Αναθεώρηση: Ακουστικά V-MODA Crossfade LP

Τα ακουστικά V-MODA Crossfade LP προσφέρουν ήχο πλήρους μεγέθους

- Μια ενημερωμένη έκδοση του Crossfade LP έχει κυκλοφορήσει από την παρούσα αναθεώρηση. Ελέγξτε τις σκέψεις μου στην ανασκόπηση μου V-MODA Crossfade M-100

Τα σημερινά μικρά, ελαφρά ακουστικά είναι ωραία και όλα. Μερικές φορές, όμως, πρέπει να έχετε ένα ωραίο σύνολο ακουστικών πλήρους μεγέθους για να βγείτε έξω.

Τα νέα ακουστικά Crossfade LP της V-MODA έρχονται σε τρεις γεύσεις: Phantom Chrome, White Pearl και Gunmetal Black. Αλλά τα πιο πρόσφατα ακουστικά πλήρους μεγέθους της V-MODA παρέχουν απόλυτη απόδοση; Διαβάστε παρακάτω για το lowdown στο high-end Crossfade LP.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εξαιρετικός ήχος: Το V-MODA Crossfade LP διαθέτει καθαρό, καθαρό ήχο με υγιή παστίλισμα μπάσων για τους λαούς που τους αρέσουν οι ρυθμοί τους να έχουν κάποια επιπλέον άνεση. Η ποιότητα των μπάσων είναι επίσης καλή, σε αντίθεση με το να είναι λασπώδες, επιτρέποντας στα τριψήφια και τα midtones να λάμψουν ακόμα χωρίς να τα πνίξουν. Αυτά τα ακουστικά λαμπερά όταν συνδυάζονται με έναν εξαιρετικό παίκτη που έχει επιλογές ισοσταθμιστή, επιτρέποντας στους χρήστες είτε να έχουν ρυθμίσεις μπάσων που μπορούν κυριολεκτικά να μασάνουν το κεφάλι σας είτε σε ένα πιο χαμηλό φάσμα συχνοτήτων για αυτούς που προτιμούν να μην ασχοληθούν με την εμβοή αργότερα ΖΩΗ.

Άνετο και άνετο: Όποιος πάλεψε ποτέ με άσχημα τοποθέτηση ακουστικών γνωρίζει πολύ καλά πόσο κακό μπορεί να κάνει ακόμα και τα καλύτερα ακουστικά ακουστικά φαίνονται μέτρια. Ευτυχώς, η τοποθέτηση δεν αποτελεί πρόβλημα με το Crossfade LP. Η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει άνετα και με ασφάλεια σε διάφορα μεγέθη κεφαλής και δεν μπορεί εύκολα να γλιστρήσει ή να πέσει.

Φαίνεται ωραία και συμπαγής: Η αισθητική μπορεί να είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα, αλλά μου αρέσει το σχεδιασμό του V-MODA Crossfade LP. Το Crossfade LP αποφεύγει το χονδροειδές, πλαστικό βαρέως σχεδιασμό από τους κατασκευαστές ακουστικών όπως το Skullcandy και πηγαίνει για μια καθαρότερη, πιο κομψή εμφάνιση που αναμιγνύει δέρμα, μέταλλο και πλαστικό - ιδανικό για περισσότερους, "ώριμους" λαούς που δεν μπορούν πλέον να πάρουν μακριά με φθορά φανταχτερό, edgier γρανάζι. Ταυτόχρονα, οι κηλίδες των μεταλλικών τόνων δίνουν στα ακουστικά αρκετή ακρίβεια, ώστε να μην μοιάζουν με ακουστικά σχεδιασμένα για granddads. Η κατασκευή είναι επίσης σταθερή και δεν αισθάνεται φθηνή.

Εύχρηστο τηλεχειριστήριο: Οι χρήστες που χρησιμοποιούν τη σειρά προϊόντων "i" της Apple θα αποκτήσουν κάποια επιπλέον λειτουργικότητα από το Crossfade της V-MODA με τη μορφή μίνι τηλεχειριστηρίου. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να αναπαράγει και να θέτει σε παύση τα τραγούδια, να προχωρεί προς τα εμπρός και προς τα πίσω και να ρυθμίζει την ένταση. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί ακόμη και με το iPad, παρά το γεγονός ότι το tablet δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των επίσημα υποστηριζόμενων συσκευών. Όπως και το V-MODA Remix Remote, η ένταση ήχου αυξάνει ή μειώνει τα δικά του ειδικά κουμπιά ενώ το κουμπί κλήσης επίσης διπλασιάζεται ως κουμπί παράκαμψης - προς τα εμπρός αν κάνετε διπλό κλικ και πίσω αν κάνετε κλικ τρεις φορές. Το τηλεχειριστήριο φιλοξενεί επίσης ένα μικρόφωνο που λειτουργεί με συσκευές iPhone 3GS "και νεότερες". Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό σημαίνει και το iPhone 4, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω με ένα. Το μικρόφωνο και το κουμπί κλήσης λειτουργούν επίσης με νεότερα τηλέφωνα BlackBerry.

Επιπλέον: Το V-MODA Crossfade LP έρχεται με μια ανθεκτική θήκη που αθλείται από εξωτερικό περίβλημα και από εσωτερική επένδυση υφάσματος. Η συσκευή έρχεται επίσης με δύο αποσπώμενα, ενισχυμένα με Kevlar καλώδια που μπορεί να μην σταματήσουν μια σφαίρα, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να σας εξοικονομήσουν από τις φθαρμένες καλωδιώσεις. Περιλαμβάνεται και μια κονσόλα μεγέθους μεγέθους για συσκευές αναπαραγωγής MP3 όπως το iPod και μια μεγαλύτερη υποδοχή για οικιακά στερεοφωνικά συστήματα. Οι τακτοποιημένοι φρικιέρες θα εκτιμήσουν επίσης το συνοδευτικό πανί καθαρισμού, ειδικά δεδομένου ότι η ωραία μεταλλική περιποίηση τείνει να προσελκύει δακτυλικά αποτυπώματα.

CONS

Καλωδιακή σύνδεση: Αυτό είναι μακράν η μόνη μεγάλη μου ασχολείται με το τι είναι διαφορετικά μια εξαιρετική συσκευή. Κάποια στιγμή πρέπει μερικές φορές να ολοκληρώσω με το αποσπώμενο καλώδιο και την υποδοχή των ακουστικών για να βρω μια ιδανική σύνδεση, αλλιώς θα καταλήξω με πολύ ευχάριστη ποιότητα μουσικής με αδύναμα φωνητικά. Στην πραγματικότητα, σκέφτηκα ότι είχα είτε μια ελαττωματική συσκευή είτε ανέστρεψα τις ρυθμίσεις EQ στην αρχή μέχρι να καταλάβω ότι το καλώδιο δεν συνδεόταν σωστά. Η στρέβλωση τείνει να λύσει εύκολα το πρόβλημα, αλλά μπορεί να είναι ήπια ενοχλητική και με κάνει να αναρωτιέμαι αν θα χειροτερέψει μετά το χρόνο.

Μη οικουμενικό τηλεχειριστήριο: Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα μικρό πρόβλημα, αλλά το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί με όλες τις συσκευές, όπως ένα Sansa Clip , για παράδειγμα. Στη συνέχεια, η συσκευή αναφέρει σαφώς ότι είναι κατασκευασμένη για iPod και iPhones. Επίσης, ενώ το τηλεχειριστήριο μπορεί να μην λειτουργεί με όλες τις συσκευές, εξακολουθεί να λειτουργεί ως κανονικό ακουστικό και εξακολουθεί να ακούγεται καλό ανεξάρτητα από τη συσκευή.

Τιμή: Στα 249,99 δολάρια, το V-MODA Crossfade LP είναι αρκετά ακριβό, αν και δεν είναι ακόμα τόσο ακριβό όσο κάποια από τα ακουστικά του high-end.

ΚΛΕΙΣΙΜΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ

Όταν πρόκειται για το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των ακουστικών - η ποιότητα του ήχου - το Crossfade LP της V-MODA σίγουρα προσφέρει. Τόσο πολύ ώστε να είναι δύσκολο για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί αποθέματα ακουστικών iPod για να επιστρέψει μόλις δώσει στο Crossfade LP μια δοκιμή.

Προφανώς, αυτά τα ακουστικά απευθύνονται σε μια αγορά υψηλότερου βαθμού, οπότε είναι ένας βασικός καθοριστικός παράγοντας για το κατά πόσον η συσκευή είναι ιδανική για εσάς. Αλλά αν ψάχνετε ειδικά για ένα high-end performer που ακούγεται υπέροχο και ταιριάζει άνετα στην εκκίνηση, τότε το V-MODA Crossfade είναι σίγουρα αξίζει να εξεταστεί.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη λήψη των ακουστικών , το Crossfade LP εξακολουθεί να είναι ισχυρό. Επιπλέον, το ζήτημα του καλωδίου που ανέφερα προφανώς συμβαίνει όταν η σύνδεση αντιστραφεί, έτσι ώστε η σωστή σύνδεση με τα ακουστικά να διορθώσει το πρόβλημα. Πρόσφατα, έχω χρησιμοποιήσει το Crossfade σε συνδυασμό με ένα Astro MixAmp 5.8 κατά την παρακολούθηση ταινιών ή παίζοντας παιχνίδια και είναι σχεδόν σαν να έχετε ένα φορητό σύστημα ήχου surround στα αυτιά σας. Σχετικά με το μόνο ζήτημα που έχω παρατηρήσει είναι κάποιες ρωγμές στα μαλλιά κοντά στις εσωτερικές βίδες ακριβώς πάνω από τα κύπελλα των αυτιών (όπου δείχνει τους αριστερούς και δεξιούς δείκτες). Συνολικά, όμως, το Crossfade έχει αποδώσει πολύ, γι 'αυτό αναβαθμίζω τώρα το σκορ μου από 4 αστέρια σε 4,5 αστέρια.