Τα 8 καλύτερα προϊόντα καθαρισμού Tech να αγοράσουν το 2018

Διατηρήστε τις συσκευές σας καθαρές και λειτουργικές

Ο καθαρισμός είναι κάτι που όλοι πρέπει να κάνουμε από καιρό σε καιρό. Είναι ένα γεγονός της ζωής που τα πράγματα γίνονται βρώμικα - και αυτό περιλαμβάνει τα αγαπημένα σας τεχνολογικά προϊόντα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Αλλά πώς μπορείτε να φρεσκάρετε την πολύτιμη τεχνολογία σας χωρίς να την καταστρέψετε ή να την τηγανίσετε; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού τεχνολογίας για να καθαρίσετε τα ηλεκτρονικά σας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφικών μηχανών, smartphones, οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεις και πολλά άλλα.

Πρέπει να καθαρίσετε μια λειασμένη οθόνη ή φακό; Προσπαθώντας να σκουπίσετε τη σκόνη γύρω από την αγαπημένη σας τηλεόραση μεγάλης οθόνης ή να καθαρίσετε μια διαρροή δίπλα στον υπολογιστή σας; Αυτά τα ευπροσάρμοστα και φιλικά προς τον προϋπολογισμό υφάσματα καθαρισμού μικροϊνών είναι απλά το εργαλείο για την εργασία. Αυτά τα μαλακά ρούχα δεν θα γρατζουνίζουν τις οθόνες ή τα γυαλιά ούτε αφήνουν ραβδώσεις ή σημάδια και είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού όλων των ειδών εξοπλισμού ηλεκτρονικών. Κάθε πακέτο έρχεται με τέσσερα πανιά 12 x 12 ιντσών, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε μερικούς στο χέρι στο σπίτι ή να ποπώσετε ένα στην τσέπη, την τσάντα ή την τσάντα κάμερας. Επιπλέον, αυτά τα πανιά είναι πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγορά σας με την πάροδο του χρόνου.

Εάν διαθέτετε πολύ εξοπλισμό τεχνολογίας που διαθέτει λεπτούς φακούς ή οθόνες όπως κάμερες, κάμερες, κιάλια ή ακόμα και μικροσκόπια και τηλεσκόπια, τα καθαριστικά φακών Care Care πρέπει να βρίσκονται στο κιτ καθαρισμού. Αυτά τα βολικά ξεχωριστά τυλιγμένα μαντηλάκια μπορούν να είναι ένα lifesaver για τους φωτογράφους ή τους βιντεογράφους, ειδικά αν βρίσκεστε σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία προσπαθώντας να πετύχετε ένα καταπληκτικό σουτ ή ακριβώς για να ξεκινήσετε μια ζωντανή ροή από μια ειδική εκδήλωση, όταν παρατηρήσετε ένα μουντό φακό. Η απαλή σύνθεση χωρίς αμμωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ακόμη και σε φακούς με αντιανακλαστική επίστρωση χωρίς να αφήνει γρατζουνιές, ραβδώσεις ή άλλα υπολείμματα. Αρκετά μικρά για να γλιστρήσει στην τσέπη σας, αυτά τα βολικά μαντηλάκια μπορούν απλά να πεταχτούν μακριά αφού τελειώσετε μαζί τους.

Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, το smartphone σας πηγαίνει παντού μαζί σας. Ως συνεχής συντρόφός σας, το τηλέφωνό σας είναι πιθανόν εκτεθειμένο σε πολλή σκόνη, βρωμιά, βρωμιά, μικρόβια και άλλα αβλαβή ρύπους. WHOOSH! Το Cleaner Screen έχει ειδικά σχεδιασμένο μη τοξικό τύπο, ιδανικό για καθαρισμού οθονών για όλα τα είδη ηλεκτρονικών όπως τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, tablet και ειδικά smartphones. Η άοσμη φόρμουλα είναι απαλλαγμένη από αλκοόλη και αμμωνία, έτσι ξέρετε ότι θα είναι εξαιρετικά απαλό στα αγαπημένα σας προϊόντα τεχνολογίας. Αυτό το κιτ έρχεται με ένα εύχρηστο μπουκάλι ψεκασμού WHOOSH! Γυαλί οθόνης και ένα αντι-μικροβιακό πανί μικροϊνών έξι ίντσας για να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε.

Αποκτήστε λάμψη χωρίς ραβδώσεις σε κάθε οθόνη και επιφάνεια στην συλλογή σας με το Stixx Ultimate Screen Cleaner Kit. Αυτό το μη τοξικό και άοσμο διάλυμα καθαρισμού είναι ασφαλές για χρήση σε υπολογιστές, πληκτρολόγια, φορητούς υπολογιστές, οθόνες αφής, tablet, τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών και τηλέφωνα. Sticky ελεγκτές; Απομακρυσμένη Grimy; Dusty τηλεοπτική οθόνη; Το καθαριστικό οθόνης Stixx, το οποίο είναι αλκοολούχο, αμμωνιακό και χωρίς φωσφορικά άλατα, μπορεί να φροντίσει όλα αυτά τα τεχνολογικά προϊόντα και πολλά άλλα. Απλά εφαρμόστε ένα σπρέι στο αναλώσιμο μαλακό ύφασμα μικροϊνών που δεν αφήνει χνούδι και σκουπίστε απαλά τα ηλεκτρονικά σας - λίγο αργότερα.

Πάρτε το πληκτρολόγιό σας πραγματικά καθαρό με αυτό το pop-up φλιτζάνι Cyber ​​Clean. Η κολλώδης ουσία που μοιάζει με λάσπη παίρνει ψίχουλα, σκόνη, καθώς και άλλα βρωμιά από τα τηλεχειριστήρια, τα τηλέφωνα, τις κονσόλες παιχνιδιών, τους αριθμομηχανές ή τα ηχεία - και είναι πολύ ειλικρινά πολύ διασκεδαστικό να παίζεις μαζί ενώ τακτοποιείς. Αυτή η έκδοση έρχεται με ένα φρέσκο ​​άρωμα λεμονιού και είναι εύκολο να μεταφερθεί στο φορητό κύπελλο. Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε για να φρεσκάρετε οικιακά αντικείμενα όπως κουμπιά πόρτας, διακόπτες φωτισμού, κοσμήματα, συσκευές ή αεραγωγοί. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τις θύρες USB του υπολογιστή σας ή τις θύρες φόρτισης της φωτογραφικής μηχανής ή του τηλεφώνου σας.

Εάν έχετε εργαστεί ποτέ σε εργαστήριο ή γιατρό, ίσως ήδη γνωρίζετε KimTech KimWipes. Παντού σε περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας, αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα μαντηλάκια γίνονται για να απομακρύνουν απαλά το υγρό ή τη σκόνη από τα πιο ευαίσθητα επιστημονικά και τεχνικά όργανα, επιφάνειες και φακούς. Εξαιρετικά προσιτό και εύχρηστο, η Kimtech ισχυρίζεται ότι αυτά τα μαντηλάκια απορροφούν 18% περισσότερο νερό και απορροφούν νερό 24% ταχύτερα από άλλα παρόμοια μαντηλάκια. Τα χαμηλά χνούδια και τα χαμηλά εκχυλίσματα καθιστούν αυτές τις κορυφαίες επιλογές στη λίστα μας για όσους εργάζονται με επαγγελματικό επιστημονικό ή τεχνικό εξοπλισμό.

Εάν έχετε ήδη ενταχθεί στο κίνημα της εικονικής πραγματικότητας με το δικό σας ακουστικό στο σπίτι, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να φανταστείτε τη φαντασία σας με ένα μουντζουρισμένο ακουστικό. Αυτά τα μαντηλάκια καθαρισμού προ-υγρανθέντων φακών Zeiss είναι εξαιρετικά μεγάλα για να έχετε στο χέρι, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην εξερεύνηση χωρίς περισπασμούς. Αυτά τα μαντηλάκια χωρίς χνούδι αφαιρούν απαλά τα δακτυλικά αποτυπώματα, τη σκόνη, το λάδι και τα λεκέδες χωρίς να αφήνουν ραβδώσεις ή υπολείμματα. Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, απλώς τα πετάξετε στα σκουπίδια. Αυτές είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον καθαρισμό γυαλιών ηλίου ή γυαλιών ηλίου, καθώς είναι απαλλαγμένες από αμμωνία και δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα ή αρώματα που μπορεί να ερεθίσουν ευαίσθητα μάτια.

Ψάχνετε για μια μεγάλη ιδέα δώρου για τον φίλο σας που είναι φιλικός προς την τεχνολογία; Αυτά τα ασύρματα μαντηλάκια στο Rosemary Peppermint είναι ένας γρήγορος, εύκολος και αναζωογονητικός τρόπος για να καθαρίσετε κινητά τηλέφωνα, PDA, tablet και φορητούς υπολογιστές. Κάθε φορητό πακέτο διαθέτει 12 ταχείας ξήρανσης, μη ραβδωτά και μη διαβρωτικά μαντηλάκια ιδανικά για την απομάκρυνση βρωμιάς, βρωμιάς και μικροβίων από ευαίσθητες ηλεκτρονικές επιφάνειες. Είναι εύκολο να ρίξετε αυτά τα μαντηλάκια σε μια τσάντα μεταφοράς, τσάντα ή τσάντα για πάνες για γρήγορες εκκαθαρίσεις ενώ ταξιδεύετε ή απλώς ως μέρος της καθημερινής ζωής. Ελέγξτε έξω τα ροφήματα από ρόδι και πράσινο τσάι αγγούρι και αγοράστε και μερικά για τον εαυτό σας, επίσης - καμία κρίση από εμάς, αν θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα καθαρό, ωραίο μυρωδιά smartphone.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .