης. Στο τμήμα μουσικής, υπάρχουν υποκατηγορίες που μπορείτε να επιλέξετε για να τελειοποιήσετε την αναζήτησή σας. αυτά είναι άλμπουμ, singles, soundtracks και συλλογές. Μόλις επιλέξετε τον τίτλο, έχετε την επιλογή να κατεβάσετε διαφορετικούς τύπους καλύμματος - συνήθως τα εμπρός, πίσω και εσωτερικά καλύμματα, καθώς και την ετικέτα του CD.

Για να κάνετε τη χρήση του δικτυακού τόπου όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη, υπάρχουν και μερικοί επιπλέον τρόποι με τους οποίους συμπεριλήφθηκαν οι AllCDCovers για να αναζητήσουν τη βάση δεδομένων τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας ένα πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε έργα τέχνης στον ιστότοπό τους, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο του οδηγού. Υπάρχει επίσης μια γραμμή εργαλείων που μπορείτε να κατεβάσετε από τον ιστότοπο για δημοφιλή προγράμματα περιήγησης στο Internet όπως το Mozilla Firefox, τον Internet Explorer, το Apple Safari και το Google Chrome. Δεν δοκιμάσαμε αυτήν τη γραμμή εργαλείων, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το AllCDCovers για τις ανάγκες σας σε έργα τέχνης.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, το AllCDCovers διαθέτει επίσης μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης για ταινίες και παιχνίδια, καθιστώντας το ένα ανεκτίμητο πόρο μιας μέρας, εάν πρέπει να εντοπίσετε εικόνες για όλες τις βιβλιοθήκες πολυμέσων σας. Περισσότερο "