Δωρεάν Βιβλία μέσω της Βιβλιοθήκης δανεισμού του Kindle Owners 'Amazon

01 από 03

Η βιβλιοθήκη δανειστών του ιδιοκτήτη του Kindle Amazon

Η Βιβλιοθήκη δανειστών ιδιοκτήτες Kindle επιτρέπει στα μέλη του Amazon Prime να δανειστούν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο ανά μήνα δωρεάν. Εικόνα © Amazon

Πείτε τι θα κάνετε σχετικά με τα δεινά του καπιταλισμού. Αλλά όταν πρόκειται για επιχείρηση ελεύθερης αγοράς, ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα.

Αφού ο Barnes & Noble εντατικοποίησε το παιχνίδι του στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες και τους πολέμους των δισκίων, η Amazon ανέβασε το ante εναντίον του αντιπάλου της μέσω της υπηρεσίας Kindle Owners 'Lending Library. Η κίνηση θα αποδειχθεί ότι είναι μια από τις πολλές επιθετικές ενέργειες της Amazon, η οποία επίσης ξεκίνησε να επεκτείνει σημαντικά τη σειρά του Kindle ώστε να περιλαμβάνει όχι μόνο ηλεκτρονικούς αναγνώστες, αλλά και tablets όπως το Kindle Fire line.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους κατόχους Kindle να δανείζονται ένα βιβλίο κάθε φορά δωρεάν με ένα catch: πρέπει να είναι μέλη του Amazon Prime επίσης. Για τους αρχαίους, το Amazon Prime είναι ένα πρόγραμμα που παρέχεται από τον ηλεκτρονικό λιανοπωλητή για $ 79 το χρόνο. Τα προνόμια που συνοδεύουν το πρόγραμμα περιλαμβάνουν δωρεάν παράδοση διάρκειας δύο ημερών στις παραγγελίες της Amazon και απεριόριστη ροή στιγμιαίου βίντεο περίπου 13.000 ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Τώρα, η Prime μέλος έρχεται με ένα άλλο perk: ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για να δανειστεί κάθε μήνα. Η υπηρεσία επίσης δεν έχει ημερομηνίες λήξης, ώστε να μπορείτε να δανειστείτε τα βιβλία για όσο διάστημα θέλετε. Η Amazon ισχυρίζεται ότι περισσότεροι από 5.000 τίτλοι είναι διαθέσιμοι για δανεισμό μέσω της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 100 bestsellers της New York Times. Οι τίτλοι που έθιξε ο Amazon ως μέρος της βιβλιοθήκης δανειστών ιδιοκτήτες Kindle περιλαμβάνουν το "νερό για τους ελέφαντες", το "Moneyball: η τέχνη της νίκης του άδικου παιχνιδιού" και το "Fast Food Nation". Άλλοι τίτλοι που διατίθενται μέσω της υπηρεσίας περιλαμβάνουν βραβευμένο μυθιστόρημα "Το ερώτημα Finkler, βιβλία με κίνητρα όπως" Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων ", βιογραφίες και απομνημονεύματα όπως το" Confidential Kitchen "και το βραβευμένο με το βραβείο Pulitzer δουλεύουν σαν" Guns, Germs, and Steel ".

Η υπηρεσία διατίθεται μέσω του καταστήματος Kindle σε όλες τις συσκευές Kindle, όπως το Kindle 4, το Kindle Touch, το Kindle Kindle, το Kindle Fire και οι μεγαλύτεροι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Kindle. Ο δανεισμός βιβλίων είναι σχεδόν ο ίδιος σε όλες τις συσκευές, με μερικές μόνο μικρές διαφορές μεταξύ των ηλεκτρονικών αναγνωστών και των δισκίων. Για οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς μπορείτε να δανειστείτε ένα βιβλίο μέσω της Βιβλιοθήκης δανειστών των Kindle Owners, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής που έχετε, διαβάστε την επόμενη σελίδα.

02 του 03

Δανεισμός του ελεύθερου βιβλίου για Kindle Readers μέσω της βιβλιοθήκης δανειστών των ιδιοκτήτων Kindle

Πώς να δανειστείτε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για τον αναγνώστη Kindle E Ink μέσω της βιβλιοθήκης δανειστών των ιδιοκτήτες Kindle E. Εικόνα © Amazon

Για συσκευές E-Ink Kindle

Πηγαίνετε στο Kindle S έσχισε

Εκκινήστε το κατάστημα Kindle και θα δείτε μια λίστα με διάφορες κατηγορίες όπως Βιβλία, Εφημερίδες, Περιοδικά, Audible Audiobooks, Kindle Singles και η βιβλιοθήκη δανειστών ιδιοκτήτες Kindle. Προφανώς, θα θέλετε να επιλέξετε την επιλογή Βιβλιοθήκη δανειστών Kindle Owners 'Library.

Περιηγηθείτε σε επιλέξιμα βιβλία

Αφού επιλέξετε τη Βιβλιοθήκη δανειστών των Kindle Owners, θα μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια λίστα βιβλίων για να δανειστείτε. Θα γνωρίζετε ότι ένα βιβλίο είναι επιλέξιμο για δανεισμό, επειδή θα έχει ένα σήμα "Prime" που το αναγνωρίζει.

Κάντε κλικ στην καρτέλα "Δανεισμός"

Μόλις διαλέξετε ένα βιβλίο, θα δείτε τώρα την καρτέλα "Αγορά" και την καρτέλα "Δανεισμός για δωρεάν". Δεν ξέρω για σας, αλλά είναι προφανές για μένα τι κουμπί θα θελήσετε να πιέσετε για να δανειστείτε ένα βιβλίο δωρεάν (τουλάχιστον ελπίζω ότι είναι). Voila, τώρα μπορείτε να αρχίσετε να διαβάζετε το δανεισμένο βιβλίο σας.

03 του 03

Δανεισμός ενός ελεύθερου βιβλίου στη Kindle Fire μέσω της βιβλιοθήκης δανειστών των ιδιοκτήτων Kindle

Πώς να δανειστείτε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο στο tablet Kindle Fire μέσω της Βιβλιοθήκης δανειστών των Kindle Owners. Εικόνα © Amazon

Για δισκία Kindle

Πηγαίνετε στο Kindle Fire Store

Εκκινήστε το κατάστημα Kindle στο tablet Kindle Fire και κάντε κλικ στο "Δείτε όλες τις κατηγορίες ..." Αυτό θα φέρει μια λίστα με διάφορες κατηγορίες όπως βιβλία, Kindle Singles, Kindle Newsstand, New & Noteworthy, Επιλογές εκδότη, Kindle Books Exclusives , Βιβλιοθήκη δανειστών ιδιοκτήτες Kindle και NY Times Bestsellers. Για άλλη μια φορά, προφανώς θα θελήσετε να επιλέξετε την επιλογή Βιβλιοθήκης δανειστών ιδιοκτήτη Kindle.

Περιηγηθείτε σε επιλέξιμα βιβλία

Αφού επιλέξετε τη Βιβλιοθήκη δανειστών των Kindle Owners, θα μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια λίστα βιβλίων για να δανειστείτε. Όπως με τους αναγνώστες E Ink Kindle, θα γνωρίζετε ότι ένα βιβλίο είναι επιλέξιμο για δανεισμό, επειδή θα έχει ένα σήμα "Prime" που το αναγνωρίζει.

Κάντε κλικ στην καρτέλα "Δανεισμός"

Αφού επιλέξετε ένα βιβλίο, θα δείτε μια καρτέλα "Αγορά για $ ..." και μια καρτέλα "Δανεισμός για δωρεάν". Όχι, αυτό δεν είναι μια ερώτηση τέχνασμα έτσι απλά επιλέξτε την καρτέλα "δανείστε για δωρεάν", "kay; Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να διαβάζετε το δανεισμένο βιβλίο στο tablet Kindle Fire.