Η καρδιά της κάρτας "Postcard From Hallmark" Virus

Προστατεύστε τον εαυτό σας από τις φάρσες και τα μηνύματα ηλεκτρονικού "ψαρέματος"

Πριν ξεκινήσουν να εμφανίζονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα εισερχόμενά μας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι φάρσες των ιών ήταν συχνές. Μια φάρσα του ιού είναι ένα μήνυμα που φαίνεται να σας ειδοποιεί για έναν ιό που δεν υπάρχει. Το χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου "Postcard from Hallmark" του 2008. Όπως και ο προκάτοχός της, η «Εικονική Κάρτα για Σένα», περιέχει αποκαλυπτικά σημάδια μιας φάρσας για ιούς και μια σύνδεση με ένα άρθρο Snopes που έχει διατυπωθεί για να εξαπατήσει τον αναγνώστη να πιστέψει ότι η προειδοποίηση φρικιασμού είναι νόμιμη.

Δεν είναι. Ενώ υπάρχουν απάτες ευχετήριες κάρτες , δεν έχουν καμία ομοιότητα με αυτό που περιγράφεται σε αυτή τη φάρσα.

Η "Κάρτα Ταχυδρομικών Ταχυδρομείων από το Hallmark Virus" Αποκλείει Email

Αυτό το ψευδές μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτυχε κάπως έτσι:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ...

http://www.snopes.com/computer/virus/postcard.asp

Γεια σε όλους,
Ελέγξαμε Snopes (URL παραπάνω :), και είναι πραγματικό !!

Αποκτήστε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στους επαφές σας ASAP.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες. Μην ανοίγετε κανένα μήνυμα με συνημμένο με τίτλο "POSTCARD FROM HALLMARK", ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε. Είναι ένας ιός που ανοίγει μια εικόνα POSTCARD, η οποία «καίει» ολόκληρο το σκληρό δίσκο «C» του υπολογιστή σας. Αυτός ο ιός θα ληφθεί από κάποιον που έχει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα επαφών του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να στείλετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλες τις επαφές σας. Είναι προτιμότερο να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα 25 φορές από το να λάβετε τον ιό και να το ανοίξετε.

Αν λάβετε ένα μήνυμα με το όνομα POSTCARD, παρόλο που σας έχει αποσταλεί από ένα φίλο, μην το ανοίξετε. Τερματίστε αμέσως τον υπολογιστή σας.

Αυτός είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN. Έχει χαρακτηριστεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός ποτέ. Αυτός ο ιός ανακαλύφθηκε από τον McAfee χθες, και δεν υπάρχει ακόμη επισκευή για αυτό το είδος ιού. Αυτός ο ιός απλά καταστρέφει τον μηδενικό τομέα του σκληρού δίσκου, όπου διατηρούνται οι ζωτικές πληροφορίες.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Θυμηθείτε: Αν τους στείλετε σε αυτούς, θα ωφελήσετε όλες τις ΗΠΑ.

Οι φάρσες είναι σπατάλη χρόνου και χρήματος. Φροντίζουν οι φίλοι και η οικογένειά σας και δεν τις διαβιβάζετε σε άλλους. Οι φάρσες και τα ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing emails) είναι προσπάθειες να αποκτήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες των φίλων σας, ενδεχομένως για καταχρηστικούς σκοπούς που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν κλοπή ταυτότητας ή οικονομικές απώλειες.

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από φταίει και phishing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι απάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελούν μέρος της ζωής στο διαδίκτυο, αλλά μπορείτε να λάβετε μέτρα για να ελαχιστοποιήσετε την έκθεσή σας σε φάρσες και phishing .