Δημοφιλείς ιστότοποι και εφαρμογές κοινής χρήσης βίντεο

Ανακαλύψτε και μοιραστείτε μεγάλο περιεχόμενο βίντεο χρησιμοποιώντας αυτές τις 6 πλατφόρμες

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να παρακολουθείτε ένα εξαιρετικό βίντεο online. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι το YouTube βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι μεγάλοι ιστότοποι και εφαρμογές κοινής χρήσης βίντεο που αξίζουν τον έλεγχο.

Είτε είστε επαγγελματίας σκηνοθέτης, ένας casual vlogger ή απλώς κάποιος που θέλει να πάρει σύντομα, βίντεο κλιπ στο σπίτι στο τηλέφωνό σας - υπάρχει μια επιλογή ανταλλαγής βίντεο για όλους.

01 του 06

YouTube

Φωτογραφία © YouTube

Φυσικά, το YouTube είναι το νούμερο ένα μέρος για να μπει στον ιστό για κοινή χρήση βίντεο. Όσον αφορά την ποικιλία περιεχομένου, δεν υπάρχουν όρια. Η εκκίνηση του δικού σας καναλιού YouTube σας δίνει την ελευθερία να κάνετε ό, τι θέλετε, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να δημιουργήσετε τη δική σας κοινότητα θεατών και συνδρομητών. Μπορείτε επίσης να προσελκύσετε περισσότερους θεατές, χρησιμοποιώντας ετικέτες λέξεων-κλειδιών σε βίντεο και τίτλους, οι οποίοι συχνά βοηθούν τα βίντεο να εμφανίζονται τόσο στα αποτελέσματα αναζήτησης Google όσο και στα αποτελέσματα αναζήτησης στο YouTube. Περισσότερο "

02 του 06

Vimeo

Φωτογραφία © Vimeo
Το Vimeo είναι αναμφισβήτητα ο δεύτερος μεγαλύτερος ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο στον ιστό, ακριβώς πίσω από το YouTube. Η κοινότητα Vimeo αποτελείται κατά κύριο λόγο από επαγγελματίες κινηματογραφιστές, μουσικούς, εμψυχωτές και άλλους ανθρώπους που επιθυμούν να μοιραστούν την τέχνη τους. Μια ζευγάρι διαφορετικές επιλογές πληρωμένων λογαριασμών είναι διαθέσιμες για καλλιτέχνες που είναι σοβαροί για να μοιραστούν τη δουλειά τους και να πάρουν το όνομά τους έξω. Μερικοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι η κοινότητα Vimeo είναι επίσης φιλικότερη από το YouTube, καθώς πολλοί άνθρωποι στο Vimeo είναι επαγγελματίες. Περισσότερο "

03 του 06

Justin.tv

Φωτογραφία © Justin.tv

Ανάγκη να ζήσουν κάτι; Justin.tv είναι μια καλή επιλογή για αυτό. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο για να προβάλλουν παρουσιάσεις ή εκδηλώσεις σε ένα μεγάλο ακροατήριο οπουδήποτε στον κόσμο. Υπάρχει μια δωρεάν επιλογή λογαριασμού και μια επιλογή λογαριασμού Pro για όσους χρειάζονται τακτικά εκπομπή. Και σε αντίθεση με πολλούς άλλους ιστότοπους που μοιράζονται βίντεο που περιλαμβάνουν μόνο ένα τμήμα σχολίων κάτω από κάθε βίντεο, ο Justin.tv έχει ένα κουτί chatroom ώστε οι θεατές να μπορούν να συζητήσουν τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Περισσότερο "

04 του 06

Cinemagram

Φωτογραφία © Factyle

Το Cinemagram σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα σταυρό ανάμεσα σε μια εικόνα και ένα βίντεο, εκτός από την περίπτωση που δεν υπάρχει επιλογή ενεργοποίησης του ήχου. Με την εφαρμογή στη συσκευή σας Android ή iOS, σας ζητείται να προβάλλετε ένα σύντομο βίντεο με κάτι. Μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας για να ζωγραφίσετε στην περιοχή του βίντεο που θέλετε να κάνετε κινούμενη εικόνα. Με άλλα λόγια, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια ακίνητη εικόνα που έχει ένα μικρό τμήμα (ή μερικά τμήματα) κινούμενο από το αρχικό βίντεο. Είναι ουσιαστικά μια εικόνα GIF. Καλά, σωστά; Περισσότερο "

05 του 06

Snapchat

Φωτογραφία © Snapchat, Inc.
Το Snapchat είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τους φίλους σας μέσω εικόνων και βίντεο. Αφού στείλετε την εικόνα ή το βίντεο σε κάποιον, αυτό θα διαγραφεί αυτόματα λίγα δευτερόλεπτα μετά την προβολή του παραλήπτη. Αυτά τα χαρακτηριστικά "αυτοκαταστροφής" είναι μέρος αυτού που κάνει το Snapchat τόσο ελκυστικό. Μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε βίντεο με μήκος έως 9 δευτερόλεπτα. Μόλις πραγματοποιήσετε μαγνητοσκόπηση ενός βίντεο, μπορείτε να επιλέξετε μία ή περισσότερες επαφές για την αποστολή του. Περισσότερο "

06 του 06

Vevo

Τέλος, υπάρχει το Vevo - μια ξεχωριστή πλατφόρμα που ενσωματώνεται στο YouTube για να σας προσφέρει εξατομικευμένα ψυχαγωγικά και μουσικά βίντεο. Εάν έχετε ψάξει ποτέ για ένα τραγούδι ή επαγγελματικό καλλιτέχνη εγγραφής στο YouTube, ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει ότι τα περισσότερα κορυφαία αποτελέσματα σας φέρνουν σε βίντεο Vevo. Παρόλο που δεν μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε τα δικά σας βίντεο στο Vevo, μπορείτε σίγουρα να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό ή να κατεβάσετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές για κινητά για να ανακαλύψετε νέο μουσικό περιεχόμενο όποτε θέλετε. Περισσότερο "