Σειριακά κλειδιά και κωδικοί εγκατάστασης για το λογισμικό

Τα σειριακά κλειδιά για προγράμματα λογισμικού, που ονομάζονται ακριβέστερα κλειδιά προϊόντος ή κλειδιά εγκατάστασης , απαιτούνται για να εγκαταστήσετε σχεδόν οποιοδήποτε δημοφιλές πρόγραμμα λογισμικού.

Τα σειριακά κλειδιά ή οι κωδικοί κλειδιών απαιτούνται συχνά κατά το πρώτο μέρος της εγκατάστασης ενός προγράμματος ή μερικές φορές μετά τη χρήση ενός προγράμματος για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Τι κάνετε λοιπόν όταν δεν μπορείτε να βρείτε αυτόν τον ειδικό κωδικό εγκατάστασης αλλά πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα;

Πού μπορώ να βρω σειριακά κλειδιά και κωδικούς εγκατάστασης για το λογισμικό μου;

Χωρίς αμφιβολία, ένα βασικό πρόγραμμα εύρεσης - ένα ειδικό είδος εργαλείου λογισμικού - είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε εάν χάσετε ένα σειριακό κλειδί για ένα από τα προγράμματα λογισμικού σας, εφ 'όσον είναι ακόμα εγκατεστημένο ή πρόσφατα.

Τα προγράμματα εύρεσης κλειδιού προϊόντος είναι εργαλεία λογισμικού που πραγματοποιούν αυτόματη αναζήτηση στον υπολογιστή σας για τα σειριακά κλειδιά που είναι αποθηκευμένα στο μητρώο των Windows ή αλλού στον υπολογιστή σας.

Για παράδειγμα, όταν εγκαταστήσατε το λειτουργικό σας σύστημα και άλλο λογισμικό, τα κλειδιά προϊόντος που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των εγκαταστάσεών τους αποθηκεύτηκαν, πιθανώς κρυπτογραφημένα, μέσα σε ένα συγκεκριμένο κλειδί μητρώου .

Ανατρέξτε στη λίστα Προγράμματα λογισμικού για το Free Product Key Finder για μια ταξινομημένη και αναθεωρημένη συλλογή αυτών των πολύ εύχρηστων εργαλείων, τα οποία είναι δωρεάν για λήψη, εγκατάσταση και χρήση.

Τώρα, μπορείτε να κοιτάξετε με το χέρι στο μητρώο για τα περιοδικά και να εγκαταστήσετε τα κλειδιά μόνοι σας, αλλά μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τα βρείτε. Όχι μόνο αυτό, τα αποθηκευμένα κλειδιά είναι συνήθως κρυπτογραφημένα, καθιστώντας έτσι ό, τι σκάβετε εκεί εντελώς άχρηστο ούτως ή άλλως.

Τα περισσότερα προγράμματα εντοπισμού κλειδιών προϊόντος σχεδιάστηκαν αρχικά για να βρουν τους σειριακούς αριθμούς και τους κωδικούς κλειδιών για λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 10, 8, 7, Vista, κ.λπ., αλλά πολλά από αυτά βρίσκουν σειριακά και κλειδιά για πολλά άλλα προγράμματα, , τα βιντεοπαιχνίδια και πολλά άλλα.

Τι θα συμβεί αν το πρόγραμμα που λείπει το σειριακό κλειδί δεν εγκατασταθεί πια;

Ακόμα κι αν σκέφτεστε ή γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα που χάσατε το κλειδί δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα από τα εργαλεία εύρεσης κλειδιού προϊόντος υψηλότερης βαθμολογίας στη λίστα μας.

Μερικές φορές , ένα πρόγραμμα θα αφήσει τα κλειδιά μητρώου που περιέχουν το σειριακό κλειδί του προγράμματος αυτού στο μητρώο, ακόμη και μετά την κατάργησή του, γι 'αυτό αξίζει να το δοκιμάσετε. Αυτό δεν συμβαίνει συνήθως όταν το πρόγραμμα αφαιρέθηκε με ένα ειδικό πρόγραμμα απεγκατάστασης λογισμικού , αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε.

Αν αυτό δεν λειτουργεί, αφήνετε να σκάβετε γύρω από το κιβώτιο που εισήγαγε το λογισμικό, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνοδεύει τη λήψη κλπ.

Τι εάν δεν μπορώ ακόμα να βρω τον κώδικα εγκατάστασης που έχω μετά;

Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο, η μόνη νόμιμη επιλογή σας είναι να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο του προγράμματος.

Στην αναζήτησή σας για βοήθεια με χαμένα σειριακά κλειδιά, πιθανότατα θα συναντήσετε εργαλεία πυρόλυσης λογισμικού, προγράμματα keygen ή ίσως ακόμη και λίστες ελεύθερων κωδικών κλειδιών , εκεί για τη λήψη.

Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι κανένας από τους πόρους αυτούς δεν είναι νόμιμοι τρόποι απόκτησης κλειδιών εγκατάστασης ή άλλου μοναδικού κώδικα που αποσκοπεί στην προστασία των προγραμμάτων από την πειρατεία.

Ο μόνος νόμιμος τρόπος εγκατάστασης του λογισμικού είναι η χρήση ενός έγκυρου κώδικα εγκατάστασης που αποκτάται μέσω νόμιμης αγοράς του προγράμματος λογισμικού.