Μετατόπιση παραδειγμάτων με ασύρματη περιαγωγή: Δωρεάν έναντι αμοιβής

Παίρνετε δωρεάν περιαγωγή με τον φορέα σας; Αυτός ο οδηγός διευκρινίζει την κατάστασή σας

Ακριβώς όπως τα πρόσθετα λεπτά πέρα ​​από το επίδομα του σχεδίου σας, η ασύρματη περιαγωγή ήταν ένα δαπανηρό ορυχείο ξηράς για τους καταναλωτές και ένα παραδεισένιο χρυσωρυχείο για τους μεταφορείς.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου έχετε περισσότερες επιλογές από ποτέ, το δολάριο κινητής τηλεφωνίας σας είναι πιο πολύτιμο για τους μεταφορείς από ποτέ άλλοτε.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν κάνει παραχωρήσεις που δεν ήταν πρόθυμοι να κάνουν στο παρελθόν για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν την επιχείρησή σας.

Το τοπίο για την ασύρματη περιαγωγή έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια σε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ως αλλαγή στυλ.

Παρά τη σημαντική αλλαγή, τα οφέλη για τους καταναλωτές δεν έχουν διαφημιστεί καλά από τους μεταφορείς και δεν έχουν τεκμηριωθεί καλά στον Τύπο.

Αυτό που ήταν μια επικίνδυνη ακριβά συναγερμός στο κινητό σας τηλέφωνο σε πολλές περιπτώσεις έχει γίνει πλέον δωρεάν. Η διεθνής περιαγωγή, ωστόσο, τυπικά κοστίζει ανά λεπτό και μπορεί να είναι αρκετά ακριβός.

Έτσι, πώς ξέρετε αν ο μεταφορέας σας προσφέρει δωρεάν περιαγωγή και εάν το σχέδιό σας έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα; Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στο τελευταίο με την ασύρματη περιαγωγή (ή κάλυψη εκτός δικτύου) για τον συγκεκριμένο μεταφορέα σας.

Τι είναι η Περιαγωγή;


Προτού προχωρήσουμε στην πολιτική περιαγωγής στον φορέα σας, ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα τι ακριβώς είναι η ασύρματη περιαγωγή και τι σημαίνει για εσάς.

Ενώ ο όρος "περιαγωγή" προέρχεται από την τεχνολογία GSM (η οποία χρησιμοποιείται από την T-Mobile και την AT & T ), έτσι μπορεί να εφαρμοστεί στην τεχνολογία CDMA (η οποία χρησιμοποιείται από τις Sprint , Verizon Wireless και Virgin Mobile). Είπε απλά ότι η περιαγωγή είναι όταν χρησιμοποιείτε πύργο κινητής τηλεφωνίας που δεν ανήκει στον μεταφορέα κινητής τηλεφωνίας σας.

Μπορείτε να σκεφτείτε την περιαγωγή ως εξής: Πείτε ότι ο μεταφορέας σας είναι Sprint και βρίσκεστε σε μια περιοχή με ασθενές σήμα. Πείτε ότι μεταβαίνετε στην περιαγωγή (είτε αυτόματα είτε μη αυτόματα) για να βελτιώσετε το σήμα σας, επειδή η Verizon Wireless, για παράδειγμα, έχει ισχυρότερη κάλυψη εκεί.

Όταν κάνετε περιαγωγή, χρησιμοποιείτε προσωρινά έναν πύργο της Verizon Wireless ενώ ο κύριος φορέας σας εξακολουθεί να είναι ο Sprint. Η Sprint και η Verizon Wireless χειρίζονται τις πολυπλοκότητες χρέωσης για εσάς.

Δεδομένου ότι κανένας μεταφορέας δεν έχει τέλεια κάλυψη παντού, οι αερομεταφορείς χρεώνουν συμφωνίες περιαγωγής με άλλους για να βοηθήσουν στην κάλυψη των κενών κάλυψης.

Το κινητό σας θα κάνει συνήθως μια αποτελεσματική δουλειά να σας λέει όταν πετάτε. Πολλά κινητά τηλέφωνα έχουν ακόμη και "φρουρούς περιαγωγής".

Ένας τέτοιος φρουρός σας εμποδίζει να περάσετε απρόσεκτα στην περιαγωγή εάν δεν θέλετε να υποβάλετε τέτοιες χρεώσεις. Πολλά τηλέφωνα σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε μόνο το δίκτυο του φορέα σας, μόνο σε περιαγωγή ή μπορείτε να αλλάζετε αυτόματα μεταξύ των δύο βάσει των οποίων έχει το ισχυρότερο σήμα.

Είναι δωρεάν το περιαστικό σας;

Η περιαγωγή κοστίζει 30 έως 40 λεπτά ανά λεπτό. Η περιαγωγή περιλαμβάνει την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων και τη χρήση υπηρεσιών δεδομένων εκτός του δικτύου του μεταφορέα σας.

Τα τέλη περιαγωγής μπορούν να αυξηθούν γρήγορα. Υπάρχει ίσως κανένας εφιάλτης κινητού τηλεφώνου πιο κακός από το να περιμένετε το μηνιαίο σας νομοσχέδιο να είναι, για παράδειγμα, $ 50 αλλά ένα χτυπά το χέρι σας στο κεφάλι σας στα 200 δολάρια. Ίσως χρεώσατε δαπανηρές αμοιβές για να μεταβείτε στο επίδομα του σχεδίου σας, σε επιπλέον μηνύματα κειμένου, σε λεπτά περιαγωγής ή σε χρεώσεις δεδομένων.

Όταν πρόκειται για περιαγωγή, μπορείτε να εξοικονομήσετε μια πιθανώς εξερράγη αρτηρία με την εξουσιοδότηση με την τρέχουσα πολιτική περιαγωγής του μεταφορέα σας. Η παρακάτω λίστα περιγράφει τις πολιτικές περιαγωγής για τους μεγάλους φορείς κινητής τηλεφωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο οδηγός καλύπτει τις πολιτικές περιαγωγής για την Sprint , την Verizon Wireless , την AT & T , την T-Mobile , την προπληρωμένη ασύρματη φορητή συσκευή Boost Mobile , τον απεριόριστο ασύρματο φορέα Cricket Wireless , τον απεριόριστο ασύρματο μεταφορέα MetroPCS και τον φορητό ασύρματο φορέα Virgin Mobile Pay- As -you-Go.

  1. Sprint: Διαβάστε την απλοποιημένη πολιτική περιαγωγής Sprint .
  2. Verizon Wireless: Διαβάστε την απλοποιημένη πολιτική περιαγωγής της Verizon Wireless στο.
  3. AT & T: Διαβάστε την απλοποιημένη πολιτική περιαγωγής AT & T.
  4. T-Mobile: Διαβάστε την απλοποιημένη πολιτική περιαγωγής T-Mobile .
  5. Ενθάρρυνση κινητής τηλεφωνίας: Διαβάστε την απλοποιημένη πολιτική για την ενίσχυση της περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας .
  6. Cricket Wireless: Διαβάστε την απλοποιημένη πολιτική ασύρματης περιαγωγής για το Κρίκετ .
  7. Virgin Mobile: Διαβάστε την απλοποιημένη πολιτική της Virgin Mobile για την περιαγωγή.
  8. MetroPCS: Διαβάστε την απλοποιημένη πολιτική περιαγωγής του MetroPCS .