Συμβουλές για το Titanfall 2, που θα σας κάνουν τον κυβερνήτη

Γίνετε ένας με τον Τιτάνα σας.

Το νεοεμφανιζόμενο shooter πρώτου προσώπου Respawn Entertainment, Titanfall 2, κάνει τα κύματα για τους αυστηρούς ελέγχους και την ταχύτητα ελιγμών. Αυτό το παιχνίδι είναι μια διαφορετική φυλή από το Battlefield 1 όμως. Το Titanfall 2 επικεντρώνεται σε πολύ μικρότερους, πιο σφιχτά επικεντρωμένους χάρτες και gameplay και θα πρέπει να είστε γρήγοροι στα δάκτυλα των ποδιών σας ή να παγιδεύεστε κάτω από το τιτάνιο.

Αυτές οι συμβουλές Titanfall 2 θα σας προετοιμάσουν για μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια παιχνιδιού FPS που διατίθενται στην αγορά αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο θα σας διδάξουμε πώς να αναλάβετε άλλους πιλότους, αλλά θα μάθετε επίσης πώς να αντιμετωπίσετε έναν εχθρό Τιτάνα εάν είστε με τα πόδια. Πάρτε προσοχή και θα είστε κύριος πιλότος σε χρόνο μηδέν.

01 από 08

Χρησιμοποιήστε την ικανότητα ελιγμών σας

Στο Titanfall 2 ο χειριστής σας είναι εξοπλισμένος με ένα jumpsuit που σας επιτρέπει να εκτελέσετε απάνθρωπα άθλια ακροβατικά. Ως αποτέλεσμα, το επίπεδο λειτουργίας στο έδαφος σας θέτει σε σημαντικό μειονέκτημα όταν αντιμετωπίζετε άλλους πιλότους. Πρέπει να γίνεστε ταχύτεροι και πιο δύσκολο να χτυπήσετε όταν χρησιμοποιείτε το jumpsuit σας για να τρέχετε κατά μήκος των τοίχων ή διπλό άλμα σε απίστευτα ύψη.

Για να ξεκινήσετε κατά μήκος ενός τείχους, απλά πρέπει να τρέξετε προς αυτό και να πηδήσετε και θα αρχίσετε να τρέχετε αυτόματα κατά μήκος του. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, θα αρχίσετε να πέφτετε από τον τοίχο, αλλά αυτό είναι όπου το σύστημα κίνησης του Titanfall 2 πραγματικά μπαίνει στο παιχνίδι. Εάν τρέχετε τοίχο και έχετε έναν άλλο τοίχο στην περιοχή στην αντίθετη πλευρά της οποίας τρέχετε, μπορείτε να μεταβείτε στον άλλο τοίχο και να συνεχίσετε να τρέχετε τοίχο. Παίρνετε επίσης ταχύτητα όταν κάνετε αυτόν τον ελιγμό, οπότε η καλύτερη μέθοδος μετακίνησης σας τρέχει κατά μήκος των τοίχων και πηδώντας εμπρός και πίσω μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τοιχοποιία για να κλιμακώσετε σε νέα ύψη, χρησιμοποιώντας τους τοίχους σαν ελικοπέδες.

Μπορεί να χρειαστεί κάποιο να συνηθίσει, αλλά το τρεχούμενο τείχος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του να είσαι αποτελεσματικός πολεμιστής στο Titanfall 2. Όχι μόνο ανοίγει νέα μέρη του χάρτη για εσάς που δεν θα μπορέσεις να φτάσεις αλλιώς, και η απρόβλεπτη λειτουργία του τοίχου σας κάνει επίσης έναν πολύ πιο δύσκολο στόχο να χτυπήσετε.

02 από 08

Ρυθμίστε πολλαπλά φορτία ανάλογα με την κατάσταση

Στο Titanfall 2 μπορείτε να δημιουργήσετε μια πληθώρα διαφορετικών φορτίων τόσο για τον Τιτάνα όσο και για τον πιλότο σας. Συνήθως οι αντιστοιχίσεις στην πλειοψηφία των τρόπων παιχνιδιού ακολουθούν ένα καθορισμένο μοτίβο, με την εκκίνηση της μάχης ως μόνο πιλότος εναντίον πιλότου. Καθώς ο αγώνας προχωράει, οι παίκτες θα γεμίσουν τα μετρητά του Τιτάνα και στη συνέχεια το γιγάντιο μέχας θα αρχίσει να βρέχει πάνω από το χάρτη.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιτύχετε ισορροπία με τα φορτία σας. Πρέπει να παραμείνετε σίγουρα αντιπάλτουλα με το φορτίο του πιλότου σας, αλλά θα θελήσετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να καταστρέψετε έναν Τιτάνα αν σας αγκαλιάσει. Με το φορτίο του Τιτάνα, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το πετάξετε έξω με άλλους Τιτάνες, φροντίζοντας όμως οι πιλότοι να μην επιβιβαστούν στον Τιτάνα σας και να τον καταστρέψουν. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου την μάχη με τους πιλότους και τους Τιτάνες όταν επιλέγετε το φορτίο σας και μόλις συνηθίσετε σε κάθε χάρτη θα θέλετε να προσαρμόσετε τα φορτία για το στυλ της μάχης σε κάθε περιοχή.

03 του 08

Παίξτε σύμφωνα με τη λειτουργία παιχνιδιού σας

Κάθε λειτουργία παιχνιδιού στο Titanfall 2 έχει τους δικούς του ιδιαίτερους στόχους και θα πρέπει να προσαρμόσετε ανάλογα. Ένα ενιαίο playstyle δεν θα σας κάνει καθολικά καλές στο παιχνίδι, γι 'αυτό θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις που θα σας κάνουν αποτελεσματικούς στους στόχους σας.

Καταγράφοντας τη σημαία, θα θελήσετε να δημιουργήσετε ένα φορτίο που να δίνει έμφαση στην ταχύτητα και την ευελιξία, ώστε να μπορείτε να συλλάβετε τη σημαία των εχθρών ή να προλάβετε τον εχθρό και να τα βγάλετε έξω προτού να καταγράψουν τη δική σας. Το ίδιο ισχύει και για το τελευταίο Titan Standing, επειδή ακόμα και αν ο Τιτάνας σας έχει εξαλειφθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταχύτητα και την ευελιξία σας για να αποκτήσετε ζωτικής σημασίας μπαταρίες στους Τιτάνες των υπόλοιπων συμπαίκτες σας.

Για δωρεάν-για-όλους, θα θέλετε συνήθως ένα φορτίο που υπερέχει στην εξάλειψη των εχθρικών πιλότων όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι ώστε να μην πιάνονται σε ένα crossfire. Ο τρόπος τριβής είναι παρόμοιος, αλλά με τον εχθρικό AI να περιπλανάται, ίσως θελήσετε να προσθέσετε ένα μανδύα στον εξοπλισμό σας, οπότε ο εχθρός Ο γρύλος που παίρνει potshots δεν δίνουν τη θέση σας μακριά.

Παρόλο που πιθανώς θα επιλέξετε ένα ή δύο τρόπους παιχνιδιού ως το αγαπημένο σας και θα κολλήσετε μαζί τους τις περισσότερες φορές, παίζοντας όλα αυτά θα καταλήξουν να σας κάνει έναν πιο στρογγυλεμένο παίκτη. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά slots για loadouts, έτσι θα έχετε περισσότερο από αρκετό χώρο για να προσαρμόσετε ένα για κάθε λειτουργία παιχνιδιού.

04 του 08

Κάθε όπλο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες

Με την πρώτη ματιά, πολλά από τα όπλα στο Titanfall 2 μοιάζουν παρόμοια, οπότε ίσως να μην ενδιαφέρεστε αν χρησιμοποιείτε L-STAR ή X-55 Devotion. Ωστόσο, καθώς παίζετε ολοένα και περισσότερο, θα συνειδητοποιήσετε ότι το L-STAR δεν χρειάζεται να φορτωθεί ξανά, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος υπερθέρμανσης και το X-55 Devotion ξεκινά με χαμηλή πυρκαγιά, αλλά σταδιακά αυξάνει πυρκαγιά σε ένα από τα ταχύτερα πυροβόλησε στο παιχνίδι.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με τις χειροβομβίδες. Ενώ μια καλά χρονομετρημένη Frag Grenade μπορεί να πάρει μια ομάδα εχθρικών πιλότων έξω και μπορεί να μαγειρευτεί για να εκραγεί σε αντίκτυπο, δεν κάνει καθόλου τίποτα στους Τιτάνες. Arc Grenades blind Titans και αναισθητοποιούν πιλότους, αλλά δεν κάνουν καμία βλάβη. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν μεταφέρετε αναποτελεσματικά όπλα και να πειραματιστείτε μαζί τους για να βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε χρόνο να ισοπέχετε ένα όπλο που δεν σας αρέσει.

05 του 08

Παίξτε την καμπάνια

Σε αντίθεση με το πρωτότυπο, το Titanfall 2 έχει μια μεγάλη εκστρατεία για έναν παίκτη. Καθώς περνάτε από την εκστρατεία, θα συναντήσετε όλα τα όπλα και τον εξοπλισμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο multiplayer, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσετε σε ένα λιγότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον προτού δώσετε στο multiplayer ένα whirl.

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα φορτία του Τιτάν που θα χρησιμοποιήσετε στην εκστρατεία. Ενώ τα πιλοτικά όπλα διαφέρουν πολύ, ενώ παίζετε ως πιλότος, θα χρησιμοποιείτε ακόμα τα ίδια όργανα ελέγχου και έχετε πολλές από τις ίδιες ικανότητες. Ωστόσο, με το Titan, διαφορετικά φορτία μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ διαφορετικούς ελέγχους και δυνατότητες. Ορισμένα φορτία του Τιτάνα υπερέχουν ως κοντινοί ή αμυντικοί αγώνες, ενώ άλλοι είναι μεγάλης εμβέλειας και καθαρά επιθετικοί. Η συνηθισμένη χρήση αυτών των φορτώσεων απαιτεί χρόνο και το καλύτερο μέρος για να το κάνετε είναι στην καμπάνια με έναν παίκτη, όπου θα έχετε πολλούς ελεγχόμενους από την AI Τιτάνες για να πολεμήσετε.

06 του 08

Μη φοβάστε τους εχθρικούς Τιτάνες

Στο multiplayer, εάν παίζετε ως πιλότος, είναι εύκολο να εκφοβιστείτε από το μέγεθος και την αγριότητα ενός εχθρού Titan. Αυτό είναι με βάσιμους λόγους, ένας Τιτάνας μπορεί πρακτικά να χτυπήσει ένα χτύπημα έναν πιλότο και τα πιλοτικά σας όπλα δεν θα είναι κοντά σε έναν αγώνα του Τιτάνα.

Ωστόσο, ακόμη και ως πιλότος, μπορείτε να πέσετε έναν Τιτάνα. Αν χρησιμοποιείτε ένα MGL στο φορτίο σας, οι μαγνητικές χειροβομβίδες θα επιδιώξουν έναν Τιτάνα όσο εσείς σκοπεύετε προς την κατεύθυνσή του. Αυτό μειώνει την ανάγκη σας για ακρίβεια σχεδόν στο μηδέν, ενώ ως πολύ μικρότερος στόχος μπορείτε να τρέξετε κύκλους γύρω από τον Τιτάνα και πάπια σε κάλυψη ενώ το χτυπάτε με χειροβομβίδες.

Εάν μπορείτε να φτάσετε αρκετά κοντά, μπορείτε επίσης να ανεβείτε στον εχθρό του Τιτάνα. Εάν είναι επιτυχής, θα μπορείτε να αφαιρέσετε την μπαταρία της, κάτι που θα την αποδυναμώσει. Αν έχετε ένα δεύτερο επιτυχημένο σκάφος, μπορείτε να πετάξετε μια χειροβομβίδα και να την καταστρέψετε αμέσως. Λάβετε υπόψη, όμως, ότι ένα από τα προνόμια του Τιτάνα προκαλεί ένα Τίτανο να εκραγεί σε μια πυρηνική φωτιά όταν καταστραφεί, οπότε αν το έχετε επιβιβαστεί, θα πεθάνετε κι εσείς.

07 του 08

Να έχετε υπόψη σας το οπτικό σας αποτύπωμα

Το να παραμείνετε κρυμμένοι και να επισημάνετε άλλους είναι ένα μεγάλο μέρος της διαμονής σας ζωντανές στο Titanfall 2. Κανονικά πιλότοι επισημαίνονται όταν βρίσκονται στο όραμά σας, καθιστώντας τους εύκολο να εντοπιστούν και να σκοτωθούν. Υπάρχουν όμως ικανότητες που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τους πιλότους έξω από την άμεση όρασή σας και μερικές που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε κρυμμένοι, ακόμα και με απλό βλέμμα.

Ένα από τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο φορτίο του πιλότου σας είναι το Pulse Blade. Αυτό το μαχαίρι ρίψης στέλνει παλμούς σόναρ που θα σας οδηγήσουν σε εχθρούς στο εύρος των αποτελεσμάτων του. Το μειονέκτημα σε αυτό όμως είναι ότι το Pulse Blade αποκαλύπτει επίσης την τοποθεσία σας και αυτή των φίλων σας. Το αντίθετο από το Pulse Blade είναι η Συσκευή Cloaking. Αυτό το στοιχείο σας δίνει μια σύντομη περίοδο αορατότητας, η οποία σας επιτρέπει είτε να υποχωρήσετε από τους εχθρούς που προσπαθούν να σας βγάλουν έξω είτε να πάρετε την πτώση σε κάποιον που παρακολουθείτε.

Ο μανδύας έχει επίσης μια αδυναμία, όμως, αν κάνετε διπλό άλμα ενώ είστε κρυμμένοι, θα αφήσετε ένα ίχνος εξάτμισης και οι εχθροί θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να σας εντοπίσουν. Επίσης, η εκτόξευση σας αποκλείει αυτόματα, οπότε πρέπει να περιμένετε τον τέλειο χρόνο για να πυροβολήσετε.

08 από 08

Ο Τιτάνας είναι ο συνεργάτης σας

Όταν καλείτε τον Τιτάνα σας, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να επιβιβαστείτε στον Τιτάνα και να τον χειριστείτε χειροκίνητα, ή μπορείτε να τον αφήσετε να ενεργήσει από μόνος του είτε ως μάχιμος συνεργάτης είτε ως απόσπαση της προσοχής, ώστε να μπορείτε να βγάλετε έναν εχθρό με τα πόδια.

Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά είναι έγκυρες επιλογές και, σε κάποιο σημείο, όλοι θα είναι αποτελεσματικοί. Ο Τιτάνας είναι ο συνεργάτης σας και είναι εκεί για να σας βοηθήσει να καταστήσετε την πιο αποτελεσματική μονάδα μάχης που μπορείτε να είστε.

Μείνετε παγωμένοι!

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και είστε σίγουροι για τη βελτίωση του παιχνιδιού σας για πολλούς παίκτες. Το Titanfall 2 είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από το πρόσφατο Battlefield 1 και αν έρχεστε από αυτό το παιχνίδι, σιγουρευτείτε ότι αλλάζετε το μυαλό σας προς ένα πιο εύχρηστο σετ. Ευτυχισμένο κυνήγι, πιλότο!