Οι 9 καλύτεροι ξυπνητήριες λυχνίες Wake-Up Light Therapy για να αγοράσουν το 2018

Μην ξυπνάτε ξανά στην λανθασμένη πλευρά του κρεβατιού

Αν υπάρχει ένα πράγμα που ο κόσμος μπορεί να συμφωνήσει, είναι ότι κανείς δεν αγαπά να ξυπνήσει σε ένα ξυπνητήρι ξυπνητήρι. Σίγουρα υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να αρχίσετε ειρηνικά την ημέρα που δεν περιλαμβάνει αρκετά ντεσιμπέλ για να ξυπνήσει τους γείτονες. Εισαγάγετε το ξυπνητήρι ξυπνητηριού (ή το ρολόι ανατολής όπως συνήθως λέγεται). Είναι μια λιγότερο αγχωτική μέθοδος αφύπνισης που θα σας κάνει να παραλείψετε το κουμπί snooze και να αποφύγετε μια μεγάλη παρμεζάδα το πρωί. Ανακαλύψτε τις επιλογές μας για το καλύτερο ξυπνητήρι ξυπνητήρι και βρεθείτε στο δρόμο για έναν καλύτερο ύπνο.

Η λυχνία αφύπνισης Philips HF3520 διαθέτει 20 διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας, το HF3520 προσφέρει ένα σταθερά αυξανόμενο φως που αρχίζει από 20 έως 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα συναγερμού. Επιπλέον, το HF3520 προσφέρει μέγιστη ένταση φωτισμού 200 lux και δεν απαιτείται λαμπτήρας αντικατάστασης για τη διάρκεια ζωής της μονάδας, η οποία παρέχει χρόνια αξίας και καλύτερα πρωινά.

Πέρα από την έγχρωμη προσομοίωση της ανατολής, η Philips προσφέρει ένα πιο παραδοσιακό στυλ συναγερμού με ένα ραδιόφωνο FM και επιλέγει λειτουργία αφύπνισης που επιτρέπει επιπλέον εννέα λεπτά ύπνου. Τα αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ παρέχουν εύκολη τοποθέτηση οπουδήποτε σε μια κομοδίνα, όπου το HF3520 μπορεί να τραβήξει διπλό καθήκον ως λαμπτήρα στην κομοδίνο για ανάγνωση ή χαλάρωση. Παρόλο που πρόκειται να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος από έναν παραδοσιακό συναγερμό σε ένα φως αφύπνισης, η ευκαιρία να έχετε περισσότερη ενέργεια και καλύτερη συγκέντρωση από το get-go, καθιστά το HF3520 απαραίτητο.

Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό συνδυασμό φωτισμού και ήχου, το Philips HF3505 προσφέρει ένα σταδιακά αυξανόμενο φως σε περίοδο 30 λεπτών πριν από την προκαθορισμένη ώρα συναγερμού. Η προσομοίωση φωτός έχει 10 ξεχωριστές εντάσεις στα 200 lux του μέγιστου φωτός, έτσι ώστε οι αγοραστές να μπορούν να βρουν την κατάλληλη φωτεινότητα για το πρωινό τους ξυπνητήρι. Πέρα από το φως αφύπνισης, το HF3605 διαθέτει επίσης δύο φυσικά αυξανόμενους ήχους για ένα παραδοσιακό ξυπνητήρι ή ραδιόφωνο FM που σταδιακά αυξάνεται σε διάστημα 90 δευτερολέπτων. Επιπλέον, το HF3505 προσφέρει ένα κουμπί snooze που παρέχει επιπλέον εννέα λεπτά ύπνου προτού επιχειρήσει να ξεκινήσει ξανά η μέρα σας ξανά. Εάν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη παράλειψη στο HF3505, είναι η έλλειψη λειτουργίας λυχνίας ανάγνωσης κομοδίνου.

Αν ψάχνετε για προσομοίωση ανατολής με το φθηνό, το ξυπνητήρι ρολόι προσομοίωση του allobay φως του ήλιου είναι μια ιδανική επιλογή. Το totobay διαθέτει ένα φως αφύπνισης που θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε απαλά από έναν βαθύ ύπνο αυξάνοντας σταδιακά το φως από 10% σε 100% σε διάστημα 30 λεπτών. Από την άλλη πλευρά, η προσομοίωση ηλιοβασιλέματος θα ξεκινήσει με ένταση φωτός 100 τοις εκατό και σταδιακά θα μειωθεί για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε με πιο φυσικό τρόπο. Με 10 ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις φωτεινότητας, το totobay προσφέρει έλεγχο αφής για αλλαγή των διαφόρων ρυθμίσεων ή επιλογή από έναν από τους έξι ήχους φυσικής μουσικής ή επτά διαφορετικά χρώματα (ζεστό λευκό, πράσινο, κόκκινο, μπλε, πορφυρό, πορτοκαλί και indigo).

Πέρα από τους φυσικούς ήχους μουσικής που μπορούν να λειτουργήσουν ως πιο παραδοσιακός συναγερμός, το totobay περιλαμβάνει ραδιόφωνο FM με την επιλογή ραδιοφωνικού σταθμού. Επιπλέον, η λειτουργία αφύπνισης προσφέρει ένα ήπιο άγγιγμα της λυχνίας και παρέχει πέντε επιπλέον λεπτά ύπνου πριν από την αναπαραγωγή. Ένα μπόνους είναι οι μέθοδοι πολλαπλής φόρτισης (USB, μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος ή μπαταρίες AAA) για να διασφαλιστεί ότι ακόμη και σε περίπτωση απώλειας ισχύος, ο συναγερμός θα σβήσει όσο χρειάζεται.

Η ξαφνική δημοτικότητα των ξυπνητηριού ξυπνητηριού ήταν εξαιρετική για την επίτευξη ενός πιο ειρηνικού τρόπου να σηκωθείτε το πρωί. Για μερικούς ανθρώπους, μερικές φορές χρειάζεστε λίγη βοήθεια καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και εκεί όπου η Λυχνία Φωτιάς Θεραπείας ημέρας Aura έρχεται με 10.000 Lux φωτεινό φως που μπορεί να σας βοηθήσει φυσικά να τροφοδοτήσετε όλη την ημέρα.

Οι διπλές γωνίες κλίσης (85 και 70 μοίρες) προσφέρουν άνετη τοποθέτηση, αλλά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στον τοίχο. Το φως 10.000 lux χωρίς υπεριώδη ακτινοβολία μιμείται τέλεια το φως του ήλιου, το οποίο επιτρέπει μια φυσική ώθηση στη διάθεση χωρίς το λάκτισμα καφεΐνης. Τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της αυξημένης ενέργειας, της εστίασης και της συγκέντρωσης βοηθούνται από τρία επίπεδα παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των 3.500 Lux για τη χαμηλότερη ρύθμιση της Aura. Ο φωτισμός μπορεί να διαρκέσει 60 λεπτά ή 10 λεπτά (κατασκευάζεται με διαστήματα 10 λεπτών για θεραπεία και αυτόματο κλείσιμο μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας).

Με το μοναδικό της στυλ, το ξυπνητήρι Electrohome retro αισθάνεται πολύ πιο παραδοσιακό από τα ξυπνητήρια αφύπνισης που είναι διαθέσιμα στη σημερινή αγορά. Με πλήθος λειτουργιών, όπως αισθητήρα νυχτερινής λειτουργίας ενεργοποιημένο με κίνηση και λειτουργία αναβολής με σταδιακό φωτισμό αφύπνισης, το Electrohome παρέχει περισσότερους από 20 σταθμούς μνήμης AM / FM για εύκολο συντονισμό. Ο συναγερμός μπορεί να προγραμματιστεί εκ των προτέρων με "ακύρωση του Σαββατοκύριακου" για να σας επιτρέψει να περάσετε μερικές ακόμη ώρες πολύτιμου ύπνου στις ημέρες σας.

Με το κομψό σχεδιασμό, το Electrohome έχει έναν ήπιο συναγερμό που μπορεί να σας κρατήσει ενεργοποιημένο το πρωί με ένα σταδιακά αυξανόμενο φως καθώς ο χρόνος συναγερμού σας πλησιάζει. Δυστυχώς, δεν προσφέρει τα ίδια επίπεδα φωτεινότητας διαφορετικά από τα φώτα αφύπνισης, αλλά αυτό που δεν διαθέτει στις επιλογές είναι κάτι περισσότερο από ό, τι κάνει για στυλ και εμφάνιση. Αν βρίσκεστε σε απελπιστική ανάγκη για μερικά ακόμα λεπτά ύπνου, το Electrohome προσφέρει μια λειτουργία αφύπνισης που ενεργοποιείται από αισθητήρα και σας επιτρέπει να κυματίσετε το χέρι σας μπροστά σας. Βοηθώντας την πιο φυσική λειτουργία ύπνου είναι οι τέσσερις ξεχωριστές επιλογές dimming για την οθόνη ρολογιού, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής οθόνης για την εξάλειψη επιπλέον φωτισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το ξυπνητήρι αφύπνισης του Vimicy ενδέχεται να μην έχει την ίδια αναγνώριση ονόματος με τη Philips, αλλά είναι χειροκίνητα η καλύτερη τιμή στο χώρο. Το Vimicy διαθέτει επίσης ένα παράθυρο φως αφύπνισης 30 λεπτών πριν από την προκαθορισμένη ώρα αφύπνισης, καθώς και μια λειτουργία αναβολής λειτουργίας πέντε λεπτών. Υπάρχει επίσης μια πληθώρα διαθέσιμων ελέγχων αφής που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε την προσομοίωση snooze ή ηλιοβασιλέματος. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε τους φυσικούς ήχους που τροφοδοτούν το παραδοσιακό ξυπνητήρι, καθώς και να επιλέξετε κανάλια για το ραδιόφωνο FM.

Η ενεργοποίηση του φωτός αφύπνισης είναι μια χούφτα διαφορετικών χρωμάτων (ζεστό λευκό, πράσινο, κόκκινο, μπλε, πορφυρό, κίτρινο, φως indigo και ζεστή λευκή λυχνία LED) με 10 διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα έξι διαφορετικών φυσικών ήχων μπορεί να βοηθήσει στη σταδιακή αύξηση της έντασης πάνω από 15 διαφορετικά επίπεδα. Το φως 100-lux δεν είναι τόσο ισχυρό όσο και λαμπερό από τα μοντέλα των ανταγωνιστών, αλλά είναι περισσότερο από αρκετό για να ολοκληρώσετε τη δουλειά και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση.

Η φορητή λυχνία Sun Bliss της Φύσης Bright 2 σε 1 έχει όλα τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με φως και ξυπνητήρι ξυπνητηριού σε ένα πακέτο. Με τη βοήθεια ενός λαμπτήρα 10.000 λίτρων, το μέγεθος των 15.5 ουγκιών είναι ιδανικό για ταξίδια ή μεταφορά στο γραφείο. Το Sun Bliss προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του ηλιακού φωτός χωρίς την επιβλαβή επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, συμπεριλαμβανομένης μιας λάμπας που σταδιακά αυξάνεται σε ένταση 30 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα συναγερμού. Επιπλέον, η λυχνία LED της λυχνίας LED μιμείται μια ηλιόλουστη μέρα που είναι εύκολη στα μάτια. Ο καθολικός προσαρμογέας τοίχου ηλεκτρικού ρεύματος κάνει σχεδιασμό "πηγαίνετε οπουδήποτε" και διατηρεί τη μονάδα πλήρως φορτισμένη όποτε χρειάζεται.

Με ελαφριά φώτα αφής, τρία επίπεδα φωτισμού για την κομοδίνο, ιδανικό για ανάγνωση, καθώς και εφεδρική μπαταρία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το Tecboss Bedside Lamp Wake Up Light είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε κομοδίνα. Τα τρία επίπεδα φωτισμού στην κομοδίνο προσφέρουν ένα χαμηλό σκηνικό για ύπνο με ελάχιστο φωτισμό, μεσαίο φωτισμό για την αντιστοίχιση των κανονικών συνθηκών φωτισμού ημέρας και ένα υψηλό για ανάγνωση στο κρεβάτι χωρίς να προκαλείται παραμόρφωση του ματιού. Οι ήχοι των πέντε φυσικών συναγερμών αρχίζουν σταδιακά σε 10% φωτεινότητα και δουλεύουν μέχρι 100% φωτεινότητα 30 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα συναγερμού.

Το highlight της Tecboss δεν είναι μόνο ο πιο φυσικός τρόπος που θα σας βοηθήσει να σηκωθείτε το πρωί, είναι η εφεδρική μπαταρία. Η λυχνία συνδέεται σε έναν τοίχο μέσω ενός φορτιστή USB με τοίχο 5V και του καλωδίου microUSB, αλλά προσφέρει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ως προσωρινή λύση στην περίπτωση που η ισχύς πρέπει να σταματήσει τη νύχτα. Δυνατότητα διαρκείας έως 10 ωρών σε χαμηλή, 5 ωρών σε μεσαία και 2 ώρες σε φωτισμό υψηλής φωτεινότητας, δεν θα έχετε την ατυχία της υπερχείλισης λόγω διακοπής ρεύματος.

Αν βρίσκεστε στην αγορά για ένα σύνθετο φως ομιλητή / ανατολή και δεν θέλετε να σπάσετε την τράπεζα, τότε ο Sharp Sunrise Simulator μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Για αρχάριους, η λειτουργικότητα της ανατολής λειτουργεί με έως και 40 λεπτά προ-συναγερμού, βαθμιαίο φωτισμό αφύπνισης για να σας βοηθήσει να ξεγελάσετε το σώμα σας, ώστε να ξυπνάτε βαθμιαία, προτού ο συναγερμός σας σκίσει από τον ύπνο. Η οθόνη ρολογιού είναι αρκετά βασική, εμφανίζοντας μόνο το χρόνο και μερικούς βασικούς δείκτες κατάστασης LED.

Υπάρχει έξοδος USB που θα φορτίζει το smartphone ή το tablet σας και σας δίνει το πρόσθετο πλεονέκτημα να προσφέρετε δύο ενισχυτές ισχύος, δηλαδή μια ταχύτερη φόρτιση από το κανονικό τούβλο USB. Το πραγματικό kicker με αυτό το ρολόι είναι η προστιθέμενη συνδεσιμότητά του Bluetooth. Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι μπορείτε να το συνδέσετε με το τηλέφωνό σας και να το χρησιμοποιήσετε ως ηχείο Bluetooth, ώστε όχι μόνο να μπορείτε να αναπαράγετε γρήγορα μουσική, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δική σας μουσική ως ξυπνητήρι.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .