Βρείτε μια δουλειά με πραγματικά

Indeed.com είναι μια μηχανή αναζήτησης εργασίας. Πραγματικά αναζητούν θέσεις εργασίας που αναφέρονται σε πίνακες εργασίας, σε ιστότοπους εφημερίδων και σε χώρους εξειδικευμένων θέσεων. Πράγματι παρακολουθεί δυναμικά τις λίστες εργασίας σε αυτές τις ιστοσελίδες σε συνεχή βάση, έτσι σε μια απλή αναζήτηση, μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες εργασίες που αναφέρονται σε κάθε τοποθεσία.

Ζητήσαμε από τον David Parmet, τον Διευθυντή Επικοινωνιών της Indeed, για μερικές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δουλειές, κλπ. Που καλύπτουν και είχε αυτό να πει:

"Η σύντομη απάντηση είναι .. όλα αυτά.Εάν καλύπτουμε όλες τις σημαντικές δουλειές, τις ιστοσελίδες που έχουν ταξινομηθεί σε εφημερίδες, τις εξειδικευμένες ιστοσελίδες της βιομηχανίας και τις εταιρικές τοποθεσίες εργασίας.Περισσότερες από 1.500.Μπορείτε να συμπεριλάβετε το Monster, το HotJobs, τον κατάλογο Craig, το Career Builder , κλπ. σε αυτήν την ομάδα. "

Πράγματι Αρχική σελίδα αναζήτησης εργασίας

Πράγματι η αρχική σελίδα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Οι αναγνώστες έχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες από το get-go για να περιορίσουν το κυνήγι εργασίας: Τι (τίτλος θέσης εργασίας, λέξεις-κλειδιά ή όνομα εταιρείας) και Πού (πόλη, πολιτεία και ταχυδρομείο). Οι χρήστες μπορεί να διαπιστώσουν ότι επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα συμπληρώνοντας περισσότερα από ένα από αυτά τα πεδία, αντί να επιλέξουν μόνο το υποχρεωτικό "Τι" ("όπου" είναι προαιρετικό).

Οι κυνηγοί εργασίας μπορούν επίσης να επιλέξουν να αναζητήσουν πραγματικά αμέσως για εργασίες στην κατάσταση τους, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πολλές περισσότερες επιλογές.

Πράγματι, οι επιλογές αναζήτησης εργασίας

Μόλις οι χρήστες λάβουν τα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορούν να κάνουν κλικ σε θέσεις εργασίας που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Στην άκρα δεξιά υπάρχουν προτάσεις για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό, αφού οι προτάσεις του Indeed μπορούν πράγματι να είναι καλύτερες από ό, τι θα μπορούσαν αρχικά να βρουν οι χρήστες. Στο κέντρο της οθόνης εμφανίζονται τα πραγματικά αποτελέσματα της εργασίας, ταξινομημένα ανάλογα με τη συνάφεια. Οι χρήστες μπορούν να τα ταξινομήσουν και κατά ημερομηνία, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κειμένου στο επάνω μέρος της οθόνης. Στην άκρα δεξιά βρίσκονται οι σύνδεσμοι διαφημιζόμενων, οι οποίοι είναι διαφημίσεις. σημειώστε ότι οι εργασίες που θα εμφανιστούν στα αποτελέσματα αναζήτησης Indeed.com δεν είναι πληρωμένες τοποθετήσεις.

Οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τις αναζητήσεις τους ως Ειδοποιήσεις θέσεων εργασίας (Indeed Job Alerts), με την πρόσθετη λειτουργικότητα να αποφασίζουν πόσο συχνά θα πρέπει να φθάνουν στα εισερχόμενά σας. Μάλιστα, διατηρεί αρχείο προηγούμενων αναζητήσεων σε μια στήλη στην αριστερή πλευρά, κάτω από τις Προτάσεις αναζήτησης (πρέπει να έχετε λογαριασμό Indeed.com και να είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα).

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την αναζήτησή τους με τις προτιμήσεις προχωρημένων αναζητήσεων της Indeed, οι οποίες περιορίζουν τις παραμέτρους αναζήτησης αναζητώντας όλες τις λέξεις, ακριβή φράση, τουλάχιστον μία λέξη, λέξεις στον τίτλο, συγκεκριμένη εταιρεία, πού και πότε, ηλικία εργασίας πόσοι θα πρέπει να εμφανίζονται στη σελίδα. Αν έχετε ήδη μια συγκεκριμένη εταιρεία που ψάχνετε, θα προτείνω σίγουρα τις επιλογές Advanced Search του Indeed.

Πραγματικά Ειδικές λειτουργίες αναζήτησης εργασίας

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της Indeed.com είναι το "Πού είναι οι θέσεις εργασίας;" το οποίο σας μεταφέρει σε ένα διαδραστικό χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών που σας δείχνει ακριβώς πόσα δημοσιεύσεις εργασίας θα μπορούσαν να βρίσκονται σε μια περιοχή κοντά σας: "Καταχωρήσεις εργασίας ανά κεφαλή ... Για τις 50 πολυπληθέστερες μητροπολιτικές περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες. όσο μεγαλύτερη είναι η κουκίδα, τόσο περισσότερες θέσεις ανά άτομο ανά κάτοικο. " Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και να κάνετε κλικ στη συγκεκριμένη περιοχή που θέλετε να κάνετε αναζήτηση.

Γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε το Indeed.com για να βρείτε μια δουλειά;

Πρώτα απ 'όλα, πράγματι είναι πολύ απλό στη χρήση. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εργασιών εδώ και οι κυνηγοί θέσεων εργασίας μπορούν να εφαρμόσουν τόσο άμεσα μέσα στην πραγματικότητα είτε στον τόπο προέλευσης.

Δεύτερον, η επιλογή να δημιουργήσετε τις δικές σας ειδοποιήσεις αναζήτησης εργασίας για οποιαδήποτε εργασία αναζητάτε, σε οποιαδήποτε γεωγραφική περιοχή, είναι εξαιρετικά χρήσιμη. αυτό μειώνει επίσης την ποσότητα της αναζήτησης που μπορεί να πρέπει να κάνετε καθώς τα αποτελέσματα αυτά αποστέλλονται αυτόματα σε εσάς.

Τέλος, το Indeed.com είναι μια καλά σχεδιασμένη, εύχρηστη μηχανή αναζήτησης με σχετικά αποτελέσματα. Είναι εύκολο στη χρήση και αποτελεί εξαιρετική πηγή για όσους μπορεί να σκέφτονται μια αλλαγή σταδιοδρομίας.

Σημείωση : Οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν συχνά, οπότε οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο μπορούν και θα ξεπεραστούν, καθώς απελευθερώνονται περισσότερες πληροφορίες ή χαρακτηριστικά σχετικά με τη μηχανή αναζήτησης εργασίας Indeed.com.