Κατάχρηση - Δωρεάν παιχνίδι PC

Πληροφορίες και συνδέσεις λήψης για παιχνίδι παιχνιδιών χωρίς κατάχρηση

Κατάχρηση Λήψη συνδέσμων

→ AllGamesAtoZ.com
→ AcidPlay
→ BestOldGames.net

Σχετικά με την κατάχρηση του δωρεάν παιχνιδιού υπολογιστή

Η κατάχρηση είναι ένα παιχνίδι με πλατφόρμα δράσης με ένα μεμονωμένο σύστημα ελέγχου. Η τυποποιημένη κίνηση στην Κατάχρηση ελέγχεται με τα πλήκτρα βέλους του πληκτρολογίου, ενώ το ποντίκι χρησιμοποιείται για να στοχεύσει και να πυροβολήσει το όπλο σας. Αυτά ήταν αρκετά μοναδικός μηχανικός παιχνιδιών για ένα παιχνίδι πλατφόρμας και ο χρόνος που απελευθερώθηκε. Η κατάχρηση απελευθερώθηκε αρχικά το 1994 από την Electronic Arts και είναι ένα sci-fi παιχνίδι που τέθηκε το έτος 2009. Σε αυτό παίρνουν οι παίκτες το ρόλο του Νικ Βρέννα, ένας αιχμάλωτος αιχμάλωτος αιχμάλωτος που έχει φυλακιστεί σε μια φυλακή όπου το προσωπικό εκτελεί ιατρικά πειράματα σε φυλακισμένους. Ωστόσο, αυτά τα πειράματα έχουν πάει τρομερά λάθος και έχουν μετατρέψει όλους τους κρατούμενους, με εξαίρεση τον Νικ, σε μεταλλάξεις. Οπλισμένος με πυροβόλο λέιζερ, ο Νικ προσπαθεί όχι μόνο να ξεφύγει από τη φυλακή αλλά και να σταματήσει τη μετάλλαξη από την εξάπλωση στον έξω κόσμο.

Εκτός από τους ελέγχους που έχουν ήδη αναφερθεί, το παιχνίδι περιλαμβάνει την καταπολέμηση διαφόρων τύπων μεταλλάξεων και κάποιες αρκετά βασικές λύσεις παζλ. Ο πηγαίος κώδικας του παιχνιδιού κυκλοφόρησε λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του από την αρχική εταιρία ανάπτυξης Crack dot com και έχει περάσει από μια σειρά από θύρες που περιλαμβάνουν Linux, Mac, Wii Homebrew Amiga OS4 και iOS ports. Οι σύνδεσμοι λήψης για την ελεύθερη έκδοση του Abuse για υπολογιστή είναι λεπτομερείς παρακάτω. Παρόλο που το παιχνίδι δεν είναι μέρος των κορυφαίων παιχνιδιών πλατφορμών του δωρεάν λογισμικού μου, έλαβε θετικές κριτικές κατά την απελευθέρωση και έχει συγκεντρώσει ως επί το πλείστον θετικές κριτικές για τους ιστότοπους φιλοξενίας τρίτου μέρους.

Κατάχρηση Λεπτομέρειες Παιχνιδιού

Είδος: Πλατφόρμα
Θέμα: Sci-Fi
Άδεια χρήσης: Δωρεάν λογισμικό
Misc: Δωρεάν έκδοση του εμπορικού παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τον αρχικό πηγαίο κώδικα.
Λήψη αρχείου: 3.1MB

Παιχνίδια όπως η κατάχρηση

Τα παιχνίδια πλατφόρμας και τα πλατφόρμες παιχνιδιών πλατφόρμας κυλίωσης είναι ειδικά ένα από τα πιο δημοφιλή είδη παιχνιδιών και είναι τα πιο κατάλληλα για gamers όλων των ηλικιακών ομάδων. Άλλοι δημοφιλείς τίτλοι πλατφόρμας που προσφέρουν δράση γεμάτο παιχνίδι που βρέθηκαν στην Κατάχρηση περιλαμβάνουν το άλμα πλατφορμών Icy Tower , το κλασικό Super Mario Forever και το βραβευμένο Spelunky . Όλα αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν κάποια μεγάλη εθιστική και εύκολο να μάθουν το παιχνίδι και είναι επίσης εντελώς δωρεάν για να κατεβάσετε και να παίξετε.