Συμβουλές για την εύρεση των καλύτερων εφαρμογών iPhone ή Android

Καθαρίστε από την ακαταστασία της εφαρμογής

Υπάρχουν σχεδόν όσες λίστες εφαρμογών "top 10" ή "κορυφαίες 100+", καθώς υπάρχουν διαθέσιμες πραγματικές εφαρμογές για το iPhone ή το smartphone Android, πολλές από αυτές τις λίστες που επικαλύπτονται με τους άλλους και ενδεχομένως λείπουν οι κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι. Και με τις εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές για κινητά που είναι διαθέσιμες σήμερα, η περιήγηση για μια νέα εφαρμογή από το κινητό σας τηλέφωνο δεν είναι πραγματικά αποτελεσματική - ειδικά επειδή οι αγορές εφαρμογών χρειάζονται ακόμα πιο ισχυρή διαλογή και φιλτράρισμα, ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε, για παράδειγμα , εκατοντάδες εφαρμογές φακού για να φτάσετε σε μια εφαρμογή που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την κινητή συσκευή σας .

Πώς λοιπόν βρίσκετε τις καλύτερες εφαρμογές smartphone (εύκολα και χωρίς να ψάχνετε ώρες αναζήτησης); Λάβετε προσαρμοσμένες προτάσεις, με βάση τα είδη εφαρμογών που ήδη σας αρέσουν ή έχετε κατεβάσει ή απλά από άτομα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.

1. Ελέγξτε τον Κοινωνικό Κύκλο σας για τις Συνιστώμενες Εφαρμογές

Οι πιο κατάλληλες συστάσεις εφαρμογών θα προέρχονται πιθανότατα από τους ανθρώπους που σας γνωρίζουν καλύτερα. Ρωτήστε τους φίλους, την οικογένεια ή / και τους συναδέλφους σας για το τι είδους εφαρμογές χρησιμοποιούν (αν χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα με εσάς, δηλαδή το iPhone, το Android, το BlackBerry, το Windows Mobile , το Symbian, το Maemo ή το WebOS). Θα βρείτε σίγουρα μοναδικές λίστες εφαρμογών που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του ατόμου που κάνει τη σύσταση και εάν τα πουλιά ενός φτερού αληθινά συσσωρεύονται, πολλές από αυτές τις εφαρμογές πιθανότατα θα απευθύνονται σε εσάς (ο συνήγορος θα προσαρμόσει πιθανώς το λίστα με την προσωπικότητά σας, η οποία είναι σχεδόν το σημείο). Απαιτούμενη ποσότητα εργασίας: ελάχιστα από την πλευρά σας.

2. Εγγραφείτε για μια δωρεάν υπηρεσία που συνιστά περισσότερες εφαρμογές για εγκατάσταση

Εάν είστε άτομο Android με κύκλωμα φίλων iPhone ή απλά δεν θέλετε να ζητάτε συστάσεις από τους ανθρώπους γύρω σας, υπάρχουν επίσης μερικοί ιστότοποι που μπορούν να σας δώσουν προτάσεις προσαρμοσμένων εφαρμογών:

3. Αναζήτηση εφαρμογών που έχουν επιλεχθεί από συγγραφείς που γνωρίζετε και συμπαθείτε

Τέλος, εάν υπάρχουν ιστολόγια ή ιστότοποι που παρακολουθείτε τακτικά, δείτε τις συνιστώμενες εφαρμογές που δημοσιεύουν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης , όπως το Twitter ή το Facebook. Αν ένας ιστότοπος ή blogger έχει κάνει αρκετές συστάσεις στο παρελθόν που ταιριάζουν καλά με αυτό που θα επιλέγατε ή θέλετε, τότε αυτό είναι μια καλή ένδειξη ότι θα απολαύσετε τις επιλογές τους στο μέλλον. Απαιτούμενος αριθμός προσπαθειών: περισσότερο, επειδή πρέπει να εγγραφείτε στους ιστότοπους για να συνεχίσετε μαζί τους ή να θυμηθείτε να ελέγξετε τους ιστότοπους έξω και οι περισσότεροι ιστότοποι δεν δημοσιεύουν πάντα μόνο αναθεωρήσεις εφαρμογών 24/7.

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές smartphone εν κινήσει, εδώ είναι μερικοί σύνδεσμοι που προτείνω να ξεκινήσετε: