Πώς να οικοδομήσουμε μια προσβάσιμη κάμερα για κατοικίδια iPhone

Κοιτάξτε τα κατοικίδια ζώα σας ενώ εργάζεστε

Όλοι μας μισούμε να αφήνουμε τα κατοικίδια ζώα στο σπίτι μας ενώ εργαζόμαστε ή σε σύντομο ταξίδι. Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να ανοίξετε μια εφαρμογή στο iPhone ή το Android σας και να κάνετε check in στα κατοικίδια σας όποτε θέλετε; Κάτι τέτοιο θα κόστιζε μια περιουσία, έτσι; Λανθασμένος! Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα cam smart pet προσιτό για λιγότερο από $ 100 και θα σας δείξω πώς.

Οι κάμερες ασφαλείας που βασίζονται στην τεχνολογία IP είναι εδώ και πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, το κόστος των καμερών IP υψηλής ποιότητας μειώθηκε δραματικά χάρη στον αυξανόμενο αριθμό ασύρματων ασύρματων κάμερες ασφαλείας IP που είναι πλέον διαθέσιμες στους καταναλωτές.

Οι φθηνές κάμερες ασφαλείας IP, όπως το Foscam FI8918W, διαθέτουν τη δυνατότητα των χρηστών να προβάλλουν και να μετακινούν από απόσταση τις προοπτικές των καμερών μέσω ενός εικονικού joystick (που περιλαμβάνεται σε μια εφαρμογή smartphone) για περιστροφή, κλίση και σε ορισμένα μοντέλα, μεγέθυνση αντικειμένων. Ορισμένα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών διαθέτουν επίσης ήχο αμφίδρομου ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούνε σε όσα συμβαίνουν στην περιοχή όπου βρίσκεται η κάμερα και να μιλήσουν πίσω και να ακουστούν εάν είναι ενεργοποιημένος ο ήχος 2 δρόμων και έχει συνδεθεί ένα εξωτερικό ηχείο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

Λοιπόν, πώς δημιουργείτε το δικό σας τηλεχειριστήριο, προσπελάσιμο smartphone, κατοικίδιο ζώο cam; Εδώ πρέπει να το κάνετε:

1. Μια ασύρματη κάμερα IP με δυνατότητα απομακρυσμένης πλοήγησης / κλίσης και υποστήριξη Smartphone

Εγώ προσωπικά κατέχω το Foscam FI8918W. Επέλεξα το Foscam επειδή ήταν φθηνό και φαινόταν να έχει πολλά χαρακτηριστικά για τα χρήματα. Δεν πρόκειται να σας ψέψουν, αυτές οι φωτογραφικές μηχανές είναι πολύ φθηνές, και ως αποτέλεσμα, ορισμένοι κατασκευαστές σκουπίζουν στις οδηγίες εγκατάστασης. Η εγκατάσταση συχνά δεν είναι η πιο απλή διαδικασία στον κόσμο. Έπρεπε να χτυπήσω το Google μερικές φορές όταν δεν μπορούσα να κατανοήσω τις οδηγίες.

Πήρα τελικά τις δυνατότητες κάμερας που με ενδιέφερε να δουλέψω όπως διαφημίζονται. Εάν δεν καταλαβαίνετε τη βασική δικτύωση IP, τότε ίσως θελήσετε να έχετε έναν τεχνικό φίλο που θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε την κάμερα.

2. Μια σύνδεση στο Internet και ένας ασύρματος δρομολογητής που υποστηρίζει δυναμική αποστολή DNS ή / και θύρα

Για να συνδέσετε το cam για κατοικίδια στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με αυτό από το Smartphone σας, θα χρειαστείτε ένα ασύρματο δρομολογητή που υποστηρίζει Port Forwarding . Η προώθηση των θυρών παρέχει έναν τρόπο να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP της φωτογραφικής σας μηχανής, αλλά να την καταστήσετε προσβάσιμη από το Internet.

Εάν θέλετε να δώσετε στη φωτογραφική μηχανή σας ένα όνομα (δηλ. MyDogCam) αντί να συνδεθείτε μόνο με την αριθμητική διεύθυνση IP, θα πρέπει να εγγραφείτε για μια δυναμική υπηρεσία DNS που θα σας επιτρέψει να ορίσετε μια κάμερα που θα παραμείνει η ίδια αν αλλάξει η διεύθυνση IP που παρέχεται από τον ISP. Υπάρχουν πολλές δωρεάν δυναμικές υπηρεσίες DNS για να διαλέξετε. Ένας από τους πιο γνωστούς παρόχους είναι το DynDNS. Ελέγξτε το εγχειρίδιο εγκατάστασης του ασύρματου δρομολογητή σας για λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση του δυναμικού DNS και της προώθησης θύρας.

3. Ένα τηλέφωνο iPhone ή Android με μια κάμερα IP που προβάλλει την εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές προβολής κάμερας IP για iPhone και Android . Πολλές από αυτές τις εφαρμογές ποικίλλουν σημαντικά όσον αφορά την ποιότητα και την εμπειρία των χρηστών. Η τρέχουσα αγαπημένη εφαρμογή προβολής για το iPhone είναι η Foscam Surveillance Pro (διαθέσιμη από το iTunes App Store ). Για τα τηλέφωνα με βάση το Android έχω ακούσει ότι η εφαρμογή IP Cam Viewer (διαθέσιμη μέσω του Android Market) λειτουργεί πολύ καλά με τις περισσότερες μάρκες ασύρματων κάμερας IP.

4. Ένα κατοικίδιο ζώο

Τέλος, θα χρειαστείτε ένα κατοικίδιο ζώο για να παρακολουθήσετε με το νέο εγκατεστημένο cam cam σας. Έχουμε δύο μικρά Shih Tzus που περιορίζουμε στην κουζίνα μας χρησιμοποιώντας βρεφικές πύλες όποτε φεύγουμε από το σπίτι. Κρατώντας τους στην κουζίνα εξασφαλίζει ότι θα παραμείνουν στην εμβέλεια της κάμερας και επίσης τους εμποδίζει να σπάσουν στην καμπίνα υγρού.

Αφού ρυθμίσετε τη φωτογραφική μηχανή και την έχετε καταστήσει προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου, αρκεί να εισάγετε τις πληροφορίες σύνδεσης ( IP ή DNS κάμερας και το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε κατά την εγκατάσταση της κάμερας).