Οι 9 Καλύτερες Εκδηλώσεις για το Android

Αυτά τα έντονα παιχνίδια θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας

Το είδος του shoot 'em up είναι γεμάτο φανταστικά παιχνίδια: είναι δύσκολο να περιορίσετε μια λίστα με τα καλύτερα σε μια χούφτα. Διαβάστε παρακάτω για μια λίστα με ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συναρπαστικά "shmups".

01 από 09

Sky Force 2014

Άπειρα όνειρα

Ο προγραμματιστής Infinity Dreams επέστρεψε στο shmup του 2004, ο οποίος προηγήθηκε της σύγχρονης εποχής του App Store του παιχνιδιού με αυτήν την επανεκκίνηση 3D. Είναι ένα υπέροχο shmup που προσφέρει υπέροχα γραφικά και πιο αργό ρυθμό από ό, τι πολλές συμμετοχές σε αυτόν τον κατάλογο, με στόχους που σας αναγκάζουν να παίζετε καλά. Εάν διαθέτετε συσκευή Android TV, σας συνιστούμε να παίζετε την επέτειο του Sky Force - το παιχνίδι είναι σχεδόν το ίδιο μεταξύ των δύο πλατφορμών, αλλά η τηλεοπτική έκδοση σάς επιτρέπει να αγοράσετε το παιχνίδι εντελώς αντί για τα ξεχωριστά IAP που προσφέρει. Περισσότερο "

02 του 09

Danmaku Unlimited 2

Διασκέδαση Doragon

Ένα από τα ωραιότερα παραδείγματα των shmups των σφαίρων Ιαπωνικού στυλ, το Bullet Hell περιγράφεται ως ένα είδος παιχνιδιού όπου πρέπει να αποφύγετε μαζικές ορδές σφαίρας, αν και έχετε μια μικρή περιοχή ευπάθειας για το σκάφος σας. Αυτό είναι για το μόνο πράγμα που έχετε για εσάς. Μεγάλος αριθμός εχθρών, γιγαντιαία λέιζερ και όλες οι σφαίρες που μπορείτε να φανταστείτε ότι σας περιμένουν σε αυτό το shmup. Ω, και οι τιμές παραγωγής σε αυτό το παιχνίδι είναι δευτερεύουσες στο κανάλι. Περισσότερο "

03 του 09

Super Crossfighter

Radiangames

Αυτό το shmup σάς επιτρέπει να γυρίσετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές πλευρές της οθόνης για να πολεμήσετε, επιτρέποντάς σας να πάρετε το άλμα στους εχθρούς και να χτυπήσετε τα συγκεκριμένα αδύνατα σημεία τους. Εν τω μεταξύ, πρέπει να αναλογίσετε τα σημεία αναβάθμισής σας με σύνεση για να κυριαρχήσετε στους εχθρούς σας. Με υποστήριξη ελεγκτή για εκκίνηση, αυτό το παιχνίδι είναι ένα καταπληκτικό must-have. Περισσότερο "

04 του 09

Raiden Legacy

DotEmu

Αυτή η συλλογή από κλασικά shoot ups από το SNK είναι τέλεια παραδείγματα των ειδών παιχνιδιών που εμπνέουν σύγχρονα παιχνίδια μέχρι σήμερα. Αυτή η λειτουργία διαθέτει υποστήριξη ελεγκτή και πέντε διαφορετικούς κατόχους κερμάτων που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας για τα shmup στα όριά τους. Περισσότερο "

05 του 09

Glorkian Πολεμιστής

Παιχνίδια Pixeljam

Ο καλλιτέχνης κόμικς James Kochalka συνεργάστηκε με τον Potatoman Επιδιώκει τους Troop προγραμματιστές Pixeljam Games για να κάνει αυτό το διασκεδαστικό Galaga-esque shoot 'em επάνω που έχει τρέχει γύρω και παίρνει τα εχθρικά πρότυπα. Μία από τις βασικές διαφορές είναι ότι το παιχνίδι παίζετε ως χαρακτήρα που μπορεί να τρέξει και να πηδήξει, που έρχεται να παίξει με εχθρούς που θα σας επιτεθούν στο έδαφος. Περισσότερο "

06 του 09

Πλάσμα ουρανού

Αυτό το λαμπερό shmup ξεχωρίζει πολύ χάρη στην ποικιλία του. Έχετε όλα τα είδη των επιπέδων για να παίξετε μέσα, με διαφορετικούς σχηματισμούς, αφεντικά, και τι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει και είναι το διασκεδαστικό παιχνίδι. Περισσότερο "

07 του 09

OpenTyrian

Το Tyrian είναι ένα παιχνίδι που ήταν καλά, πολύ μπροστά από το χρόνο του. Σε μια εποχή όπου τα γυρίσματα ήταν επάνω ήταν εργαζόμενοι νομισμάτων, χαρακτήρισε μια ιστορία με διακλαδώσεις μονοπάτια, πλοία με αναβαθμίσεις, και απλά απλά μεγάλη δράση. Αυτό ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, πολύ πριν αυτά τα χαρακτηριστικά γίνουν αντιληπτά στα σύγχρονα παιχνίδια. Ο Tyrian κρατάει πολύ καλά αυτήν την ημέρα και το OpenTyrian φέρνει αυτό το κλασικό σε κινητό σε εξαιρετική μορφή, ως λιμάνι του παιχνιδιού τώρα ελεύθερου και ανοιχτού κώδικα. Περισσότερο "

08 από 09

Τραυματικός ουρανός

Mighty Games

Τα δύο τρίτα της ομάδας που έκαναν τον συνεργάτη της Crossy Road με ένα ζευγάρι άλλων δημιουργών της Αυστραλίας για να κάνουν αυτό το διασκεδαστικό shmup που πραγματικά στοχεύει σε ένα απλό ακροατήριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά ότι τα πάντα για το παιχνίδι έχουν σχεδιαστεί για να αποκτήσουν ακόμη και ανθρώπους που δεν είναι πολύ έμπειροι στο είδος για να διασκεδάζουν με αυτό. Περισσότερο "

09 του 09

Sine Mora

Ψηφιακή πραγματικότητα

Αυτή η πλάγια μετακίνηση shmup, αρχικά απελευθερωμένη στην κονσόλα και τον υπολογιστή, κάνει το δρόμο της στο Android με πλήρη υποστήριξη ελεγκτή . Θα χειρίζεστε το χρόνο και παρέχετε τεράστιο ωφέλιμο φορτίο όπλων σε γιγαντιαία αφεντικά και ορδές εχθρών. Οι τιμές παραγωγής είναι δεύτερες χάρη σε μεγάλο βαθμό από τη γένεση του παιχνιδιού στις κονσόλες, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κατάλληλη για κινητά. Περισσότερο "