Τα 8 Best Breathalyzers να αγοράσουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι επιτρέπετε νόμιμα να φτάσετε στο τιμόνι

Όταν βγαίνετε στην πόλη και έχετε καλό χρόνο, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να νομίζετε ότι είστε σε καλύτερη κατάσταση οδήγησης από ότι στην πραγματικότητα. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να προσδιορίσετε γρήγορα πόσο ασφαλής είναι να οδηγείτε, χάρη στην αυξανόμενη δημοτικότητα των φορητών συσκευών αναπνοής. Με τα αποτελέσματα των δοκιμών που μπορούν να επανέλθουν σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα και ακόμη και έναν τρόπο να συνδεθούν απευθείας με το smartphone σας, αυτά τα breathalyzers μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά στον καθορισμό του εάν ή όχι πίσω από τον τροχό είναι ένας καλός τρόπος για να τερματίσετε ένα βράδυ λάβετε υπόψη ότι το νόμιμο όριο και στις 50 πολιτείες είναι 0,8%). Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τα καλύτερα αναπνευστήρες που θα αγοράσετε σήμερα.

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αναπνευστήρες στην αγορά, ο BACtrack S80 Pro Tester έχει πλήρη έγκριση από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ. Με τη μέτρηση των 2,3 x 0,8 x 4,8 ίντσες, η χρήση τεχνολογίας αισθητήρων καυσίμου επιτρέπει στο S80 να παράγει αποτελέσματα αναπνευστήρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Η ενεργοποίηση της δοκιμής είναι μια λειτουργία με ένα πάτημα που επιτρέπει ακρίβεια μεταξύ 0,0000 και 0,4000% BAC (Blood Alcohol Content) και λειτουργεί καλά ακόμη και για τους δοκιμαστές που την χρησιμοποιούν επανειλημμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι αισθητήρες κυψελών καυσίμου σημαίνουν ότι το S80 μπορεί να διαρκέσει χιλιάδες δοκιμές και υποστηρίζεται από εγγύηση ενός έτους. Απαιτεί βαθμονόμηση μόνο μία φορά κάθε 365 ημέρες.

Με δυνατότητα ανάληψης των προηγουμένων αποτελεσμάτων των δοκιμών σας, το BACtrack Trace είναι ένα άλλο standout φορητό αναπνευστήρα. Το Trace θεωρείται πολύ καλά για ένα πορτοφόλι ή τσέπη στα 4,2 x 1,9 x 0,6 ίντσες και θεωρείται από τους χρήστες για την τεχνολογία αισθητήρων και την απίστευτη ακρίβεια που μπορεί να σκοράρει οπουδήποτε μεταξύ 0,000 έως 0,4000 BAC. Το Trace και η λειτουργία του με ένα πάτημα τροφοδοτούνται από δύο μπαταρίες AAA και παρέχουν ώρες χρήσης. κάθε δοκιμή διαρκεί μόλις 15 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Η ενσωματωμένη μνήμη επιτρέπει στο Trace να καταγράφει και να αποθηκεύει τις τελευταίες 10 μετρήσεις BAC για μεταγενέστερη αναφορά από τον χρήστη. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα επίπεδα προειδοποίησης που ρυθμίζονται από τον χρήστη, τον συνεχή έλεγχο θερμοκρασίας και ένα σύστημα αντλίας αναπνοής μίνι σωληνοειδών.

Ενώ τα περισσότερα φορητά όργανα αναπνοής χρειάζονται βαθμονόμηση μία φορά το χρόνο που απαιτεί την αποστολή τους για εξυπηρέτηση, το AlcoMate Premium AL7000 εισήγαγε την τεχνολογία PRISM για αυτο-βαθμονόμηση. Οι χρήστες του AL7000 μπορούν να αντικαταστήσουν τη μονάδα αισθητήρα από μόνοι τους και να επιστρέψουν πίσω στην χρήση της τετραψήμενης οθόνης LCD με λειτουργία με ένα πλήκτρο. Powered από δύο μπαταρίες AA, το AL700 μετρά ένα εξαιρετικά φορητό 4 x 2 x 0,8 ίντσες και έρχεται με βαλίτσα υψηλής χωρητικότητας και προσαρμογέα αυτοκινήτου σε περίπτωση που χρειαστεί να επαναφορτίσετε εν κινήσει. Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ και το Ναυτικό των ΗΠΑ, η ακρίβεια του AL700 είναι ευρέως επαίνεσα από τις κριτικές του Amazon.

Συμπαγής και επαναφορτιζόμενη, το BACtrack Mobile Smartphone Breathalyzer είναι ένα μυστικό για τον χρήστη που θέλει κάτι που συνδέεται άμεσα με το smartphone του. Συμβατό με συσκευές Android και iOS, το BACtrack προσφέρει ακρίβεια αστυνομίας που τροφοδοτείται από τον αισθητήρα κυψελών καυσίμου της εταιρείας που μεταβαίνει στο τρίτο δεκαδικό ψηφίο. Ασύρματη σύνδεση με το smartphone σας, το BACtrack θα εκτιμήσει επίσης τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψετε το BAC σας στο 0,00%, ώστε να είστε ασφαλείς στην οδήγηση.

Επιπλέον, η εφαρμογή BACtrack iOS συνεργάζεται με το Apple Watch για να βλέπετε αποτελέσματα απευθείας στον καρπό σας και στο smartphone σας ταυτόχρονα. Μετρώντας 1,8 x 0,6 x 2,8 ίντσες σε μέγεθος, το BAC συνδέεται μέσω Bluetooth και προσφέρει μια ρύθμιση απορρήτου για να αποτρέψει οποιονδήποτε να δει τα αποτελέσματά σας. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το BACtrack προσθέτει τη δυνατότητα να μοιράζονται τις αναγνώσεις ιδιωτικά μέσω μηνύματος κειμένου σε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας μαζί με φωτογραφίες, τοποθεσία και ώρα.

Με τη βοήθεια τριών μπαταριών ΑΑΑ, ο δοκιμαστής Oasser Portable Alcohol είναι ένα γρήγορο εργαλείο για χρήση και είναι εξαιρετικά φορητό σε 4,3 x 0,8 x 2,4 ίντσες. Με δυνατότητα ανίχνευσης BAC μεταξύ 0.01 και 0.2% BAC, ο Oasser προσφέρει άμεση ειδοποίηση αν ανιχνεύσει αν το BAC είναι πολύ υψηλό για να πάρει πίσω από τον τροχό. Παρόλο που σας υποδεικνύει ότι περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά μετά το τελευταίο σας ποτό, τα αποτελέσματα της δοκιμής επανέρχονται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ενεργοποιείτε μέχρι να εμφανιστεί το ακριβές αποτέλεσμα BAC. Η προηγμένη τεχνολογία ημιαγωγών εξασφαλίζει την ακρίβεια και, με μία λειτουργία με κουμπιά, η ρύθμιση του Oasser για δοκιμή διαρκεί δευτερόλεπτα. Έρχεται με τέσσερα ακουστικά και διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας απενεργοποιώντας αυτόματα μετά από τρία λεπτά χωρίς δραστηριότητα.

Μην αφήσετε την τιμή του AlcoMate Revo TS200 Professional να σας αποτρέψει. Το AlcoMate αξίζει κάθε δεκάρα. Η τεχνολογία PRISM της εταιρείας μετράει μια σχεδόν ασυναγώνιστη ακρίβεια που έχει κερδίσει τους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα. Το TS2000 ξεχωρίζει από το πλήθος επειδή δεν χρειάζεται να σταλεί για την αντικατάσταση του αισθητήρα, αφού το AlcoMate επιτρέπει στους ιδιοκτήτες TS200 να πραγματοποιήσουν τη δική τους αλλαγή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ανασηκώνοντας τον παλιό αισθητήρα και βγάζοντας τον νέο αισθητήρα. Έχει εγκριθεί από το Τμήμα Μεταφορών, το Ακτοφυλακή των ΗΠΑ και το Ναυτικό των ΗΠΑ για ακρίβεια (+/- 0.005 στα 0,10 γραμμάρια ανά deciliter)

Μετρώντας 5,5 x 1,9 x 0,8 ίντσες, ο ψηφιακός αναπνευστήρας Aoxin Professional είναι απαραίτητος για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό ισχυρής ακρίβειας και φιλικής προς το πορτοφόλι τιμολόγησης. Η λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού ταιριάζει με τον συμπαγή σχεδιασμό και έρχεται με αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να ταιριάζει με τα πέντε από τα 10 ακροφύσια που περιλαμβάνει το Aoxin. Ακριβώς με ένα BAC μεταξύ 0,05 και 0,5%, το Aoxin δηλώνει ακόμη ότι η ακρίβειά του είναι αρκετά ισχυρή ώστε να ανιχνεύει εάν μια θηλάζουσα μητέρα έχει ασφαλές επίπεδο BAC για να αντλήσει για ένα παιδί.

Με τρία μπαταρίες AAA, το Aoxin κλείνει αυτόματα πέντε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αρκετά δυνατή ώστε να διαρκεί μέχρι και 200 ​​δοκιμές συνολικά. Με χρόνο απόκρισης μικρότερο των πέντε δευτερολέπτων, η Aoxin συνιστά στους δοκιμαστές να περιμένουν τουλάχιστον 20 λεπτά μετά το τελευταίο ποτό για τα πιο ακριβή αποτελέσματα.

Ο φορητός αναπνευστήρας AlcoHAWK PT500 εξασφαλίζει ακρίβεια από 0,000 έως 0,4000% BAC και διαθέτει ακουστικές και οπτικές προειδοποιήσεις οι οποίες προειδοποιούν τον ελεγκτή αν δεν βρίσκονται σε καμία κατάσταση για να φτάσουν στο τιμόνι. Η ακρίβεια ενισχύεται από τη συμπερίληψη αισθητήρων κυψελών καυσίμου που πληρούν τα πρότυπα του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ και έχουν σχεδιαστεί για να διαρκέσουν πάνω από 1.000 περιπτώσεις χρήσης πριν απαιτήσουν επαναβαθμονόμηση. Διαθέσιμο με 10 ακροδέκτες ακριβώς έξω από το κουτί, η εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LCD προσθέτει μια οπίσθια οθόνη για απολύτως κανένα περιθώριο σφάλματος ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Powered από δύο μπαταρίες AA, το PT500 μπορεί να διαρκέσει εκατοντάδες χρήσεις πριν απαιτήσει την αντικατάσταση της μπαταρίας, ενώ η εγγύηση ενός έτους προσθέτει την ηρεμία.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο καθημερινών προσφορών


Αποκάλυψη: Στο γραφείο μας, οι ειδικοί συγγραφείς μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν προσεγμένες και συντακτικά ανεξάρτητες κριτικές για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .