Τι είναι το Rapidshare;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Rapidshare έκλεισε το 2015. Αν ψάχνετε για μια καλή επιλογή για κοινή χρήση αρχείων και φιλοξενία αρχείων, δοκιμάστε το Dropbox .

Ένα από τα πιο δημοφιλή sites στον ιστό είναι αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ακούσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι το Rapidshare, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο χρησιμοποιημένους ιστότοπους φιλοξενίας αρχείων στον κόσμο.

Το Rapidshare είναι αυστηρά ένας χώρος φιλοξενίας αρχείων. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rapidshare για να βρείτε τίποτα που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες. Δείτε πώς λειτουργεί το Rapidshare:

Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο σας, θα λάβετε έναν μοναδικό σύνδεσμο λήψης και έναν μοναδικό σύνδεσμο διαγραφής. Ο σύνδεσμος λήψης μπορεί να μοιραστεί και να φορτωθεί δέκα φορές. μετά από αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό συλλέκτη (δωρεάν, μπορείτε να κερδίσετε πόντους προς τις επιλεγμένες ανταμοιβές) ή έναν Premium λογαριασμό (όχι δωρεάν). Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να στείλετε ηλεκτρονικά σε κάποιον το σύνδεσμο λήψης αρχείου απευθείας από αυτήν τη σελίδα.

Αφού μοιραστείτε τη σύνδεση λήψης αρχείου με κάποιον, θα δείτε δύο επιλογές: Ελεύθερος χρήστης και Premium User. Αν προτιμάτε να μην πληρώσετε για να κατεβάσετε το αρχείο σας (οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτήν την επιλογή), μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί Ελεύθερο χρήστη. Οι χρήστες που δεν πληρώνουν το Rapidshare πρέπει να περιμένουν από 30 έως 149 δευτερόλεπτα, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου, πριν μπορέσουν να κατεβάσουν. Οι Premium χρήστες δεν χρειάζεται να περιμένουν, ενώ έχουν και άλλα πλεονεκτήματα, όπως η ταυτόχρονη πολλαπλή λήψη.

Αυτό είναι για αυτό - και γι 'αυτό ακριβώς το Rapidshare έχει γίνει ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα sites σε όλο τον κόσμο. Είναι απλό, είναι γρήγορο και δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε πολλά στεφάνια για να φορτώσετε και να μοιραστείτε το αρχείο σας.