Το 8 Best Golf Tech να αγοράσει το 2018

Εδώ είναι τι χρειάζεστε για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας

Εάν θέλετε να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ σας, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε χιλιάδες για ακριβά μαθήματα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να ενισχύσετε το παιχνίδι σας. Γνωρίστε καλύτερα την ταλάντευση, την πορεία σας και πού πρέπει να βελτιώσετε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία αυτής της λίστας. Είτε θέλετε έναν εύκολο τρόπο να καταγράψετε την κούνια σας είτε απλά θέλετε να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση για το πράσινο, υπάρχει ένα στοιχείο που μπορεί να σας βοηθήσει.

Αποκτήστε την ακρίβεια των πλεονεκτημάτων με το Bushnell White Hybrid GPS / Laser Rangefinder, έναν τρόπο υψηλής τεχνολογίας για να καθορίσετε πόσο μακριά βρίσκεται η τρύπα. Το Rangefinder παρέχει πλήρη έγχρωμη προβολή έως και 1.000 ναυπηγείων, συμπεριλαμβανομένων των bunkers, του πράσινου και του pin. Η απόσταση είναι ακριβής εντός τριών ναυπηγείων, καθιστώντας εύκολο τον προσδιορισμό της λέσχης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την εξάλειψη του χρόνου περπατώντας την πορεία για να καθορίσετε πόσο μακριά βρίσκεται η τρύπα. Η προστιθέμενη απόδοση εξοικονομεί άφθονο χρόνο, καθιστώντας τους γύρους μικρότερο και πιο ευχάριστο. Η συσκευή λειτουργεί επίσης ως GPS, με περισσότερα από 30.000 μαθήματα προ-φορτωμένα για την ευκολία και την παρακολούθηση απόστασης στην πλάτη, μπροστά και στο κέντρο του πράσινου. Επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το Auto Hole Advance και η αυτόματη αναγνώριση μαθημάτων αποτελούν επιπλέον εξοικονόμηση χρόνου, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο για βελτιωμένη απόδοση και δεξιότητα.

Πάρτε μια καλύτερη αίσθηση για το πράσινο με το GolfBuddy Voice 2, ένας μετρητής εύρους ζώνης τσέπης που μετρά το πράσινο και δίνει δυναμικές αποστάσεις και σχήμα πεδίου. Η συσκευή έρχεται προ-φορτωμένη με 38.000 + μαθήματα από όλο τον κόσμο, από μικρές αγροτικές συνδέσεις με τους σταθμούς PGA Tour. Η κύρια οθόνη θα εμφανίσει την απόσταση στο κέντρο, πίσω και μπροστά από το πράσινο, με έναν βοηθό που θα σας πει ποια λέσχη θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση. Η δυναμική πράσινη προβολή δείχνει το σχήμα του πράσινου, καθώς και την προσέγγισή σας, δίνοντάς σας μια εικόνα του πουλιού. Αυτές οι πληροφορίες συμβάλλουν στη βελτίωση της ακρίβειας, της λήψης αποφάσεων και ακόμη και της μορφής, καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε την απόσταση των μονάδων δίσκου σας για να καθορίσετε τι λειτουργεί και όχι. Μπορείτε να φορέσετε τη φωνή ως βραχιολάκι, να την κολλήσετε στη ζώνη σας ή να τη συνδέσετε με την τσάντα γκολφ σας. Η χρέωση θα διαρκέσει έως και 15 ώρες, πράγμα που είναι καλό για μερικούς πλήρεις γύρους.

Ο γίγαντας GPS Garmin επέκτεινε πρόσφατα τη σειρά των ενεργών φορητών συσκευών με τη Garmin Approach S20, έναν κομψό και άνετο τρόπο για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα και τα στατιστικά σας. Το ρολόι έρχεται σε τέσσερα κομψά μοντέρνα σχέδια, όπως το λευκό, το teal, το σχιστόλιθο και το μαύρο. Η ζώνη ρολογιών που είναι πλήρως αρθρωτή και αναπνέει είναι άνετη και δεν εμποδίζει την ταλάντευση. Η λειτουργία AutoShot αναλύει γύρους και αποστάσεις λήψεων για αναλύσεις μετά το παιχνίδι που σας λένε ποιες περιοχές πρέπει να βελτιωθούν και πού υπερέχετε. Στατιστικά στοιχεία παρακολούθησης σε ενισχυμένα στατιστικά στοιχεία, όπως χτύπημα πλατφόρμων, χόρτα σε ρύθμιση και αριθμός στύλων ανά γύρο. Με την προσέγγιση Garmin S20 μπορείτε να αφήσετε το FitBit σας πίσω, επειδή αυτό το ρολόι παρακολουθεί επίσης τη δραστηριότητά σας με τη μέτρηση βημάτων, τις θερμίδες που καίει και ακόμα και την παρακολούθηση του ύπνου σας. Η προσέγγιση του Garmin S20 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ σας και να βελτιώσετε την υγεία σας.

Το Neo Ion Golf Bushnell είναι ένα άλλο εξαιρετικό ρολόι γκολφ GPS που σας προσφέρει πολύτιμα στατιστικά στοιχεία και ανάλυση για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ σας. Το ρολόι έρχεται προ-φορτωμένο με 35.000+ μαθήματα σε περισσότερες από 30 χώρες, με αυτόματη αναγνώριση πορείας και αυτόματη εκτροπή οπών για να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας. Το ρολόι περιλαμβάνει επίσης εύκολες στην ανάγνωση μπροστινές, οπίσθιες και κεντρικές αποστάσεις. Το στρογγυλό χιλιομετρητή παρακολουθεί την απόστασή σας, ενώ το ρολόι σας δίνει αποστάσεις κινδύνου και πλάτους για καλύτερη αίσθηση της πορείας. Μια μακράς διάρκειας μπαταρία διατηρεί το ρολόι να λειτουργεί για περισσότερους από τρεις πλήρεις γύρους και η σιλικόνη αθλητική ζώνη αισθάνεται άνετη σε όλες τις συνθήκες.

Το παιχνίδι Live Live Tracking είναι μια συσκευή εντοπισμού πυροβολισμών σε πραγματικό χρόνο που μπορείτε να επισυνάψετε στο τέλος του γηπέδου γκολφ σας για να στοχεύσετε σε ευκαιρίες βελτίωσης για πραγματικά άλματα στο παιχνίδι σας. Κόψτε το κόκκινο εξάρτημα στη ζώνη σας και βάλτε μια ετικέτα αισθητήρα πίεσης σε κάθε λέσχη για να πάρετε στιγμιαία δεδομένα απόδοσης που δείχνουν πόσο μακριά και πού πήγε κάθε πυροβολισμός σε κάθε τρύπα που παίζετε. Σχεδιάστε το βάρος σας στο μάθημα και αφήστε την ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού να σας συμβουλεύσει για το τι πήγε σωστά και τι χρειάζεται να εργαστείτε. Οι πληροφορίες μπορούν να ταξινομηθούν ανά λέσχη ή τρύπα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε την απόδοσή σας με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε ακόμη και να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας ή άλλους παίκτες του γκολφ με τη λειτουργία των online προκλήσεων, παρέχοντας επιπλέον κίνητρα για να συνεχίσετε να βελτιώνετε.

Λάβετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με κάθε πτυχή του παιχνιδιού γκολφ σας με αυτό το εντελώς hands-free, πλήρως αυτόματο σύστημα παρακολούθησης της απόδοσης. Το Accros Golf 360 σάς επιτρέπει να συλλέγετε επαγγελματικά αναλυτικά στοιχεία PGA tour-level για να παρακολουθείτε το είδος των γνώσεων που χρειάζεστε για να φέρετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο. Το Arccos Caddy, η πρώτη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης του γκολφ, θα αναλύσει τα δεδομένα σας και θα το εκτελέσει μέσα από το πιό ολοκληρωμένο σύνολο δεδομένων γκολφ για να παράσχει πρακτικές γνώσεις σχετικά με τις επιλογές εξοπλισμού και τις πρακτικές εξάψεις. Το κιτ έρχεται με 14 υπερευαίσθητους αισθητήρες χαμηλού προφίλ με αναμενόμενη διάρκεια ζωής μπαταρίας πέντε χρόνια. Απλά συνδέστε κάθε αισθητήρα σε ένα από τα κλαμπ του γκολφ σας και το GPS 2.0 θα παρακολουθεί τις λήψεις σας σε πραγματικό χρόνο για την καλύτερη χαρτογράφηση, παρακολούθηση σκοπών και άλλα.

Πάντα επιθυμείτε να παρακολουθείτε το παιχνίδι γκολφ σας για να εντοπίσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας, αλλά δεν θέλετε να κάνετε τους φίλους σας ταινία κάθε τρύπα; Αυτό το νέο προϊόν SelfieGolf είναι η τέλεια λύση. Το Σύστημα Swing Recording αποδίδεται σε smartphones με ένα καινοτόμο σχεδιασμό με κλιπ, λειτουργώντας ως αυτοκόλλητο που μπορείτε να τοποθετήσετε στις τσάντες γκολφ σας. Η συσκευή κρατάει το τηλέφωνό σας στη θέση του και σας δίνει τη δυνατότητα να φιλτράρετε και να καταγράφετε κάθε ταλάντευση χωρίς να χτυπάτε, ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο που σας δείχνει την ταλάντευση. Ο ελαφρύς και εργονομικός σχεδιασμός είναι το τέλειο εκπαιδευτικό εργαλείο τόσο για τους ερασιτέχνες όσο και για τους επαγγελματίες, καθώς παρακολουθεί τα πάντα, από την οδήγηση μέχρι την τοποθέτηση. Η συσκευή είναι ανθεκτική και δεν θα σπάσει από την κανονική φθορά.

Εάν είχατε ποτέ το συναίσθημα πανικού όταν συνειδητοποιήσατε ότι δεν ξέρετε πού βάζετε την τσάντα γκολφ σας, τότε θα εκτιμήσετε αμέσως την αξία του Tile Mate. Ο βέλτιστος πωλητής Bluetooth βοήθησε τους ανθρώπους να βρουν τα πάντα από τα κλειδιά τους μέχρι τα κλαμπ του γκολφ, χάρη στην παρακολούθηση GPS και το Bluetooth. Απλά σπρώξτε το Tile Mate στην τσάντα γκολφ σας και ξεκουραστείτε εύκολα. Αν οι λέσχες σας βρίσκονται σε κοντινή έως μεσαία απόσταση, τότε ένα δυναμικό δαχτυλίδι θα σας οδηγήσει στα τιμαλφή σας. Η εφαρμογή Tile Mate θα σας βοηθήσει να βρείτε την τσάντα σας εάν την αφήσατε μακριά. Ο εντοπιστής GPS θα σας ενημερώσει για το πού ήσαστε τελευταία στο εύρος των συλλόγων σας και η κοινότητα Tile Mate θα σας ενημερώσει αν βλέπουν τους συλλόγους σας στην εφαρμογή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .