Οι 7 καλύτεροι ανιχνευτές καπνού Smart να αγοράσουν το 2018

Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να παραμείνετε ασφαλείς στο σπίτι σας

Οι ανιχνευτές καπνού είναι μερικές από τις πιο σημαντικές συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι, προκειμένου να διατηρήσετε την οικογένειά σας ασφαλή και ασφαλή. Ωστόσο, ποιος δεν έχει ξυπνήσει από έναν ήχο ύπνου από έναν ενοχλητικό συναγερμό που ακούγεται χαμηλά στις μπαταρίες ή όταν προσπαθεί ξέφρενα να καθαρίσει τον καπνό από την κουζίνα μετά από κάψιμο κάποιου φρυγανιά για να σιωπήσει την κακή φλόγα ενός ανιχνευτή που σκέφτεται ότι το σπίτι σας καίγεται; Δεν είναι καιρός να δοκιμάσετε κάτι λίγο ... πιο έξυπνο; Ευτυχώς, στην αγορά υπάρχουν πολλοί μεγάλοι "έξυπνοι" ανιχνευτές καπνού που συνδέονται με το Wi-Fi και αλληλεπιδρούν με εφαρμογές και σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το σπίτι σας ακόμη και όταν δεν είστε εκεί. Δείτε τον κατάλογο των καλύτερων έξυπνων ανιχνευτών καπνού που διατίθενται παρακάτω.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό - αν θέλετε έναν έξυπνο ανιχνευτή καπνού, το Nest βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού. Το Nest Protect διαθέτει αισθητήρα φωτοηλεκτρικού καπνού βιομηχανικής ποιότητας που μπορεί να διακρίνει μεταξύ διαφορετικών τύπων πυρκαγιάς και να λειτουργεί με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας, όπως θερμοστάτες ή λαμπτήρες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το Nest Protect μπορεί να αποσυνδεθεί από το τηλέφωνό σας - δεν είναι πλέον ενοχλητικοί ψευδείς συναγερμοί! - και ειδοποιεί το τηλέφωνό σας για να σας πει τι πιστεύει ότι είναι λάθος, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας ακόμη και όταν βρίσκεστε μακριά.

Ορισμένα από τα άλλα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν έναν αισθητήρα πληρότητας, έναν αισθητήρα περιβάλλοντος φωτός και ακόμη έναν αισθητήρα υγρασίας για να δημιουργήσετε μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο σπίτι σας. Έρχεται σε ενσύρματη ή μπαταρία έκδοση και συνδέεται με Wi-Fi μετά από μια απλή διαδικασία ρύθμισης. Ως μπόνους, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά μεταλλικά τελειώματα για να συμπληρώσετε το ντεκόρ του σπιτιού σας.

Το Kidde RF-SM-DC μπορεί να μην έχει όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά που κάνουν μερικοί από τους άλλους συναγερμούς της λίστας μας, αλλά για μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή, αυτή η συσκευή θα σας δώσει ακόμα τη διασύνδεση χωρίς καλώδια γρήγορα και εύκολα. Χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητα για να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα μεταξύ του έξυπνου οικιακού σας συστήματος ή / και των άλλων συναγερμών στο σπίτι σας. Αυτό σας επιτρέπει να ενημερώσετε το σύστημά σας σε λίγα λεπτά, έτσι ώστε όταν ένα συναγερμό σβήσει, όλοι οι συναγερμοί θα σβήσουν. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι ένα διασυνδεδεμένο σύστημα συναγερμού είναι μια εξαιρετική επιλογή για να σας κρατήσει εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ασφαλή.

Χάρη σε αυτόν τον συναγερμό Kidde, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το διασυνδεδεμένο σύστημα συναγερμού καπνού χωρίς να ξοδέψετε τόνο χρημάτων και χρόνου για να ξανασυνδέσετε το σπίτι σας. Επιπλέον, εάν διαθέτετε έξυπνο οικιακό διανομέα όπως το Wink ή το SmartThings, μπορείτε να συνδέσετε τον συναγερμό Kidde σε αυτόν και να τον ελέγξετε μέσω του διανομέα σας. Ένα έξυπνο πλήκτρο αφής σβήνει γρήγορα το σύστημα για να σιγήσει τους συναγερμούς ενοχλητικής συμπεριφοράς.

Έχετε γίνει καλύτεροι φίλοι με την Alexa του Amazon; Αν ναι, αυτή η ειδική έκδοση του First Alert Onelink που ονομάζεται Safe & Sound με την Amazon Alexa μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτός ο έξυπνος συναγερμός ανιχνεύει απειλές πυρκαγιάς και μονοξειδίου του άνθρακα στο σπίτι σας, σας ενημερώνει για τον τύπο και τη θέση της απειλής και μάλιστα στέλνει ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας. Ωστόσο, με τις ενσωματωμένες υπηρεσίες της Alexa, μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική, νέα ή ηχητικά βιβλία μέσω των ενσωματωμένων ομιλητών υψηλής τεχνολογίας. Εάν έχετε άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας, χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές χωρίς χέρια για να ελέγξετε τα φώτα, τις κλειδαριές, τους θερμοστάτες ή άλλες έξυπνες συσκευές που μπορεί να έχετε. Η εφαρμογή σύντροφος σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε ή να σιωπήσετε εύκολα τον συναγερμό, να ελέγξετε τις συσκευές ψυχαγωγίας ή να προσαρμόσετε το νυχτερινό φως που περιλαμβάνεται χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας.

Ο πρώτος προειδοποιητικός ανιχνευτής καπνού Z-Wave 2 σε 1 είναι μια προσιτή επιλογή αν χρειάζεστε πολλαπλούς συναγερμούς σε όλο το σπίτι σας. Αυτός ο φιλικός προς τον προϋπολογισμό ανιχνευτής καπνού και ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα διαθέτει ηλεκτροχημικά και φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες καπνού προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ψευδών συναγερμών από πράγματα όπως ατμός ατμού. Αυτή η συσκευή μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με ένα κέντρο z-wave, όπως το Nexia Home Intelligence Hub που σας βοηθά να ελέγχετε τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και να στέλνετε ειδοποιήσεις στη συσκευή σας εάν είστε μακριά από το σπίτι. Εάν λάβετε έναν ψευδή συναγερμό, μπορείτε να σιγήσετε τον συναγερμό με ένα πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Ο συναγερμός Halo + Smart Smoke & Μονοξείδιο του άνθρακα χρησιμοποιεί έξι διαφορετικούς αισθητήρες για την ταχεία ανίχνευση διαφορετικών τύπων πυρκαγιών, καθώς και μονοξειδίου του άνθρακα μειώνοντας παράλληλα τους ψευδείς συναγερμούς. Εκτός από αυτές τις ειδοποιήσεις, ο συναγερμός Halo + Smart Smoke και μονοξείδιο του άνθρακα προσθέτει ένα άλλο επίπεδο προστασίας στο σπίτι σας, παρέχοντας επίσης ειδοποιήσεις για καιρικές συνθήκες και καταστροφές απευθείας σε εσάς ή τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας ένα προσαρμόσιμο ραδιόφωνο weather NOAA. Ανακαλύψτε γρήγορα τους ανεμοστρόβιλους, τις πλημμύρες, τους τυφώνες, τους σεισμούς και άλλα με το Halo. Μπορείτε να το συνδέσετε με οποιοδήποτε έξυπνο έξυπνο κόμβο τρίτου μέρους, όπως το Iris της Lowe, το SmartThings της Samsung ή ακόμα και το Amazon Alexa. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να επικοινωνεί με την κινητή συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ακόμη και αν βρίσκεστε σε διακοπές. Το Halo + έχει ακόμη και ένα φωτισμό έντασης ή φωνής που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τη διάθεση σε ένα δωμάτιο ή να το χρησιμοποιήσετε ως βολικό νυκτερινό φως.

Εάν χρησιμοποιείτε το Κέντρο ασφάλειας ADT, ο συναγερμός καπνού Samsung SmartThings ADT μπορεί να συνδεθεί απευθείας με αυτό. Προσθέστε άλλες συσκευές SmartThings, όπως φώτα, κάμερες, κουδούνια, κλειδαριές θυρών, θερμοστάτες και αισθητήρες για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έξυπνο σπίτι. Αυτός ο συναγερμός καπνού θα σας ενημερώσει κάθε φορά που εντοπίζονται ακραίες θερμοκρασίες ή καπνός στο σπίτι σας. Μπορεί ακόμη και να σας στείλει υπενθυμίσεις σχετικά με τη ρύθμιση των φώτων, των κλειδαριών θυρών ή άλλων συνδεδεμένων συσκευών για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του σπιτιού σας. Η παρακολούθηση ασφαλείας ADT είναι προαιρετική, αλλά δεν απαιτείται, για αυτό το προϊόν, αλλά σημειώστε ότι δεν λειτουργεί με το διανομέα SmartThings.

Το First Alert Onelink είναι ένας συνδυασμός ανιχνευτή καπνού και συναγερμού μονοξειδίου του άνθρακα με ένα σκληρό καλώδιο που σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τους περισσότερους συμβατικούς συναγερμούς συνεχούς ρεύματος 120 βολτ AC χωρίς ανασύνδεση. Λειτουργεί με το Amazon Alexa ή το Apple HomeKit για να παρέχει απλή φωνητική ενοποίηση με τον συναγερμό σας, ώστε να μπορείτε να δώσετε εντολές και να λαμβάνετε πληροφορίες με ευκρίνεια και ευκολία. Εάν έχετε περισσότερα από ένα στο σπίτι σας, οι συναγερμοί μπορούν να επικοινωνούν για να ανακοινώνουν με ειλικρίνεια την απειλή και τη φύση της απειλής, ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε ανάλογα. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Onelink Smoke + μονοξειδίου του άνθρακα συναγερμού από την ελεύθερη OnLink Home App ή απευθείας από την Apple Home App στο iPhone ή το iPad σας με μερικά απλά βήματα. Η φωνή με την τοποθεσία Tech ανακοινώνει ποιος συναγερμός πηγαίνει μακριά και σας λέει ποιο είναι το πρόβλημα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ξεχάστε να αλλάζετε κάθε χρόνο μπαταρίες - η εγγύηση της μπαταρίας είναι τουλάχιστον 10 χρόνια.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .