Εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου για παραγωγικότητα

Τύποι προγραμμάτων χρονικής παρακολούθησης και οφέλη από τη χρήση τους

Οι εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, δείχνοντάς σας ακριβώς πού πέρασα όλος ο χρόνος σας, ίσως εντοπίζοντας περιοχές όπου μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί και να εξοικονομήσετε χρόνο. Εάν έχετε σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σας, "πού πήγε ο καιρός;", ​​αυτά τα προγράμματα μπορεί να είναι για σας.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες και πολλούς απομακρυσμένους εργαζόμενους, ένα καλό πρόγραμμα παρακολούθησης χρόνου είναι επίσης απαραίτητο για την απλούστευση της συχνά τρομακτικής απαίτησης να κρατάτε τις καρτέλες στον χρόνο σας και να προετοιμάζετε εκθέσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πόσο ακριβής παρακολουθείτε τον χρόνο σας σχετίζεται άμεσα με την κερδοφορία σας, επομένως είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να εισάγετε εύκολα όλο το χρεωστικό σας χρόνο. Η χρήση προγράμματος παρακολούθησης χρόνου μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για τους τηλεμεταφορείς, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αναφορές χρήσης χρόνου για να υποστηρίξετε ή να δημιουργήσετε την περίπτωσή σας για καλύτερη εργασία από απόσταση.

Ακολουθεί μια επισκόπηση των τύπων διαθέσιμων εφαρμογών παρακολούθησης χρόνου και που μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα.

Εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου εργασίας στην επιφάνεια εργασίας

Το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου που κάνετε λήψη και εγκατάσταση στον υπολογιστή σας έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων τύπων χρονικών παραμέτρων, καθώς αυτά τα προγράμματα ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερη συμβατότητα με άλλο λογισμικό εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Ορισμένες από αυτές επίσης παρακολουθούν αυτόματα αυτό που κάνετε στον υπολογιστή (π.χ. προγράμματα που χρησιμοποιούνται και ιστότοποι που επισκέπτονται), εξαλείφοντας την ανάγκη να εισαγάγετε τα δεδομένα από μόνος σας - ένα σημαντικό εμπόδιο για πολλούς ανθρώπους. Θα πρέπει ακόμα να ελέγξετε την έξοδο των αναφορών σε αυτό το είδος αυτοματοποιημένης επιλογής, αλλά είναι η απλούστερη και πιο εύκολη επιλογή αν όλη ή το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σας γίνεται στον υπολογιστή ή στο διαδίκτυο (και δεν είστε πολύ φοβισμένοι για να δείτε πώς πραγματικά ξοδεύετε το χρόνο σας!).

Περισσότερα: Δωρεάν Εφαρμογές Παρακολούθησης Desktop Desktop

Εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου βάσει ιστού

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών παρακολούθησης χρόνου Web 2.0, μερικά από αυτά ενσωματώνονται με τα συστήματα τιμολόγησης / χρέωσης σε απευθείας σύνδεση και πολλά που είναι ελεύθερα να χρησιμοποιηθούν για τουλάχιστον έναν χρήστη. Οι υπηρεσίες παρακολούθησης χρόνου που βασίζονται στο Web προσφέρουν τυπικά πλεονεκτήματα στον τομέα του cloud computing , συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που έχετε πρόσβαση σε πολλούς τύπους συσκευών, οπουδήποτε (εφ 'όσον έχετε σύνδεση στο Internet). Είναι επίσης ευκολότερο να χρησιμοποιηθούν εάν θέλετε να μοιραστείτε αναφορές χρήσης χρόνου με άλλους, όπως πελάτες ή διαχειριστές. Πολλές υπηρεσίες παρακολούθησης χρόνου Web έχουν επίσης διαθέσιμα widgets για εφαρμογές για κινητά ή γραφικά, για περισσότερη ευκολία.

Περισσότερα: 5 δωρεάν εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου online

Εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου κινητής τηλεφωνίας

Παρόλο που πολλές από τις παραπάνω εφαρμογές προσφέρουν εφαρμογές για κινητά που συγχρονίζονται με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, υπάρχουν επίσης αυτόνομες εφαρμογές για κινητά για την παρακολούθηση του χρόνου σας εν κινήσει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι εφαρμογές για κινητά είναι πιο επωφελείς επειδή εργάζονται επίσης εκτός σύνδεσης (χωρίς σύνδεση δικτύου), επομένως δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο χρόνο παρακολούθησης ή να βασιστείτε σε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο για να καταγράψετε το χρόνο σας. Οι εφαρμογές παρακολούθησης χρόνου για κινητά είναι χρήσιμες, προφανώς, για όσους είναι στο πεδίο ή συναντώνται συχνά με τους πελάτες - μπορείτε να διατηρήσετε ακριβές αρχείο καταγραφής των δραστηριοτήτων σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Περισσότερο: