Αυτές είναι οι καλύτερες προσφορές για το Amazon σήμερα

Η Amazon ανανεώνει συνεχώς τη σελίδα καθημερινών προσφορών με απότομες εκπτώσεις στην τεχνολογία που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς (σκέφτεστε ψηφιακούς βοηθούς, ακουστικά, υπολογιστές, παιχνίδια κ.α.). Αλλά είναι δύσκολο να μείνετε μέχρι το λεπτό σε αυτές τις κοπές τιμών λόγω των χρονικών περιορισμών και το γεγονός ότι αυτά τα στοιχεία είναι συνεχώς σε ροή (sold out, πίσω στο απόθεμα, κλπ.).

Ευτυχώς, μπορούμε να βοηθήσουμε το ζιζάνιο μέσα από τις τεράστιες καθημερινές προσφορές του Amazon και να αποκρυπτογραφήσουμε τι είναι πραγματικά το καλύτερο κτύπημα για το buck σας. Κάθε μέρα θα τονίσουμε τις αγαπημένες μας επιλογές στον κόσμο τεχνολογίας, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε για να το ελέγξετε. Απλά φροντίστε να προσθέσετε σελιδοδείκτη αυτή τη σελίδα και να ελέγξετε συχνά ξανά. Δεν θα μας άρεσε να χάσετε τις αποταμιεύσεις.

Πείτε τόσο πολύ για τα μπερδεμένα καλώδια (ή τα καλώδια καθόλου, για αυτό το θέμα) χάρη στο JETech Wireless Padding Pad, τώρα 30% έκπτωση. Συνδέστε το καλώδιο USB του δίσκου φόρτισης σε μια κοντινή πρίζα και τοποθετήστε το iPhone, το iPad, το smartphone της Samsung και πολλά άλλα στην επιφάνεια για να φορτίσετε. Η βάση φόρτισης διαθέτει εγγύηση διάρκειας ζωής.

Κρατήστε το μυαλό σας κατά τη διάρκεια μεγάλων διακοπών ή μένει μακριά από το σπίτι σας με τη βοήθεια της κάμερας ασφαλείας της Amcrest. Η συσκευή, η οποία σήμερα είναι 15% off, είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και χρησιμοποιεί την εφαρμογή Amcrest για να σας δώσει μια εικόνα υψηλής ευκρίνειας στο σπίτι σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η κάμερα διαθέτει επίσης ειδοποιήσεις νυχτερινής όρασης, ζουμ και ανίχνευσης κίνησης για να κρατάτε την ταπεινή σας διαμονή όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.

Εξοικονομήστε 15% σε αυτά τα ακουστικά-συναντά-ηχεία από NCredible Flips. Φορέστε τα συμβατά με Bluetooth ακουστικά πάνω από τα αυτιά σας ή γυρίστε τα φλιτζάνια των αυτιών προς τα έξω για να τα χρησιμοποιήσετε ως ηχεία. Αυτά τα ακουστικά έχουν διάρκεια μπαταρίας 18 ωρών ή διάρκεια ζωής μπαταρίας τριών ωρών στη λειτουργία ηχείων και χρεώνονται μέσω ενός καλωδίου USB που περιλαμβάνεται.

Θέλετε να ενημερώσετε την τηλεόρασή σας; Τώρα είναι η ώρα με αυτή την HD Smart TV από τη Sony που είναι σήμερα 20% έκπτωση. Αυτό το μοντέλο 43 ιντσών έρχεται με βάση, αλλά μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στον τοίχο σας για εξοικονόμηση χώρου. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Android TV της Sony για να συνδεθείτε με εφαρμογές συνεχούς ροής όπως Netflix, Hulu και πολλά άλλα, καθώς και εισόδους HDMI και USB για τη σύνδεση του τηλεφώνου ή του φορητού υπολογιστή σας.

Κατασκοπεύστε τον γούνινο φίλο σας με αυτήν την κάμερα κατοικίδιων ζώων και την εφαρμογή από το Pawbo, τώρα με έκπτωση 30%. Η ποιότητα HD της κάμερας και ο φακός ευρείας γωνίας σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με το pooch σας ακόμη και αν είστε κολλημένοι στο γραφείο, ενώ ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε και να μιλήσετε πίσω στο Fido.

Πάρτε τον έλεγχο του ενεργειακού λογαριασμού σας με το Θερμοστάτη 3ης γενιάς Nest Learning. Είναι πιστοποιημένο από την Energy Star, συνεργάζεται με την Alexa και μπορείτε να το ελέγχετε από οπουδήποτε με το smartphone ή το tablet σας.

Εξοικονομήστε 42% σε αυτό το υψηλής ποιότητας ηχείο Bluetooth που προσφέρει ήχο 360 μοιρών και βαθύ μπάσο. Είναι αδιάβροχο, λειτουργεί με το Amazon Alexa, μπορεί να συνδεθεί μέχρι και 50 διαφορετικά ηχεία UE για το απόλυτο πάρτι και έχει ασύρματη εμβέλεια 100 ποδιών. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί 20 ώρες.

Καλύψτε το σπίτι ή το γραφείο σας με γρήγορο και αξιόπιστο WFi χωρίς ζώνες νεκρών με το σύστημα Netgear Orbi Mesh WiFi. Εξοικονομήστε 21% τώρα και καλύψτε μέχρι 5.000 τετραγωνικά πόδια με υψηλής απόδοσης WiFi. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή - το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες στον υπολογιστή, το tablet ή την κινητή συσκευή σας.

Δεν θα δείτε καλύτερες προσφορές στο Nest Cam. Με 22% έκπτωση μπορείτε να παρακολουθείτε τι συμβαίνει όταν δεν είστε σπίτι με αυτόν τον καλύτερο πωλητή του Αμαζονίου. Έχει νυχτερινή όραση, 1080p HD τη νύχτα και την ημέρα και φακό 130 μοιρών, ώστε να μην χάσετε ούτε ένα πράγμα.

Εξοικονομήστε 13% σε αυτό το δημοφιλές, εξαιρετικά γρήγορο δρομολογητή από την TP. Η τεχνολογία Tri-Band, 4-Stream και NitroQAM της C5400 επιτρέπει έως 5400Mbps ταχύτητες Wi-Fi σε μία ζώνη 2,4 GHz (1000 Mbps) και δύο ζώνες 5 GHz (2167 Mbps). Έρχεται με τεχνολογία υποστήριξης πολλαπλών χρηστών για να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα την πιο γρήγορη σύνδεση και είναι ακόμα συμβατή με την Amazon Alexa. Έχετε κάποιο πρόβλημα με το δρομολογητή; Μην ανησυχείτε, έχει και μια εγγύηση δύο ετών.

Εκτυπώστε και αποθηκεύστε τις πολύτιμες φωτογραφίες σας από την οικογένεια και τους φίλους σας αυτή την περίοδο των διακοπών με τον ασύρματο έγχρωμο εκτυπωτή φωτογραφιών Epson XP-640 Expression Premium, ο οποίος είναι 40% έκπτωση. Έχει ασύρματη συνδεσιμότητα και μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφίες 4 "x 6" σε 20 δευτερόλεπτα.

Εξοικονομήστε 30% στην καρέκλα παιχνιδιών X Rocker 5143601 II που συνοδεύεται από δύο ηχεία που στρέφονται προς τα εμπρός και ένα πολύ ισχυρό υπογούφερ, ώστε να μπορείτε πραγματικά να βυθιστείτε στο παιχνίδι που παίζετε. Έχει επίσης ασύρματες δυνατότητες (καθώς και υποδοχή ακουστικών). ο πλευρικός πίνακας ελέγχου στην καρέκλα σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τον έλεγχο έντασης ήχου και μπάσων. Και ο εργονομικός σχεδιασμός υποστηρίζει πλήρως την πλάτη σας, η οποία είναι απαραίτητη για αυτές τις μακρές συνεδρίες τυχερών παιχνιδιών.

Αποθηκεύστε το 36% στο ασύρματο ηχείο Bluetooth Jabra Speak 510. Αυτό το φορητό ηχείο κάνει τις κλήσεις διάσκεψης σε κίνηση πολύ πιο εύκολη. Το πανευθυντικό μικρόφωνο 360 μοιρών παίρνει τους ήχους από οποιαδήποτε γωνία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .