Απεριόριστα ασύρματα: Πολιτική ασύρματης περιαγωγής MetroPCS

Η ασύρματη περιαγωγή στο MetroPCS κοστίζει 19 λεπτά ανά λεπτό

Σε αντίθεση με την περίπτωση με άλλους μεγάλους ασύρματους μεταφορείς στις ΗΠΑ, το MetroPCS (το οποίο αποτελεί μέρος της T-Mobile ) δεν είναι ελεύθερο και απεριόριστο . Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Το MetroPCS δεν χρησιμοποιεί την τυπική γλώσσα "περιαγωγής" για τη δική του περιαγωγή . Αντ 'αυτού, μάρκες περιαγωγής του ως TravelTalk . Σε αντίθεση με την Verizon Wireless , την Sprint , την AT & T και την T-Mobile, το MetroPCS δεν είναι ένας πραγματικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας σε εθνικό επίπεδο.

Χρεώσεις περιαγωγής MetroPCS

Το MetroPCS χρεώνει τα λεπτά περιαγωγής του σε επίπεδη τιμή 19 σεντ ανά λεπτό όταν βρίσκεστε εκτός περιοχής κάλυψης του MetroPCS.

Το Cricket Wireless , το οποίο επίσης δεν είναι πραγματικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας σε εθνικό επίπεδο, προσφέρει δωρεάν ορισμένα λεπτά περιαγωγής για δύο σχέδια. Στη συνέχεια τα πωλεί σε προσιτή τιμή πέρα ​​από αυτά τα λεπτά ή à la carte σε σχέδια χωρίς περιαγωγή minutes.With Cricket Wireless, για παράδειγμα, 120 λεπτά περιαγωγής θα σας κοστίσει $ 15. Με το MetroPCS, τα ίδια 120 λεπτά περιαγωγής θα σας κοστίζουν $ 22.80.

Οι πελάτες της MetroPCS μπορούν να αγοράσουν διεθνή σχέδια για να αποφύγουν τις χρεώσεις περιαγωγής. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα μηνιαίο σχέδιο World Calling, Canada Unlimited ή Mexico Unlimited για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως (με την επιλογή World Calling) απεριόριστη κλήση σε σταθερά σε περισσότερες από 75 χώρες και 200 ​​λεπτά σε κινητά σε επιλεγμένες χώρες.

Σημαντικές λεπτομέρειες για τη διεθνή περιαγωγή της MetroPCS

Δείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της MetroPCS International Roaming για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το διεθνές πρόγραμμα περιαγωγής του MetroPCS.

Τα κυριότερα σημεία του ToS περιλαμβάνουν:

Χάρτης κάλυψης του MetroPCS

Ο χάρτης κάλυψης του MetroPCS και οι ζώνες του TravelTalk είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο. Μπορείτε να φιλτράρετε αυτόν τον χάρτη για να εμφανίσετε μόνο το TravelTalk και άλλους τύπους κάλυψης.

Όταν είστε εγγεγραμμένοι σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου , η αποστολή μηνυμάτων είναι ελεύθερη και απεριόριστη σε μια περιοχή περιαγωγής (ή TravelTalk) με το MetroPCS.