Πού μπορώ να κατεβάσω τα Windows Vista;

Λήψη των Windows Vista: Επεξήχθησαν οι επιλογές σας

Έχετε χάσει το αρχικό σας DVD των Windows Vista ή χρειάζεστε τα Windows Vista σε μια μονάδα flash και μπορείτε να κατεβάσετε την εικόνα ως εικόνα ISO ;

Αν δεν έχετε τα αρχεία εγκατάστασης για τα Windows Vista και πρέπει να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά, η λήψη σίγουρα έχει νόημα ... αλλά ξανασκεφτείτε.

Πού μπορώ να κατεβάσω τα Windows Vista;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ούτε ένας εντελώς νόμιμος τρόπος για να κάνετε λήψη των Windows Vista.

Το λειτουργικό σύστημα των Windows Vista δεν πωλήθηκε ποτέ από τη Microsoft ούτε από άλλους νόμιμους λιανοπωλητές. Η ηλεκτρονική διανομή των Windows δεν ξεκίνησε μέχρι τα Windows 7 και, φυσικά, συνεχίζεται σήμερα μέσω των Windows 10 . Στην πραγματικότητα, καλή τύχη βρίσκουν ακόμα και ένα κιβώτιο αντίγραφο των Windows Vista. Μπορεί να βρείτε μερικούς ανθρώπους που πωλούν Vista στο Amazon, αλλά δεν υπάρχει συνήθως οποιοδήποτε είδος τακτικών αποθεμάτων.

Τα αντίγραφα εδώ και εκεί στα Windows Vista που μπορείτε να βρείτε για πώληση από ιστότοπους που δεν έχετε ακούσει ποτέ πωλούν πιθανώς παράνομα αντίγραφα μαζί με πλαστά ή κλεμμένα κλειδιά προϊόντος .

Λοιπόν τι κάνεις? Έχετε μερικές όχι τόσο νόμιμες επιλογές, τις οποίες θα εξηγήσουμε:

Κατεβάστε τα Windows Vista μέσω ιστότοπου Torrent

Ένας αριθμός αντιγράφων των Windows Vista σε μορφή ISO υπάρχουν επιπλέουν γύρω από διάφορα καταλόγους torrent , όλα εύκολα να αρπάξει με ένα δωρεάν πελάτη torrent . Δυστυχώς, δεν γνωρίζετε ποτέ ποια από αυτές τις λήψεις Vista είναι hacked, γεμάτη από κακόβουλο λογισμικό και άλλα θέματα που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε.

Δεν συνιστούμε να κάνετε λήψη των Windows Vista μέσω torrent.

Κατεβάστε τα Windows Vista από το GetIntoPC.com

Ένα site, το GetIntoPC.com , φιλοξενεί εκδόσεις 64-bit και 32-bit των Windows Vista σε μορφή ISO, έτοιμο για λήψη: Windows Vista Home Premium Δωρεάν Λήψη ISO 32-Bit 64-Bit

Όσο μπορούμε να πούμε, αυτά είναι καθαρά (χωρίς κακόβουλα προγράμματα), τέλειες εικόνες ISO των δύο εκδόσεων των Windows Vista Home Premium.

Είναι αμφίβολο ότι η Microsoft έχει συγχωρήσει ρητά τη φιλοξενία αυτών των λήψεων των Windows Vista, αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ. Θα χρειαστείτε ακόμα ένα έγκυρο κλειδί προϊόντος για να το εγκαταστήσετε, πράγμα που πραγματικά πληρώνετε όταν πληρώνετε για μια έκδοση των Windows.

Μην κάνετε λήψη των Windows Vista, αντικαταστήστε το αντί

Μια άλλη επιλογή, αν οι παραπάνω ιδέες δεν είναι ορεκτικές (συμφωνούμε), είναι να ζητήσετε την αντικατάσταση του DVD των Windows Vista από τη Microsoft ή τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

Εάν αγοράσατε εσείς ένα αντίγραφο σε συσκευασία των Windows Vista, όπως και από ένα κατάστημα στην πόλη ή από έναν ηλεκτρονικό λιανοπωλητή, ίσως έχετε την τύχη να ζητήσετε ένα δίσκο αντικατάστασης απευθείας από τη Microsoft. Επικοινωνήστε με την ομάδα συμπληρωματικών ανταλλακτικών της Microsoft και εξηγήστε την κατάστασή σας.

Εάν αγοράσατε τον υπολογιστή σας με προεγκατεστημένα τα Windows Vista, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας για να αντικαταστήσετε ένα Vista DVD ή τουλάχιστον ένα δίσκο επαναφοράς. Έχετε την ημερομηνία αγοράς σας, το κλειδί προϊόντος Vista (πιθανώς τοποθετημένο σε αυτοκόλλητο στον υπολογιστή σας) και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχετε για τον υπολογιστή σας έτοιμη πριν καλέσετε.

Πώς να αποκτήσετε τα Windows Vista σε μια μονάδα Flash

Τελευταίο, αλλά αν μη τι άλλο, εάν έχετε στην πραγματικότητα το DVD εγκατάστασης των Windows Vista, αλλά ενδιαφέρεστε απλώς να το αποκτήσετε σε μια μονάδα flash, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Vista σε έναν υπολογιστή με αυτόν τον τρόπο, παρακαλούμε να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη των Vista για να κάνετε Αυτό.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows 7 από USB για βοήθεια. Ναι, η διαδικασία λειτουργεί και για τα Windows Vista.