Οι 8 καλύτερες προηγμένες κάμερες που αγοράζουν το 2018 για κάτω από $ 500

Η αγορά των καλύτερων φωτογραφικών μηχανών δεν χρειάζεται να σας κοστίσει ολόκληρο το μισθό

Η αγορά της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής μπορεί να είναι αρκετά αποθαρρυντική για να διασχίσει. Ακόμη και σε ένα στενό εύρος τιμών μπορείτε να βρείτε πλήθος ανταγωνιστικών προτύπων, σχεδίων και υποθέσεων χρήσης. Για την κατηγορία των 500 ευρώ, δεν είναι διαφορετική. Ωστόσο, αν επικεντρωθείτε σε μερικά πλήκτρα προδιαγραφών και στυλ, μπορεί να μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Εδώ, έχουμε οργανώσει μια λίστα με τις καλύτερες κάμερες υπο-$ 500 σύμφωνα με τη σχεδίαση, το ύφος και τη χρήση.

Όπως και οι περισσότερες κάμερες point-and-shoot της Panasonic, το ZS60 έχει να κάνει με την ευελιξία. Ενώ κάποιες φωτογραφικές μηχανές υπερέχουν σε μία ή δύο βασικές περιοχές και αφήνουν άλλες περιοχές στο κτύπημα, η Panasonic αποδίδει τη δέουσα προσοχή σε ολόκληρη τη φωτογραφική εμπειρία και το ZS60 είναι το αποκορύφωμα αυτής της προσέγγισης. Διαθέτει έναν ισχυρό φακό Leica DC με οπτικό ζουμ 30x (24-720mm), ειδικά σχεδιασμένο για ταξίδια και εξωτερική χρήση. Το 18-megapixel προσφέρει σταθερή απόδοση σε μια ποικιλία συνθηκών και ο δακτύλιος ελέγχου που είναι τοποθετημένος στο φακό προσφέρει ένα επίπεδο ελέγχου που δεν απαντάται συχνά στη σφαίρα σημείων και βλαστών. Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) και η οθόνη αφής παρέχουν μια ποικιλία τρόπων και στρατηγικών πλαισίωσης, ενώ με την καταγραφή βίντεο 4K / UHD η κάμερα είναι σχεδόν ανθεκτική στο μέλλον. Το ZS60 δεν είναι φωτογραφική μηχανή DSLR ή καθρέφτη, αλλά αποδεικνύει ότι η κατηγορία "point-and-shoot" στο σύνολό της δεν πρέπει να παραβλεφθεί όταν πρόκειται για ψηφιακή φωτογραφία υψηλής τεχνολογίας.

Το εύρος τιμών των $ 400- $ 500 μπορεί να ακούγεται σαν πολλά χρήματα για μια φωτογραφική μηχανή, αλλά όταν πρόκειται για τους σκοπευτές DSLR είναι ακόμα αρκετά εισαγωγικό. Για τους ανθρώπους που θέλουν να βουτήξουν στον κόσμο των εναλλάξιμων φακών χωρίς να σπάσουν την τράπεζα, το Canon T6 είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Διαθέτει στερεό αισθητήρα CMOS 18 megapixel, εγγραφή βίντεο Full HD (1080p), ενσωματωμένο φλας με διάφορες λειτουργίες λήψης και φίλτρα και οθόνη LCD τριών ιντσών. Το κιτ έρχεται με ένα φακό IS 18 τυπικής ζουμ 18-55mm που είναι αρκετά ευπροσάρμοστο για τους περισσότερους πρώτους σκoσους SLR. Περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα αυτόματης εστίασης εννέα σημείων, ένα εύρος ISO 100-6400 (επεκτάσιμο σε 12800). Το T6 είναι μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή για τους αρχάριους χρήστες DSLR, κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τους ενδιάμεσους και ακόμα και τους προχωρημένους φωτογράφους.

Η κατηγορία καθρέφτη φωτογραφική μηχανή έχει ένα πράγμα που ενώνει σχεδόν όλες τις κάμερες σε αυτό - όλα είναι λίγο ακριβό. Έτσι, όταν η Fujifilm κυκλοφόρησε την κάμερα X-A10 χωρίς καθρέφτες, το Δεκέμβριο του 2016, τα κεφάλια στράφηκαν όταν η τιμή του έφτανε μόλις κάτω από τα $ 500, ενώ υποσχέθηκε επίσης εικόνες υψηλής ποιότητας.

Το Fujifilm X-A10 έχει χωρητικότητα 6,6 x 6,7 x 3,5 ίντσες και ζυγίζει 1,8 λίβρες και αθλοπαιδεύει ένα μοντέρνο αλλά ρετρό βλέμμα με ασημένια και μαύρη άνθηση. Αλλά η εσωτερική τεχνολογία είναι οτιδήποτε αλλά ρετρό, με αισθητήρα APS-C 16,3 megapixel που προσφέρει εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και αστρική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, η κάμερα προσφέρει πολλά φίλτρα και λειτουργίες λήψης για να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή εμφάνιση των φωτογραφιών σας, διαθέτει οθόνη LCD τριών ιντσών για προβολή φωτογραφιών και μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη βίντεο 1080p HD. Το X-A10 έρχεται με φακό 16-50mm f / 3.5-5.6, αλλά είναι συμβατό και με άλλους φακούς της σειράς X, αν θέλετε να ανεβάσετε το παιχνίδι της φωτογραφικής μηχανής σας στο μέλλον.

Η φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix A900 είναι η βασική φωτογραφική μηχανή σημείων και βολών - ακόμη και αν έχει κάποια ελαττώματα. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό οπτικό ζουμ 35x (και δυναμικό ζουμ 70), τυπικό αισθητήρα CMOS 20 megapixel, λήψεις βίντεο 4K σε 20 fps, οθόνη LCD πολλαπλών γωνιών και δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth / NFC / Bluetooth με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (BLE) εικόνες ασύρματα. Πρόκειται για μια ευέλικτη αλλά ανθεκτική φωτογραφική μηχανή με μια απίστευτη εμφάνιση και αυτό είναι που ό, τι θέλουν οι άνθρωποι από τα βασικά σημεία και βλαστούς.

Με την απότομη εμφάνιση και τα εξαιρετικά φωτογραφικά αποτελέσματα, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix B500 είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ψηφιακούς σκοπευτές που δεν θέλουν να ζυγίζονται από ένα πλήρες DSLR. Ανάμεσα στα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι ένας φακός 40x οπτικού ζουμ και δυναμικός ζουμ 80x για να φτάσει κοντά και προσωπικά στα θέματα φωτογραφίας σας. Ενισχυμένη από έναν αισθητήρα CMOS BSI 1 / 2,3 ιντσών 16 ιντσών, φακό 35 mm και εγγραφή βίντεο Full HD 1080p, το B500 είναι μια ξεχωριστή επιλογή. Όταν πρόκειται για το κύριο χαρακτηριστικό της, η λειτουργία ζουμ, το οπτικό ζουμ και το δυναμικό ζουμ βοηθούνται από τη μείωση των κραδασμών της μετατόπισης φακών, η οποία βοηθά στη διατήρηση μιας σταθερής εικόνας και είναι κρίσιμη όταν αποσπάτε φωτογραφίες από απόσταση. Η οθόνη LCD με κλίση τριών ιντσών βοηθάει να κάνετε σύντομα στιγμιότυπα, καθώς και να σας βοηθήσουμε στην εύρεση κάποιων νέων γωνιών που θα τραβήξετε. Η προσθήκη της τεχνολογίας Bluetooth, Wi-Fi και NFC καθιστά τη λήψη φωτογραφιών από το B500 και σε ένα smartphone ή υπολογιστή ένα snap.

Το Canon PowerShot D30 είναι ένα μάθημα ανθεκτικότητας. Ναι, είναι αδιάβροχο, αλλά αυτό δεν είναι ούτε η κορυφή του παγόβουνου. Μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες από 14 βαθμούς Φαρενάιτ έως 104 βαθμούς Φαρενάιτ. Είναι shockproof μέχρι σταγόνες των 6,5 πόδια? και είναι αδιάβροχο μέχρι βάθη 82 ποδιών - αυτή είναι μια από τις βαθύτερες αδιάβροχες παραστάσεις γύρω.

Όσο για την κάμερα, ο αισθητήρας CMOS 12,1 megapixel με επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4 λαμβάνει εικόνες υψηλής ποιότητας, πραγματοποιώντας λήψεις σε βίντεο Full HD 1080p σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο και βίντεο 720p HD σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ως τυχοδιώκτης εν κινήσει, πιθανότατα θέλετε μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας και το D30 πακέτο τεχνολογίας GPS για να το κάνει ακριβώς αυτό, αν και το χαρακτηριστικό δεν λειτουργεί υποβρύχιο. Σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε γεωγραφικά τη φωτογραφία σας και να τα χαρτογραφήσετε, έτσι ώστε να έχετε ουσιαστικά ένα ημερολόγιο φωτογραφιών του ταξιδιού σας.

Καθώς η φωτογραφία 360 μοιρών συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα, η ύπαρξη συσκευών που την υποστηρίζουν και λίγες προσφέρουν την καινοτομία της κάμερας Insta360 Nano 360 μοιρών για το iPhone. Συμβατό με τα iPhone 7, 7 Plus, iPhone 6 / 6S και 6 / 6S Plus ή ακόμα και μεμονωμένα, το Insta360 καταγράφει 360-βαθμούς φωτογραφίας σε ανάλυση 3040x1520 3K στα 30fps. Επισυνάπτονται στο iPhone μέσω της θύρας αστραπής στο κάτω μέρος της συσκευής, οι φωτογραφίες και το βίντεο 360 μοιρών σας μοιράζονται εύκολα μέσω των κοινωνικών μέσων, είτε πρόκειται για ένα selfie, για ζωντανή ροή (Facebook και YouTube) είτε για ακραίες περιπέτειες όπως το άλμα bungee. Το Insta360 μπορεί να κατασκευαστεί για το iPhone, αλλά ως αυτόνομη συσκευή, προσθέτει υποστήριξη για συσκευές Android με ένα ξεχωριστά αγοραζόμενο καλώδιο μεταφοράς. Με 64GB ενσωματωμένη μνήμη, υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για τη λήψη και την προεπισκόπηση φωτογραφιών και βίντεο στο smartphone σας, πριν επιτρέψετε στον κοινωνικό σας κόσμο να δει τη ζωή σας από όλες τις πιθανές γωνίες.

Η κατηγορία cam adventure είναι αρκετά μικρή, έχοντας περίπου λίγα χρόνια, αλλά οδηγείται από ένα και μόνο εμπορικό σήμα το οποίο όλοι γνωρίζουν: το GoPro. Και το GoPro HERO5 είναι η κρέμα της καλλιέργειας cam έκτακτης ανάγκης. Αυτές οι κάμερες δεν είναι για όλους. Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν αυτά τα εντυπωσιακά μικρά gadgets μόνο για να διαπιστώσουν ότι τα βίντεο που συλλαμβάνουν είναι θαμπό και άξια των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Για άλλους, όμως, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωής τους. Το HERO5 βγάζει βίντεο 4K σε 30 fps και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες από τον αισθητήρα 12 megapixel. Έρχεται με ενσωματωμένο WiFi και Bluetooth υποστηρίζει το GoPro App, απομακρυσμένη λειτουργία και επιλογές κοινής χρήσης. Διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες λήψης που σας επιτρέπουν να καταγράφετε βίντεο σε κινηματογραφική ποιότητα και η ενσωματωμένη οθόνη αφής κάνει μια γρήγορη, εύκολη και διαισθητική εμπειρία χρήστη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .