Πώς να βρείτε έναν χάρτη online

Χρειάζεστε έναν χάρτη; Τι γίνεται με τις οδηγίες οδήγησης, έναν άτλαντα, βοήθεια με το σχεδιασμό μιας διαδρομής πεζοπορίας ή μια δημοπρασία κοντά σας; Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να βρείτε έναν online χάρτη.

01 από 07

National Geographic Maps

Οι National Geographic Maps προσφέρουν στον αναγνώστη μια γιγαντιαία συλλογή από όλους τους χάρτες της National Geographic σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης. Υπάρχει τόσο πολύ στους χάρτες που προσφέρει η National Geographic ότι είναι καλύτερο να το δούμε κομμάτι κομμάτι. Ξεκινήστε με τις κατηγορίες για να πάρετε μια μεγάλη εικόνα της εικόνας που έχει να προσφέρει η National Geographic. Υπάρχουν πολλά εδώ και όλα είναι προσιτά: παγκόσμιοι χάρτες, δορυφορικοί χάρτες της Mars, αεροφωτογραφίες Globe Explorer και πολλά άλλα. Οι Προτεινόμενοι Χάρτες βρίσκονται στην αρχική σελίδα μαζί με ένα σύνδεσμο προς το κατάστημα χάρτη της National Geographic.

Επίπεδα

Τα πληροφοριακά στρώματα σε κάθε χάρτη που βρίσκετε (αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει δρόμους, ονόματα τοποθεσιών, πολιτικά / πολιτισμικά όρια κλπ.) Μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί σύμφωνα με την προσωπική σας προτίμηση. Κάθε χάρτης έχει το δικό του σύνολο προσαρμοσμένων εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τροποποιήσετε το χάρτη σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Γρήγορη αναζήτηση

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Μηχανισμός αναζήτησης γρήγορου χάρτη για να βρείτε έναν τόπο (πόλη, χώρα, περιοχή ήπειρο, ταχυδρομικούς κώδικες των ΗΠΑ κ.λπ.), να περιηγηθείτε στους παλαιότερους χάρτες, να βρείτε στοιχεία για την ύπαιθρο και να αναζητήσετε κυριολεκτικά σχεδόν κάθε χάρτη με δυνατότητα πλοήγησης στη Γη. Το μικρό κουτί QuickMapSearch βρίσκεται σε κάθε σελίδα των χαρτών της National Geographic και της γεωγραφίας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αναζήτηση για να κάνετε αναζήτηση εντός των κατηγοριών χαρτών (από τις οποίες υπάρχουν αρκετές), καθώς και να αποθηκεύσετε τις αναζητήσεις σας στο χάρτη, .

Φιλική προς τον εκτυπωτή

Αποκτήστε φιλικούς προς τον εκτυπωτή χάρτες για προσωπική ή σχολική χρήση. Περιλαμβάνει κάθε ήπειρο, μια προβολή του παγκόσμιου χάρτη, την περιοχή της Μέσης Ανατολής και πολλά άλλα. Αποφασίστε ποιο επίπεδο λεπτομέρειας θέλετε να συμπεριλάβετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο κάτω μέρος για να δείτε είτε ένα αρχείο .gif ή ένα αρχείο .pdf.

Διαδραστικό

Τα προφίλ χωρών της National Geographic προσφέρουν ένα διαδραστικό χάρτη του κόσμου. Απλά κάντε κλικ σε οποιαδήποτε περιοχή θέλετε να εξερευνήσετε και θα δείτε λεπτομερείς συνδέσμους για κάθε χώρα της συγκεκριμένης περιοχής. Τα προφίλ των μεμονωμένων χωρών περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον πληθυσμό, μια πινακίδα τύπου atlas, έναν εκτυπώσιμο χάρτη περιγράμματος και την καταχώρηση της CIA World Factbook. Καλό υλικό εδώ που είναι τέλειο για όποιον χρειάζεται να έχει ερευνητικές πληροφορίες.

Τοπικές οδηγίες

Το National Geographic US Street Map είναι ένας διαδραστικός (μπορείτε να μεγεθύνετε και να απομακρύνετε) χάρτη των δρόμων και των εθνικών οδών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία χάρτη για να κάνετε κλικ και να σύρετε μια συγκεκριμένη περιοχή αναζήτησης, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο QuickMapSearch για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο χάρτη των δρόμων των ΗΠΑ ή προσαρμόστε τον χάρτη: πληκτρολογήστε κείμενο στο πλαίσιο με την ένδειξη "προσαρμόστε το χάρτη" ​​και στη συνέχεια κάντε κλικ στον χάρτη για να τοποθετήσετε ένα κείμενο σημάδι. Περισσότερο "

02 του 07

ΗΠΑ και διεθνείς χάρτες στο διαδίκτυο

Είτε σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι είτε απλά θέλετε να εξασκήσετε τις ικανότητες γεωγραφίας σας, υπάρχουν πολλοί μεγάλοι ηλεκτρονικοί χάρτες στον Ιστό.

Χάρτες των Ηνωμένων Πολιτειών

Χάρτες οδικών ταξιδιών

Παγκόσμια Χάρτες

03 του 07

Χάρτες παγκόσμιας ζώνης ώρας

Μάθετε τι ώρα είναι σε κάθε ζώνη ώρας στον κόσμο με τη βοήθεια του World Wide Web. Εδώ είναι μερικές συνδέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν:

04 του 07

Χάρτες Google

Μαζί με τους Χάρτες Google, πολλοί χάρτες είναι χτισμένοι στην πλατφόρμα του Google Maps.

Περισσότερο "

05 του 07

MapQuest

Ένα από τα πιο χρήσιμα sites στον ιστό είναι το Mapquest, ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε οδηγίες οδήγησης, να σχεδιάσετε ένα οδικό ταξίδι και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα συνεχόμενα τρέχοντα ιστότοπα στον ιστό, με τόνο χρήσιμων χαρακτηριστικών - συμπεριλαμβανομένων των κατευθύνσεων για τα πόδια, των άτλαντων και πολλά άλλα. Περισσότερο "

06 του 07

Βρείτε δημοπρασίες eBay κοντά σας με το AuctionMapper

Το AuctionMapper είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης που επικεντρώνεται μόνο σε δημοπρασίες eBay σε γεωγραφικές περιοχές. Η χρήση του AuctionMapper είναι εύκολη. Οι χρήστες εισάγουν απλώς τους ταχυδρομικούς τους κωδικούς για να εντοπίσουν στοιχεία που ενδεχομένως βρίσκονται κοντά τους. αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν ψάχνετε κάτι που θα ήταν δύσκολο / βαρύ για να μεταφερθούν. Περισσότερο "

07 του 07

Τοπική αναζήτηση

Ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και μηχανές αναζήτησης που κάνουν το ντεμπούτο τους σήμερα είναι εκείνες που επικεντρώνονται στην τοπική αναζήτηση, είτε πρόκειται για τοπική ακίνητη περιουσία, για τοπικές καιρικές συνθήκες, είτε για τοπικές ειδήσεις. Εδώ είναι μόνο μερικές από τις τοπικές περιοχές αναζήτησης που έχω συναντήσει τελευταία: