Οργανώστε τον εαυτό σας: Τέσσερις δωρεάν διαχειριστές καθηκόντων στο διαδίκτυο

01 από 05

Τέσσερις τρόποι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να οργανωθεί: Διαχειριστές καθηκόντων στο διαδίκτυο

Tetra Images / Getty Images

Διαχειριστείτε τις λίστες υποχρεώσεων πιο αποτελεσματικά με τις επιλογές μου για τους κορυφαίους τέσσερις καλύτερους διαχειριστές λιστών εργασιών στον ιστό. Αυτές οι λίστες είναι όλες απλές στη χρήση, ελεύθερες να δοκιμάσουν και μπορούν να σας βοηθήσουν να καταστήσετε τους καταλόγους των εργασιών πιο παραγωγικοί.

02 του 05

Θυμηθείτε το Γάλα

Θυμηθείτε ότι το Milk είναι ένας φανταστικός διαχειριστής λίστας εργασιών που σας δίνει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να υπενθυμίζετε τα καθήκοντά σας με πολλές διαφορετικές μεθόδους. Μερικές ιδιαιτέρως χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα λήψης υπενθυμίσεων σε οποιαδήποτε συσκευή: "Λήψη υπενθυμίσεων μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS και άμεσων μηνυμάτων (AIM, Gadu-Gadu, Google Talk, ICQ, Jabber, MSN, Skype και Yahoo! ) "· καθώς και να συνεργαστείτε με άλλους για να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας: "Μοιραστείτε, στείλτε και δημοσιεύστε εργασίες και λίστες με τις επαφές σας ή τον κόσμο." Υπενθυμίστε στο σημαντικό σας άλλο να κάνει τις δουλειές του στο σπίτι.

03 του 05

Toodledo

Το Toodledo είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός διευθυντής λίστας εργασιών που σας δίνει έναν τόνο οργανωτικών επιλογών, όπως φακέλους, υποφακέλους, ημερομηνίες λήξης, προτεραιότητες, ετικέτες, πλαίσια, στόχους, σημειώσεις, εκτιμήσεις χρόνου και πολλά άλλα. Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα διοργάνωσης επαναλαμβανόμενων εργασιών: "Μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα ένα συνηθισμένο πρόγραμμα (Καθημερινά, Εβδομαδιαία κ.λπ.) ή να το προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας τις προχωρημένες επιλογές μας όπως" Κάθε Τεύχος, Thur "ή" Την Παρασκευή κάθε μήνα. "Μπορείτε να ορίσετε την εργασία να επαναληφθεί από την ημερομηνία λήξης ή την ημερομηνία ολοκλήρωσης και μπορείτε ακόμη και να κάνετε προαιρετικές εργασίες που επαναπρογραμματίζονται αυτόματα ακόμα και αν δεν τις ολοκληρώσετε."

04 του 05

Todoist

Το Todoist είναι ένας εξαιρετικά φιλικός προς το χρήστη διαχειριστής λίστας. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε τις λίστες σας καθώς και να δημιουργήσετε ημερολόγια και υποπρογράμματα. Είναι επίσης πλήρως ενσωματωμένο στο Gmail και σε άλλα ηλεκτρονικά εργαλεία παραγωγικότητας. Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά αυτού του διαχειριστή είναι να σπάσει τα καθήκοντα σε μικρότερα βήματα: «Επιτύχετε περισσότερα από το να σπάσετε τα μεγάλα καθήκοντα σε μικρότερα επιμέρους καθήκοντα (πολλαπλών επιπέδων)», «να ενημερωθείτε όταν συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή push notifications» ένας πολύ ενδιαφέρουσα τρόπος για να απεικονίσετε την παραγωγικότητά σας με το Todoist Karma, με το οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγωγικότητά σας και να προβάλλετε τις τάσεις της παραγωγικότητάς σας με την πάροδο του χρόνου.Συγχρονισμός συγχρονισμού δεδομένων σε οποιαδήποτε συσκευή και πολλαπλές πλατφόρμες, έγχρωμες λίστες προτεραιότητας, λεπτομερείς σημειώσεις προσαρμοσμένα αρχεία PDF, υπολογιστικά φύλλα και φωτογραφίες) κάνουν αυτό ένα πραγματικά ευέλικτο και ισχυρό διαχειριστή εργασιών.

05 του 05

Nozbe

Αν ψάχνετε για έναν ισχυρό ιστοχώρο διαχείρισης λίστας εργασιών, το Nozbe βρίσκεται ακριβώς στο δρομάκι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες, να δώσετε προτεραιότητα σε έργα και εργασίες, ακόμα και να συνεργαστείτε. Αυτό το εργαλείο διαχείρισης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε άλλους διαχειριστές εργασιών σε αυτή τη λίστα, μαζί με την εύκολη ενσωμάτωση σε εργαλεία που ίσως ήδη χρησιμοποιείτε: πιο γρήγορα, ο Nozbe παίζει φανταστικά με τις αγαπημένες σας εφαρμογές, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τις τρέχουσες σημειώσεις σας Evernote, τα αρχεία Google Officedocuments, Dropbox ή Box και πολλά άλλα ως σχόλια στις εργασίες ή στα συνημμένα έργα σας. με το Ημερολόγιο Google ή Υπενθυμίσεις Υπενθύμισης. " Επιπλέον, εάν η ασφάλεια σας απασχολεί (και θα έπρεπε να είναι), η προστασία της ιδιωτικής ζωής αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα: "Είμαστε υπερήφανοι για την υποδομή διακομιστών που σχεδιάσαμε με βάση την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας. ΗΠΑ (NSA-safe!) - στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι αυστηρά συμβατό με PCI (τραπεζικός βαθμός!) .Πραγματοποιούμε πολλαπλά ζωντανά αντίγραφα ασφαλείας μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων σε πολλά ασφαλή κέντρα δεδομένων για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε συνεχώς υπηρεσίες χωρίς διακοπή. "